De Starseed Mala. Wat je zoekt, zoek jou

Zoals je weet, bevindt planeet Aarde zich midden in een mooi en uitdagend proces. Velen van ons werken eraan om deze verandering door te voeren. Maar als een groep wezens de sleutel is tot deze beweging, dan zijn dat de Sterrenzaden.
Sterrenzaden zijn heldhaftige zielen die naar deze planeet komen om op te treden als boodschappers en ambassadeurs van de boodschap van onvoorwaardelijke liefde die van de Schepper komt. Zij zullen de weg wijzen. Zij zijn de vallende ster die moet worden achtervolgd!
Als je een Sterrenzaad bent, is het mogelijk dat je, toen je opgroeide, helemaal alleen was en je heel anders voelde dan degenen die je omringden, als een 'alien'. Er is een goede reden voor dit gevoel: je bent een oude ziel van de sterren!

Ook heb je je misschien gedesoriënteerd gevoeld tijdens deze laatste drie of vier jaar van intense verandering op Planeet Aarde. En je begint de dingen nu duidelijk te zien terwijl je het pad van ascentie bewandelt.

Het is zo geruststellend om te weten dat Sterrenzaden nu over de hele wereld ontwaken en zich hun goddelijke erfenis en missie herinneren!

Om deze reden is de Starseed Mala ontworpen om diegenen te ondersteunen en te bekrachtigen die een zeer transformationele verandering ondergaan, klaar om in een realiteit te stappen die geladen is met liefde en zuiverheid.

Zoals je waarschijnlijk al weet, hoe meer uitgelijnd je bent en hoe hoger je vibreert, het is dan dat de meer trillingsarme energieën je reis willen saboteren. Daarom is deze Mala ook ontworpen om een ​​krachtige bescherming te bieden tegen alles wat op je pad kan komen.

Dit is een mooie, zachte Mala die tegelijkertijd erg energiek is omdat hij de vibraties verhoogt. Het is geweldig voor medelevende en empathische zielen, zoals Starseeds, omdat het hen zal leren dat het ontvangen van liefde een onderdeel van het leven is en dat ze zachtaardig en aardig voor zichzelf kunnen zijn terwijl ze diepe wonden helen.

Een uitstekend cadeau voor mensen die alle overvloed en liefde in hun leven willen zien. Het zal hen ook helpen beschadigde relaties te helen vanuit het oogpunt van onvoorwaardelijke liefde. Begrijpen dat ontvangen in elke relatie net zo belangrijk is als geven.

De unieke combinatie van halfedelstenen: roze toermalijn, rozenkwarts en kunziet, zal het perfecte hulpmiddel zijn om vertrouwensproblemen op te lossen en gezonde grenzen te stellen.

Het is specifiek geïndiceerd als ondersteuning voor mensen die opgroeien, maar ook voor mensen die een diepe overgangsperiode doormaken omdat het helpt bij trauma en Inner Child Healing.

Roze Toermalijn, de verschillende tinten van deze lavendelkleurige schoonheid, vertegenwoordigen liefde voor de mensheid en humanitair werk en doordrenken het kruinchakra met liefde en spiritualiteit wanneer het als sieraad wordt gedragen.

Roze Toermalijn is perfect voor counselors en genezers omdat het beter luisteren en begrip bevordert en mededogen en zachtaardigheid aanmoedigt tijdens perioden van groei en verandering terwijl de mensheid naar verlichting werkt.

Het verhoogt onvoorwaardelijke liefdesenergie en leidt tot diepere emotionele genezing door schuldgevoelens, zorgen, depressies en angsten los te laten en leidt die emoties naar eigenliefde.

Roze Toermalijn is een van de meest liefdevolle stenen voor kinderen en wordt ten zeerste aanbevolen voor spiritueel gevoelige Indigo-kinderen vanwege de kalmerende, centrerende eigenschappen en hulp bij het overwegen van de gevolgen voordat ze actie ondernemen.

De bekende 'Stone of Love' gaat over de kant van liefde die te maken heeft met ontvangen. Het kan de relatie van de drager met het ontvangen van liefde helen, niet als beloning, maar als onderdeel van het natuurlijke evenwicht van de wereld. Als we liefde geven, moeten we accepteren wat we uiteindelijk hebben gegeven. Sommige mensen hebben de neiging de liefde die ze ontvangen onwaardig te voelen of denken dat ze al het goede dat op hun pad komt moeten verdienen.

Dit is vooral het geval bij Starseeds, die zeer gevende zielen hebben en moeite kunnen hebben met ontvangen. Roze Toermalijn is een delicaat kristal dat de drager herinnert aan zijn innerlijke waarde en hem leert de liefde te accepteren die hij moet ontvangen als onderdeel van een evenwicht in het universum.

Rozenkwarts daarentegen geneest de relatie met geven. Het leert onvoorwaardelijke liefde die bij het zelf moet beginnen. Liefde is de hoogste vibratie. Het is een krachtig kristal voor iedereen die meer liefde in zijn leven wil brengen.

De eigenschappen van Rozenkwartskristal verbinden met het hartchakra, het centrum van liefde. Door je hartcentrum te openen en te helen, leiden de helende eigenschappen ervan je relaties te verdiepen en vriendelijkheid, mededogen, tederheid en liefde voor jezelf en de mensen om je heen te omarmen. Zijn vibratie is verzorgend, zachtaardig, geruststellend en geruststellend.

Het zorgt voor meer harmonieuze relaties en soepelere interacties. Het wordt sterk aangeraden om het te dragen wanneer diplomatie nodig is.

Het biedt veel steun en liefdevolle, troostende energie voor mensen die het moeilijk hebben of die een trauma aan het helen zijn. Het kan bescherming bieden omdat het in dezelfde trilling is als Goddelijke Liefde en het neutraliseert schadelijke elektromagnetische frequenties van huishoudelijke apparaten, telefoons en computers

De derde heilige steen is Kunziet, een andere lavendelschoonheid. Deze opent en verbindt het hart met de geest en stimuleert een helende gemeenschap tussen de twee die je ertoe aanzet om liefdevolle gedachten te denken en liefdevolle acties te doen.

Je liefde voor de mensheid, de natuur, dieren en de aarde zal spoedig je hart overstromen en toegang krijgen tot de frequentie van goddelijke liefde.

Het dragen van dit juweel als sieraad moedigt je aan om muren die rond het hart zijn gebouwd voor bescherming los te laten en ontvankelijk te zijn voor de ervaring van onvoorwaardelijke en overvloedige liefde.

Het zorgt voor vrije uiting van gevoelens, het helen van de geest en het hart, en ontvankelijk zijn voor de geschenken en kansen die het leven te bieden heeft door je te inspireren aanwezig te zijn in de perfectie van het moment. Door je focus te richten op wat je moet doen zodat je alles kunt bereiken wat je wilt, stimuleert Kunzite je zelfexpressie en creativiteit en motiveert het je om een ​​gezondere levensstijl te leiden.

Kunzite wordt ook gebruikt om de wonden van het innerlijke kind te genezen en het is zeer ondersteunend voor jonge moeders die het moeilijk hebben om voor hun jonge kinderen te zorgen.

Zoals een persoon zijn relatie met liefde met vertrouwen heelt, zo helen ze ook hun relatie met geld. Geld heeft dezelfde vibratie als vertrouwen. Hoe meer je jezelf en anderen vertrouwt, hoe meer geld naadloos en moeiteloos in je leven zal stromen. Kunziet speelt een sleutelrol bij het opbouwen van een overvloedsmentaliteit en het aantrekken van grote kansen.

De sterling zilveren elementen zorgen ervoor dat deze drie kristallen op een vrij georganiseerde manier samenkomen, waarbij een ander kristal op de voorgrond komt, afhankelijk van de omstandigheden. De belangrijkste symbolen van deze Mala zijn de sterling zilveren engelenvleugels, ster en hart. Elke keer dat je ernaar kijkt, onthoud: je komt van de sterren, zelfs van verder dan je je kunt voorstellen, en je bent een engelachtig wezen gemaakt van liefde. Daarom kwamen jullie hier naar deze planeet, om de helderheid en het licht van die sterren naar de aarde te brengen. Ook zal de zilveren munt je altijd herinneren aan een Universele waarheid: "Wat je zoekt, is op zoek naar jou."

Degenen die genezen van een trauma kunnen aanzienlijk profiteren van deze combinatie, omdat het een zeer liefdevolle, zoete energie biedt die je gedurende die tijd enige kritische ondersteuning kan bieden. Het zal je helpen om alle liefde van de mensen om je heen te zien en je te helpen hulp te accepteren. Het zal je ook helpen je waarde en rol te zien als het gaat om het bieden van liefde en steun aan jezelf.

Het helen van trauma kan een van de meest uitdagende daden van liefde zijn die je ooit voor jezelf hebt gedaan. Deze Mala zal je Hartchakra versterken, zodat je dit voor jezelf kunt doen als een daad van onvoorwaardelijke liefde, hoeveel pijn het ook doet.

Het is een uitstekend cadeau voor degenen van wie je houdt die opgroeien of in de puberteit zijn. Deze tijden kunnen lastig zijn en je hebt een sterk zelfgevoel en veel eigenliefde nodig om er doorheen te gaan.

Ik heb deze Mala oorspronkelijk gechanneld voor de dochter van een zeer goede vriend. De jonge Starseed had moeite om door de puberteit te navigeren en haar weg te vinden. Ik maakte er twee en gaf de andere aan haar moeder. De magie die zich in dat huis zou ontvouwen, veroorzaakt kippenvel over mijn hele lichaam terwijl ik dit schrijf.

Na vele jaren van strijd en pogingen om trauma te transmuteren, heelden beiden hun emotionele trauma's en begonnen ze een nieuw leven van overvloed. De moeder maakte van haar artistieke passie een succesvolle bijzaak en stapte over van verpleegster naar energiegenezer met een bloeiende praktijk (je moet eigenlijk weken op haar wachtlijst staan ​​om een ​​afspraak te krijgen), en haar dochter bloeide op tot de mooiste jonge Starseed dame die goddelijke liefde op aarde verankert door te werken en andere sterrenzaden en dieren te begeleiden.

Moeder en dochter hadden moeite om met elkaar om te gaan, maar op het moment dat deze helende stenen hun huis binnenkwamen, begonnen de spanningen te transmuteren en te transformeren in een krachtige, diepe, liefdevolle band die de menselijke conceptie te boven gaat.

Deze Mala is bedoeld om alleen diegenen te vinden die klaar zijn voor de belichaming van Goddelijke Waarheid en hun uiteindelijke levensdoel. Draag hem om je pols of om je nek en reis naar de sterren en verder!

De heilige combinatie werd mij gegeven door de Lyraanse Ouderen om Starseeds te helpen. Het zal hen helpen hun zelfrespect op te bouwen en door diepe genezing te gaan terwijl ze groeien, uitbreiden en proberen hun plaats in deze wereld te vinden.

Het belangrijkste is dat voor een Starseed deze Mala meer is dan een geschenk. Het is de beste hulp bij je missie, anderen helpen bij het ontwaken van hun innerlijke licht, hun meest liefdevolle waarheid. Je draagt ​​een ongeëvenaarde energie met je mee en kunt het gebruiken om anderen te helpen en te begeleiden die misschien zijn vergeten wie ze werkelijk zijn.

Het is tijd om uw boodschap met de wereld te delen: "We zijn allemaal gemaakt van liefde, licht en waarheid."

A'HO

Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie

Scroll naar boven