De rol van de Galactische Federatie in onze Evolutie

DE GALACTISCHE FEDERATIE STUURT EEN PSYCHISCH SIGNAAL DAT DOOR SOMMIGE MENSEN KAN WORDEN GEDETECTEERD. SCHAKEL ALLE AFLEIDINGEN UIT EN LEER NAAR STIL TE LUISTEREN. U KUNT DE DINGEN DUIDELIJKER ZIEN, DUIDELIJKER DENKEN EN DIEPER DAN OOIT TEVOREN.
De Galactische Federatie is een vreedzame en verlichte samenleving die openstaat voor alle rassen en soorten. Het doel van de Galactische Federatie is om een ​​gelukkiger, meer overvloedige toekomst te creëren voor al het leven in deze melkweg door de evolutie van alle soorten te volgen en hen te helpen evolueren en in een hoger bewustzijn te leven.

Ze zijn honderdduizenden jaren verder dan wij in technologie en wijsheid. Hun bezoeken zijn clandestien, maar als je goed oplet, kun je ze af en toe zien.

Ze komen vaak langs om de wereldgebeurtenissen te volgen, om ervoor te zorgen dat we niet zelfvernietigend zijn en om ervoor te zorgen dat niemand ons problemen bezorgt.

Ze hebben ons geholpen met ons elektriciteitsnet en andere technologie waarmee we efficiënter energie kunnen produceren. Ze hebben ons geavanceerde medische zorg gegeven, zodat we niet meer sterven aan routineziektes!

Ze hebben ons geleerd hoe we onze omgeving kunnen verbeteren, zodat we duurzaam kunnen leven in harmonie met de natuur.

Deze welwillende wezens komen zo nu en dan in vrede...

Ze kunnen verschijnen als menselijke wezens wanneer dat nodig is om welke reden dan ook, maar meestal komen ze in hun ware vorm; engelachtige wezens met een prachtige witte gloed die hen omringt. Ze zien eruit als mensen, maar ze gedragen zich helemaal niet als mensen!

Ik moedig u aan om de andere artikelen op mijn website www.thegalacticfederation.com te lezen.
Ze zijn al vele malen eerder gekomen om de mensheid te helpen bij haar evolutie, maar nu hebben ze besloten dat het tijd is voor ons om de teugels van ons eigen lot over te nemen.

We moeten leren hoe we weer zelfvoorzienend kunnen worden, zodat we een vreedzame beschaving kunnen worden die zichzelf niet vernietigt door oorlog of hebzucht.

De Galactische Federatie is ook hier om ons te helpen weer op het goede spoor te komen met onze spirituele bestemming, wat een deel is van de reden waarom ze blijven terugkomen nadat we alle slechteriken hebben verwijderd.

De Galactische Federatie zendt een psychisch signaal uit dat door sommige mensen kan worden gedetecteerd. Wanneer iemand dat signaal hoort, worden ze zich ervan bewust dat de Galactische Federatie in de buurt is en dat hen hulp is aangeboden.

De Galactische Federatie zendt deze signalen al honderden jaren uit en probeert mensen te vinden die klaar zijn voor deze boodschap van hoop en hulp.

Het signaal wordt vanuit het centrum van het Melkwegstelsel in alle richtingen uitgezonden. Het draait non-stop sinds het begin der tijden, en veel mensen hebben het door de jaren heen gehoord.

Maar het is niet meer dan logisch om aan te nemen dat maar weinig mensen het zullen kunnen detecteren, tenzij ze gevoelig genoeg zijn om dat te doen of tenzij ze zich op een plaats bevinden waar er geen andere signalen zijn die om hun aandacht strijden.

Sommige mensen kunnen het signaal mogelijk detecteren als het sterk genoeg is; anderen horen misschien helemaal niets, ook al zou er geen misverstand bestaan ​​over het bestaan ​​ervan als ze iets zouden horen.
Maar de meeste mensen die niets horen, luisteren gewoon niet hard genoeg of op het juiste moment, dus deze gevallen zouden niet ongebruikelijk zijn. De reden waarom zo weinig mensen ze horen, is ook dat veel mensen nog steeds in angst en onwetendheid leven.

Het menselijk ras is eigenlijk begonnen door deze galactische federatieraces, maar we zijn al enige tijd teruggevallen in een zeer beperkte staat.

Nu is de tijd voor de mensheid om weer verlicht te worden, en zoveel mensen doen precies dat! Dit is een heel goede zaak, want het stelt ons in staat om lid te worden van de Galactische Federatie op onze spirituele reis.

We hebben altijd intergalactische groepen gehad die ons hielpen, maar ze verstopten zich voor ons omdat ze niet gezien wilden worden als te machtig of te groot. Nu is het tijd voor hen om naar buiten te komen en ons te helpen met onze evolutie!

De Galactische Federatie heeft hier lange tijd aan gewerkt. Ze hebben de technologie van de intergalactische groep genaamd de Elohim kunnen gebruiken om ons te helpen evolueren en verlichte wezens te worden.

Dit is niet iets dat van de ene op de andere dag kan worden gedaan, maar het is het wachten waard, want wanneer je verlicht wordt, zal je leven drastisch veranderen!
Je zult in staat zijn om dingen helder te zien, helderder te denken en dieper te voelen dan ooit tevoren. Je zult ook in staat zijn om andere mensen beter te begrijpen dan voorheen en hen te helpen zichzelf ook beter te begrijpen.

Ik weet dat velen van jullie denken dat dit klinkt als sciencefiction, maar dat is het niet. Het is echt, en ik weet dat je het zelf kunt bewijzen als de tijd daar is.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️
Bron: Galactische Federatie 
Scroll naar boven