De rol van de Starseed

DE ROL VAN DE STERRENZADEN BESTAAT ERIN DE ENERGIE VAN DE BRON TE INTEGREREN EN TE VERANKEREN, EN DEZE OVER TE DRAGEN AAN INDIVIDUEN EN GROEPEN MENSEN VIA HUN DOOR DE KERN GEGENEREERDE ENERGIE: HUN EIGEN GODDELIJKE VONKEN. DEZE ENERGIE HELPT BIJ INDIVIDUELE SPIRITUELE GROEI EN VERGEMAKKELIJKT DE OPENING VAN HET HARTCENTRUM.

Sterrenzaden ontlenen hun ziel aan andere planeten, sterrenstelsels en sterrenstelsels. Ze zijn hier gekomen om te helpen bij het Ascentieproces op planeet Aarde.

Voor sommigen waren ze misschien een gids om je een lesje te leren, te helpen bij je genezing of misschien om je door een moeilijke tijd te leiden. Voor anderen kwamen ze hier om de mensheid te helpen de loop van hun evolutie te veranderen met een boodschap die dient als herinnering aan wat er mogelijk is als je de dingen op een bepaalde manier doet.

Een andere mogelijkheid is dat ze een opdracht hebben gekregen als ambassadeur om het bewustzijn te verhogen of als vertegenwoordiger van de Bronenergie.

Een Starseed zijn trekt veel mensen aan die nieuwsgierig zijn naar hun eigen afkomst.

De term "Starseed" is toegepast op bijna iedereen wiens ongewone ervaringen hem of haar doen geloven dat hij of zij uit buitenaardse afkomst is geboren. Deze ervaringen omvatten:

Een vallende ster zien
Een UFO zien
Ontvoerd worden door buitenaardse wezens
Een 'sterrenkind' zien.
Jezelf zien als een lichtwerker
Herinneringen hebben uit vorige levens
Telepathisch zijn
Een connectie hebben met buitenaardse wezens of sterrenwezens
Paranormale ervaringen of vermogens hebben
Visies op de toekomst hebben
Een sterke band voelen met de natuur
Spiritueel ontwaken hebben
Het gevoel hebben dat je 'anders' bent.
Een verbinding voelen met oude kennis
Ervaar déjà vu
Te horen krijgen dat je van een andere planeet of dimensie komt
Dromen hebben over andere bestaansgebieden
Een diep innerlijk weten voelen of weten dat je 'een deel van de puzzel' bent.
Herinneringen hebben aan een vorig leven
Bezocht worden door spirituele gidsen, engelen of overleden voorouders
Uit de slaap gewekt worden door een fel licht
Het gevoel hebben ineens iets te weten
Intense gevoelens van vrede en liefde ervaren
Een gevoel van euforie of gelukzaligheid hebben
Een sterke band voelen met dieren
Profetische dromen of visioenen hebben
Dromen hebben over andere levensvormen of wezens
Kunnen communiceren met dieren
Het vermogen hebben om anderen te genezen met je geest

De oorsprong van Starseed is er in verschillende soorten. Laten we een beetje graven om te zien of we kunnen achterhalen waar je vandaan komt.

Orion
De Orion-sterrenzaden komen uit de diepe ruimte van de Orion-constellatie en zijn gemaakt van stukjes sterren en kosmische gassen. Ze willen oneindige liefde en licht op deze planeet brengen door de energievelden van mensen te stimuleren. Elke keer dat je ze aanroept en ze met je meedraagt, vibreren ze en brengen ze steeds hogere frequenties voort in je atomaire lichaamsstructuur. Dit helpt je om je geweldig en krachtig te voelen. Ze herinneren je aan je prachtige zielessentie als pure creatieve wezens.

Pleiadiërs
De Pleiadische sterrenzaden zijn degenen die naar de aarde zijn gekomen vanuit de Pleiaden, een sterrenstelsel in het sterrenbeeld Stier. Ze zullen gemakkelijk herkenbaar zijn aan hun algemene empathische en liefdevolle aard. Het Pleiadian Starseed probeert de mensheid te helpen zich open te stellen voor intergalactische wezens en een beter begrip tussen deze planeet en de ruimte te bevorderen.

Sirisch
Siriërs zijn inboorlingen van de planeet Sirius, die op aarde zijn geïncarneerd om de mensheid te helpen bij de grote overgang naar de Nieuwe Energie. Sirian starseeds zijn dienstverlenend gericht op de mensheid, empathisch, hebben een geschiedenis als leraar, genezer of zijn betrokken bij sociale rechtvaardigheidskwesties. Terwijl mensen ontwaken voor hun hogere doel op aarde, maken ze verrassende doorbraken in wetenschap en sociale rechtvaardigheid.

Lyran
Lyrans kwam van de tweede planeet van het sterrenstelsel, Vega, die 26 lichtjaar verwijderd is in het sterrenbeeld Lyra. Lyrans zijn zachtaardige, menselijk uitziende wezens met een natuurlijke liefde voor alle levensvormen en een natuurlijke affiniteit met mensen. Hoewel velen denken dat de Lyrans van Sirius zijn, is dat niet waar. Ze houden van de natuur en alles eromheen. Ze houden van hun families en leren hun kinderen al op zeer jonge leeftijd de wegen van de natuur.

Arcturisch
De Arcturiaan kwam uit het Arcturus Sterrenstelsel en kwam tijdens de Atlantische tijd naar de Aarde om te helpen bij het verhogen van de bewustzijnsniveaus van mensen, zodat ze zich hun 5-dimensionale oorsprong konden herinneren en zich opnieuw konden verbinden met hun multidimensionale zelf. Arcturianen zijn zeer gevoelige wezens en velen ervaren groot ongemak op Aarde vanwege de laag vibrerende energiepatronen. Het is om deze reden dat veel van deze wezens ervoor kiezen om het grootste deel van hun leven uit het zicht in vijfdimensionale staten te leven, en alleen in de derde dimensie tevoorschijn te komen wanneer het voor hen nodig is om een ​​individu te helpen.

Andromedanen
Andromedanen zijn een mensachtig ras afkomstig van de planeet Andromedia (de derde planeet vanaf de ster Vela in het sterrenbeeld Andromeda), wat verwijst naar degenen onder dit ras die een missie hebben om naar andere werelden te reizen om hen te helpen met een soort spirituele alchemie. . Deze alchemie helpt het bewustzijn te verhogen en anderen te helpen een vrije beschaving te worden, in harmonie en samenwerking met de natuur te leven, niet hun thuiswereld of anderen te vernietigen, maar met elkaar om te gaan door een duurzame levensstijl te creëren die zich houdt aan universele wetten.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven