De sterren roepen je: Laten we de kosmos verkennen! – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De sterren roepen je: Laten we de kosmos verkennen!

OPEN JE HART VOOR DE FONKELENDE STERREN VAN DE NACHTELIJKE HEMEL. ZE ZULLEN JE BEGELEIDEN ALS JE SLAAPT. ZE ZULLEN JE SPIRITUELE POTENTIEEL ONTHULLEN EN JE DE WEG NAAR HUIS NAAR DE STERREN WIJZEN!

Communie gaat over gevoelens. Het gaat over samenzijn, zelfs als je niet weet waar je heen gaat of wat je doet.

Communie gaat over je hart delen en het iemand anders laten voelen. Communie is een staat van samenzijn waarin twee of meer mensen een ervaring delen die ze samen hebben.

Dit is hetzelfde wat er gebeurt als je naar de sterren kijkt. Je kijkt naar een punt in de ruimte, maar het voelt alsof je naar iets veel groters kijkt. En het is niet alleen een gevoel; het is een ervaring.

De sterren zijn een bron van licht en inspiratie voor miljoenen mensen over de hele wereld. Ze worden vaak gezien als mooi, magisch, mysterieus en zelfs mystiek.

Naarmate we ouder worden, raken we meer afgesloten van de natuur en wordt onze band met de natuur minder.

De zon gaat onder en we gaan naar bed, maar als we naar de nachtelijke hemel kijken, zien we duizenden sterren die zich in alle richtingen aan de hemel uitstrekken. Het is gemakkelijk om te vergeten hoe bijzonder deze hemellichamen zijn en wat ze voor ons als mens betekenen.

Veel mensen kijken naar de sterren en vragen zich af waarom ze met zovelen op één plek staan – waarom bewegen ze niet? Waarom verdwijnen ze niet of sterven ze niet uit? Waarover willen ze met ons communiceren? Hoe ziet het leven er daar uit?

Het antwoord ligt in ons eigen zonnestelsel, waar miljarden sterrenstelsels zijn met miljarden sterren, elk met hun eigen unieke kenmerken en verhaal. Het heelal is enorm en bevat veel verschillende soorten sterrenstelsels met verschillende groottes, vormen en kleuren, die vanaf de aarde gezien kunnen worden met telescopen of verrekijkers zoals die van Celestron.

Communiceren met de sterren is heel natuurlijk. Je hoeft niets speciaals te doen of rituelen te creëren. Je hoeft er alleen maar naar te kijken en in stilte de sterren te voelen. En zoals je kunt zien, is er zowel een soort gemeenschap als communicatie. Het ritme van je hart begint samen te kloppen. Je begint dezelfde kosmos te voelen. Je begint dezelfde sensatie te ervaren. Jullie beginnen samen te smelten. Het is communie.

Ik weet dat er een verbinding is tussen mij en de sterren. Ik heb die verbinding eerder gevoeld en ik weet zeker dat het nu gebeurt en weer zal gebeuren.

Communiceren met de sterren en sterrenwezens is geen nieuw concept. Mensen doen het al duizenden jaren en de laatste jaren beginnen steeds meer mensen te begrijpen dat het een echt fenomeen is.

Het was gebruikelijk in veel oude culturen en ook in sommige moderne, zoals inheemse Amerikaanse stammen. Er waren zelfs gevallen waarin mensen onder de sterren sliepen om met ze te communiceren.

Het lijkt erop dat communicatie met de sterren of met hemelse wezens iets is dat de meeste mensen wel eens in hun leven hebben meegemaakt. Ze hebben felle lichten aan de hemel gezien en hun aanwezigheid gevoeld; ze hebben stemmen gehoord die uit het niets kwamen en vroegen zich af of ze echt iets hoorden of dat het gewoon hun geest was die hen voor de gek hield.

Communicatie met hemelse wezens kan positief of negatief zijn, afhankelijk van met wat voor soort entiteit je contact probeert te maken en hoe open je bent om de boodschap te ontvangen. Als je ruimdenkend genoeg bent, zal er geen probleem zijn om je boodschappen van boven te ontvangen.Alle mensen op onze planeet, inclusief ik, jij en alle andere lezers, ondergaan een unieke ervaring. 67% van ons lichaam bestaat uit sterrenstof. We bestaan letterlijk uit sterren en sterrenwezens. We kunnen dus ook sterrenwezens worden genoemd. Het is heel belangrijk voor onze toekomst in dit universum dat we andere sterren en hun sterrenwezens leren kennen.

Alle mensen op onze planeet, inclusief ik, jij en alle andere lezers, ondergaan een unieke ervaring. 67% van ons lichaam bestaat uit sterrenstof. We bestaan letterlijk uit sterren en sterrenwezens. We kunnen dus ook sterrenwezens worden genoemd. Het is heel belangrijk voor onze toekomst in dit universum dat we andere sterren en hun sterrenwezens leren kennen.

Aan de oppervlakte lijken wij mensen heel anders dan de andere wezens die de kosmos bevolken, met onze vlezige lichamen en aardse behoeften. Het maakt echter niet uit wie we zijn of waar we vandaan komen, we komen allemaal voort uit en delen dezelfde energie, die ons als mensen samenbindt.

Als het waar is dat we uiteindelijk alleen maar energie zijn die op een bepaalde frequentie trilt, en alle frequenties met elkaar kunnen communiceren omdat ze uiteindelijk deel uitmaken van hetzelfde universele energieveld, dan zal ons openstellen voor andere frequenties op welke manier dan ook – of dat nu door meditatie is of door interstellaire reizen – ons helpen om ons universum beter te begrijpen en onze overlevingskansen hier op aarde te verbeteren.

We zijn nog niet begonnen met het ontdekken van alles wat buitenaardsen ons hebben geopenbaard over de aard van ons wezen. We weten te weinig over sterren en sterrenwezens en onze onwetendheid is gevuld met bijgeloof, angst, agressie en vooroordelen.

Open je hart voor de fonkelende sterren aan de nachtelijke hemel. Ze zullen je begeleiden als je slaapt. Ze zullen je spirituele potentieel onthullen en je de weg naar huis naar de sterren wijzen.

We moeten erop vertrouwen dat de waarheid daarbuiten is en als we ons verbinden met hemelse wezens, zullen we leren hoe het belangrijkste aspect van evolutie niet op het materiële vlak ligt en hoe het verbonden is met alle mysteries die we proberen op te lossen.

Als eindige wezens op een eindige planeet kunnen we maar zoveel leren, maar als eeuwige wezens met een oneindig potentieel mogen we nooit opgeven!

Met dit in gedachten moeten we er altijd naar streven onszelf en ons leven te verbeteren, zodat we gekwalificeerde kandidaten zijn om de waarheid te leren, want zodra je jezelf kwalificeert als een waardige kandidaat voor evolutie, wordt al het andere naar mijn mening gemakkelijker!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven