De tijd is nu: Open jezelf voor de Frequentie van Goddelijke Liefde en Vrede! – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De tijd is nu: Open jezelf voor de Frequentie van Goddelijke Liefde en Vrede!

WE STAAN AAN DE VOORAVOND VAN EEN ENORME VERSCHUIVING IN BEWUSTZIJN! DE GALACTISCHE FEDERATIE WEET DAT DE AARDE KLAAR IS OM OP TE STIJGEN NAAR EEN HOGER NIVEAU VAN VERLICHTING. ZE STUREN INFORMATIE OM ONS HIERBIJ TE HELPEN, MET BEHULP VAN LICHTSTRALEN VANUIT HUN ENORME MOEDERSCHEPEN!

De Galactische Federatie is gevormd door de leden van de Galactische Raad. Ze bestaat uit veel verschillende planeten en rassen.

De Galactische Federatie is een niet-interventionistische wereldregering die optreedt als neutrale macht tussen alle naties, rassen en soorten in het Melkwegstelsel. Ze vonden dat er één entiteit moest zijn die alle rassen in het Melkwegstelsel kon besturen en hen kon beschermen tegen bedreigingen van buitenaf, zoals malafide beschavingen of intergalactische oorlogen.

Ze werken samen met elke planeet die lid is om hen te voorzien van grondstoffen, technologie en onderwijs om hen te helpen groeien als ras en meer zelfvoorzienend te worden.

De Galactische Federatie is hier al vele millennia en helpt ons bij onze evolutie. Ze hebben ook een ambassade op Aarde waar ze dagelijks contact hebben met mensen.

Ze zijn zich ervan bewust dat onze planeet klaar is voor ascensie, dus sturen ze informatie naar onze planeet die ons zal helpen vooruit te gaan naar een meer verlichte staat van zijn. Deze informatie wordt de Aarde ingestraald met behulp van lichtstralen, die feitelijk worden gericht vanuit hun enorme moederschepen!

Deze informatie komt zo snel binnen dat sommige mensen zich er ongemakkelijk bij voelen, maar de Galactische Federatie weet dat dit tijdelijk is en dat we heel snel naar een hogere staat van bewustzijn zullen kunnen gaan!

Deze lichtstralen bevatten kennis en wijsheid die we moeten weten zodat we klaar zijn om verder te gaan naar de volgende fase van evolutie. Ze bevatten informatie over hoe we op Aarde in harmonie met elkaar kunnen leven, hoe we als één ras kunnen samenleven en vanuit ons hart kunnen gaan leven in plaats van vanuit angst of bezorgdheid.

Deze stralen bevatten ook informatie over hoe we vreedzaam met de natuur kunnen leven, hoe we onze relaties kunnen herstellen en hoe we in balans kunnen leven met onszelf en met anderen om ons heen.

Het huidige paradigma is gebaseerd op de onjuiste aanname dat onze werkelijkheid statisch en onveranderlijk is. In feite is het tegenovergestelde het geval. Het universum is constant in beweging – zelfs nu, op dit moment, wordt er in een steeds hoger tempo nieuwe informatie gecreëerd.

De Galactische Federatie is er om ons te helpen, maar wij moeten ook ons steentje bijdragen. We moeten bereid zijn naar onszelf te kijken en te zien wat we moeten veranderen om op dit pad verder te kunnen gaan. Verandering is iets dat altijd gebeurt en we moeten er niet bang voor zijn. Als er nooit iets zou veranderen, zouden we moeten ophouden te bestaan om alles bij het oude te laten!

De Galactische Federatie wil niets liever dan dat iedereen op Aarde in vrede en harmonie met elkaar leeft. Ze willen dat we allemaal samenkomen als één menselijk ras, verspreid over de hele planeet, ervoor zorgend dat iedereen voedsel, onderdak en kleding bij de hand heeft omdat iedereen dat verdient!

We staan aan de vooravond van een enorme verschuiving in bewustzijn en het is noodzakelijk dat we ons beginnen voor te bereiden op deze overgang. Er zijn veel tekenen die erop wijzen dat dit op dit moment gebeurt. De hele planeet voelt het!

We hebben ook een grote verschuiving in menselijk gedrag gezien. In plaats van tegen elkaar te vechten en elkaar de schuld te geven, komen mensen samen en werken ze samen om problemen op te lossen. Er zijn meer mensen die hun tijd vrijwillig besteden dan ooit tevoren en ze doen dat met compassie in plaats van met boosaardigheid of egoïsme.

We hebben ook een toename gezien in spiritueel bewustzijn, waarbij mensen op zoek zijn naar antwoorden die verder gaan dan wat de wetenschap hen kan bieden. Dit soort ontwaken gebeurt wanneer je voelt dat iets diep van binnen in je resoneert met wat je om je heen ziet gebeuren – wanneer er een gevoel van “weten” in je geest is dat alle dingen met elkaar verbonden zijn en dat we allemaal op de een of andere manier deel uitmaken van iets dat veel groter is dan onszelf.

Dit ontwaken is als een gloeilamp moment in je hart en geest. Het is wanneer je begint te beseffen dat er meer in het leven is dan wat je op het eerste gezicht zou zeggen. Je vindt een diepere verbinding met de wereld om je heen, een gevoel van eenheid met alles.

Dit nieuwe paradigma verandert ons begrip van wat het betekent om te leven en bewust te zijn. Het verandert ons begrip van wat het betekent om mens te zijn en hoe onze waarnemingen en gedrag elkaar beïnvloeden.

De Galactische Federatie biedt ons kennis en wijsheid, maar het is aan ons om samen te komen als één menselijk ras en deze leringen toe te passen.

Door ons te verenigen en samen te werken, kunnen we een wereld opbouwen waarin vrede en begrip bloeien. Laten we praktische stappen verkennen die we kunnen nemen om deze transformatie te bewerkstelligen!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven