De Star Sapphire “Juweel van de Hemel”

WIL JE DE HULP VAN EEN KRISTAL HEBBEN OM DE WEG VRIJ TE MAKEN OP DE ACCENTIEREIS? WORSTEL JE MET JE EMOTIES IN PLAATS VAN ZE TOT JE TE LATEN SPREKEN? HEB JE LAST VAN ANGSTEN EN HEB JE HULP NODIG OM KALM EN GEFOCUST TE BLIJVEN? WIL JE JE OUDE ZELF ACHTERLATEN EN LEVEN ALS JE WARE ESSENTIE? WIL JE DUIDELIJK CONTACT MAKEN MET JE STAR ORIGINS EN SPIRITUELE GIDSEN? DAN IS STAR SAPPHIRE MISSCHIEN WEL HET JUWEELTJE VOOR JOU.
Star Sapphire is gekoppeld aan wijsheid, volwassenheid en kalmte. Het kan je ook helpen een diepe meditatieve staat te bereiken. Het is een zeer veelzijdig kristal dat een geweldige bondgenoot kan zijn op je spirituele reis.

Als je contact wilt maken met emotionele volwassenheid of je emotionele geletterdheid wilt ontwikkelen, kan Star Sapphire je zachtjes begeleiden op je innerlijke reis naar je emoties. Het leven hoeft niet als een achtbaan te voelen, alleen maar omdat je ruimte maakt om actief je emoties te voelen. Saffier geeft een gevoel van rust en vrede terwijl je je openstelt voor je eigen gevoelens.

Saffier is de tweede in hardheid, alleen voor diamanten. Dit maakt het bijzonder afgestemd op het Goddelijke. Het duurt miljoenen jaren om te vormen. Stel je voor hoeveel het heeft meegemaakt in zijn jarenlange bestaan!

Ze zijn gemaakt van korund en micro-elementen van ijzer of titanium, wat het zijn karakteristieke blauwe kleur geeft. Het woord saffier zelf betekent blauw in het Oudgrieks. Van nature hebben saffieren een tonvorm. De meest voorkomende stukken komen uit Madagaskar of Sri Lanka, hoewel er ook andere, zeldzamere soorten zijn van elders in de wereld. Hoewel ze erg op robijnen lijken, hebben ze over het algemeen een betere helderheid.

Robijnen gaan dus meer over de fysieke wereld, het hart, bloed en romantische liefde en saffieren zijn meer afgestemd op de oorsprong van de ziel, het derde oog en verlichting.

Het is vaak gekoppeld aan de Griekse God Apollo en Aartsengel Michaël, dus het is een uitstekende keuze als je een sterke band met een van hen hebt.

Hoewel het je kan helpen om empathischer, aanweziger en meer medelevend te zijn, kan het je ook helpen standvastig te blijven bij het stellen van emotionele grenzen.

Dit is een geweldige keuze voor empaten die nog steeds als gevoelige mensen door de wereld proberen te navigeren, vooral als ze hebben overgecompenseerd en muren hebben opgetrokken waar anderen moeilijk doorheen kunnen komen. Het biedt ook bescherming en kan geluk en een openbaring van het Goddelijke aantrekken.

Omdat Star Sapphire ook verbonden is met wijsheid, kalmte en meditatie, kan het je helpen gefocust te blijven op de meer mentale aspecten van je spirituele groei. Als je op een kruispunt in je reis bent waar je diep moet nadenken of introspectieve reflectie moet doen, is Star Sapphire misschien wel je krachtige bondgenoot.

Draag het om je nek als je heilige teksten leest en/of mediteert, omdat het je zal helpen je op de juiste dingen te concentreren en informatie te vinden die resoneert. Het bijzondere van Star Sapphire is dat het je helpt om te omarmen wat je leert met je ziel in plaats van met wat op een rationele manier "logisch" is.

Als je een artiest bent en je creatieve expressie wilt verbinden met je hogere zelf, kan Star Sapphire een geweldige steen zijn om op lange termijn mee te werken. Het zal de visie voor uw kunst aanpassen met een visie die uw hogere doel en dat van het collectief dient. Probeer een dagboek bij te houden terwijl je Star Sapphire draagt, je zult merken dat het een inzichtelijk proces is.

Het kan mensen die last hebben van angst ook helpen kalm te blijven. Het kan mensen in het algemeen ook helpen om door een moeilijke tijd heen te gaan zonder hun geduld te verliezen. Dit is zo omdat het je helpt om opnieuw contact te maken met wat echt belangrijk is en je niet te laten verdwalen in het soort details waar we de neiging hebben om vast te lopen.

Star Sapphire kan de relaties beschermen die voor u belangrijk zijn. Vanwege de banden met zowel het Derde Oog Chakra als het Keel Chakra, kan het je helpen miscommunicatie en conflicten te vermijden die in stilte doorgaan en wrok opwekken.

Met Star Sapphire aan uw zijde, zult u uw conflicten kalm en tijdig onder ogen zien. In het begin voelt het misschien ongemakkelijk, maar onthoud dat je goddelijk wordt geleid om later een veel groter conflict te voorkomen.

Star Sapphire begeleidt u naar transparantie als beleid in al uw relaties. De mensen die allergisch zijn voor transparantie zijn meestal giftig, dus zelfs als je eraan gewend bent aardig gevonden te worden en dit zal veranderen, kan Star Sapphire je op deze manier beschermen.

Na verloop van tijd zal het geluk op elk gebied van het leven aantrekken als het natuurlijke resultaat van een sterk gevoel van eigenwaarde en arbeidsethos.

Indien begaafd aan het begin van een relatie of huwelijk, kan het helpen de band lang stand te houden, omdat het zal worden gebouwd op het fundament van wederzijds respect en goddelijke wijsheid.

Het kan worden gebruikt voor bescherming, vooral voor opzettelijke handelingen van bescherming en verbanning. Saffier is verbonden met de blauwe lichtstraal, die sterke beschermende eigenschappen heeft.

Sapphire moedigt je aan om te vertrouwen op je eigen kracht en capaciteiten. We raden je af om ermee te slapen of het te dragen rond de tijd dat je gaat slapen in het begin, omdat het behoorlijk energiek kan zijn, maar als je eenmaal de energie ervan goed kent, kun je het proberen en zelf zien hoe het werkt. beïnvloedt je. Ik heb hele sterke en heldere dromen als ik mijn Star Sapphire tijdens het slapen draag.

Koop het in goud als je wilt dat de krachten van Star Sapphire worden versterkt. Goud zal de meer vreugdevolle aspecten van de steen omarmen en ervoor zorgen dat het sneller werkt. Goud fungeert als een interdimensionale portaalopener. Om deze reden waren de Maya's de hoeders van goud; zij waren ook de hoeders van de portalen.

Reinig door het bloot te stellen aan de rook van brandende kruiden zoals rozemarijn of lavendel, door het een nacht in een kom met rauwe rijst te doen (gooi de rijst later weg), of door er gewoon twee minuten lauw water over te laten lopen. Laad hem 10-15 minuten op in de zon. Je kristallen doordrenken met je intentie kan een diep persoonlijk proces zijn. Probeer ermee te mediteren en visualiseer het licht dat uit je hartruimte komt en de steen binnengaat.

De Star Sapphire en Star Ruby zijn beide gemaakt van korund. Het zijn bijna dezelfde stenen. Hun energetische signatuur wordt vooral beïnvloed door de kleur van de edelsteen. De Star Ruby is altijd min of meer rood van kleur, maar Star Sapphires zijn er in allerlei kleuren.

Net als de Star Ruby heeft de Star Sapphire ook beschermende eigenschappen, vooral als je jezelf wilt afweren van psychische aanvallen en energievampiers. Het maakt je spirituele potentieel heel duidelijk en kan je duidelijkheid geven over je doel en welke reis het beste voor je is. Het is ook een geweldig cadeau voor iemand van wie je houdt en die om deze reden een transitie doormaakt.

Het dragen van een Star Sapphire rond het keelchakra-gebied is een krachtige bescherming tegen entiteiten, afgunst, jaloezie, materieel verlies of elke vorm van negativiteit. Het is een steen van manifestatie en zal ook het behoud van allerlei soorten rijkdom ondersteunen. Star Sapphire is de ultieme attractie voor overvloed en welvaart die er ook voor zorgt dat je je nieuwe rijkdom behoudt.

Als je op zoek bent naar manieren om verbinding te maken met je Star Origins en slapende geheugengegevens in je DNA te ontgrendelen, dan is Star Sapphire het juweeltje voor jou. Deze eigenschappen worden versterkt wanneer de stersaffier wordt gecombineerd met hoog vibrerend goud.

De Steen van Wijsheid werd vereerd vanwege zijn vermogen om psychische activering en spirituele verlichting te bevorderen door iemand toegang te geven tot diepere bewustzijnsniveaus. Een Star Sapphire leert en stelt een Starseed in staat om te communiceren met hun sterrenfamilie en inzicht te krijgen in andere aspecten van zichzelf. Door de keel en het derde oog chakra aan te wakkeren, beginnen paranormale vermogens zich te ontwikkelen en te verbeteren. Sapphire helpt degenen die het dragen op het spirituele pad te blijven en hun krachten te stimuleren en is een geweldig juweel voor chakra-genezing.

De Star Sapphire heeft een ster met zes stralen die op een magische, betoverende manier boven de steen zweeft. De drie lijnen die elkaar kruisen in de ster met zes stralen vertegenwoordigen de drie engelen, Geloof, Hoop en Bestemming, die ons beschermen en herinneren aan de goddelijke kennis en het licht dat we in ons hebben.

Een Star Sapphire zal een tweede ster tonen als manipulatie, verraad of misbruik van welke aard dan ook als waarschuwing kan optreden. De verbazingwekkende ster met zes stralen (asterisme) straalt met een buitenaardse kwaliteit die het meest adembenemend is bij het bekijken in zonlicht of een zaklamp.

Geen enkele Star Sapphire is hetzelfde als andere.

Het unieke stuk dat voor jou bedoeld is, zal je vinden.

De Star Sapphire is een kostbare en zeer zeldzame edelsteen; het is de ultieme Starseed-edelsteen. Het is effectief voor het kanaliseren van informatie of genezende krachten van engelachtige of galactische bronnen. Saffier versterkt ook de genezing door de stem. Als je het moeilijk vindt om je waarheid te spreken, te leven en/of uit te drukken, zal dit juweeltje dit probleem helen en oplossen zonder dat je het merkt.


Moge je altijd gezegend worden in alle opzichten, mooi Sterrenzaad!

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2020-2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.
Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven