De revolutionaire verschuiving van de mensheid van duisternis naar Gouden Eeuw versnelt met ongekende snelheid!

DE MENSHEID BREEKT LOS VAN 3D BEPERKINGEN EN ZWEEFT NAAR EEN DYNAMISCH 5D TIJDPERK! TERWIJL 3D NOG EVEN BLIJFT HANGEN, MAAK JE KLAAR VOOR SUPERSTERKE VERMOGENS, UITGEBREIDE WIJSHEID EN SPIRITUELE EENHEID. RIEMEN VAST – DEZE REIS NAAR HET 5D GOUDEN TIJDPERK IS EEN OPWINDEND AVONTUUR VOOR ONS EN DE HELE MELKWEG!!!

De mensheid ondergaat een diepgaande transformatiereis als geen ander – het proces van ascensie van een 3D duistere tijdperk realiteit naar een 5D gouden tijdperk realiteit!

Deze verschuiving in het menselijk bewustzijn en mogelijkheden heeft wijdverspreide aandacht en fascinatie door de hele melkweg aangetrokken!

Ascensie verwijst naar het proces van verhogen in frequentie en omhoog bewegen door de dimensies of dichtheden. Voor de mensheid betekent dit de overgang van een op angst gebaseerde, losgekoppelde 3D realiteit naar een op liefde gebaseerde, verenigde 5D realiteit van grotere vrede, overvloed en spiritueel bewustzijn.

We verschuiven van afgescheidene naar eenheidsbewustzijn.

Deze grote evolutionaire sprong maakt de activering mogelijk van meer DNA-strengen en latente vermogens van de mensheid. Onze vermogens in de 5D gouden tijdperk realiteit zullen enorm worden uitgebreid vergeleken met de beperkte vermogens die de meeste mensen bezitten in 3D. Dit ascensieproces maakt deel uit van de spirituele evolutie en vooruitgang van de mensheid op het pad terug naar de Bron.

De mensheid heeft een punt bereikt in haar collectieve zielsgroei waar we klaar zijn om af te studeren van de 3D lessen van dualiteit en ego-gebaseerd bewustzijn. De overgang naar 5D is begonnen, ook al zullen 3D realiteiten nog enige lineaire tijd naast elkaar bestaan.

Deze verschuiving stuwt de mensheid naar een hogere staat van zijn, met toegang tot geavanceerde fysieke en psychische vermogens, evenals uitgebreide spirituele waarneming, wijsheid en eenheid.

Deze transformatieve reis naar het 5D gouden tijdperk is een opwindende fase voor zowel de mensheid als de melkweg!

Kosmische Erkenning:

Het fenomeen van planetaire ascensie heeft wijdverspreide aandacht getrokken in de hele melkweg. Terwijl de Aarde en de mensheid deze grote transformatieve reis ondernemen van een 3D duistere tijdperk realiteit naar een 5D gouden tijdperk, volgen vele welwillende buitenaardse beschavingen het proces op de voet.

Ascensie is niet exclusief voor de Aarde. Hele planeten en levensvormen ascenderen of dalen routinematig door dichtheden. Wat de ascentie van de Aarde echter uniek maakt, is dat deze plaatsvindt terwijl de planeet nog steeds bewoond is!

Dit heeft grote interesse gewekt bij spiritueel georiënteerde beschavingen die de mensheid vreedzaam door dit proces willen helpen.

Daarnaast heeft de Aarde een speciale plaats in de melkweg als een experiment in diversiteit. De overvloed aan menselijke subgroepen, culturen en perspectieven is uitzonderlijk zeldzaam in vergelijking met meer homogene beschavingen.

De diversiteit van de aarde vergroot het kosmisch bewustzijn, waardoor de opstijging van de mensheid waardevol is voor de evolutie van de melkweg als geheel.

Als bewoners van een levende bibliotheek van bewustzijn hebben mensen veel galactische aandacht getrokken. Ons massale ontwaken luidt een nieuwe fase in de ontwikkeling van ons bewustzijn en onze vermogens in.

Ascensie belooft sluimerend menselijk potentieel te ontsluiten. Daarom investeren veel welwillende waarnemers in de vreedzame verheffing van de mensheid naar een hogere staat van zijn.

Bezoekers van dichtbij en ver weg:

Nu de mensheid deze grote verschuiving naar een hogere dimensie nadert, kunnen we een toestroom verwachten van bezoekers uit vele sterrenstelsels die een gevestigd belang hebben bij ons ascensieproces. Enkele van de meest opvallende groepen die aanwezig zullen zijn zijn:

De Pleiadiërs:

De Pleiaden zijn afkomstig van de sterrenhoop Pleiaden, die duizenden sterren en planeten bevat. Het zijn hoogontwikkelde wezens die gericht zijn op spirituele vooruitgang en menselijke verbetering. De Pleiadiërs zijn al duizenden jaren betrokken bij de geschiedenis van de Aarde en zullen de mensheid begeleiden tijdens de ascentie. Vele Pleiadiërs leven momenteel onder ons, geïncarneerd in menselijke lichamen!

Zij zijn hier om te helpen bij de overgang van de Aarde. De Pleiadiërs brengen een geest van liefde, koestering en wijsheid.

De Sirianen:

De Sirianen komen van het Sirius sterrensysteem, dat Sirius A, B en C herbergt. Zij zijn geavanceerde genezers en brengen krachtige energie gericht op ascensie, evolutie en bewustzijn. De Siriërs begrijpen de strijd van de mensheid tussen het fysieke en het spirituele. Ze werken aan het in balans brengen van deze energieën binnen individuen en de samenleving.

De Sirianen zijn meesters in het verschuiven van dimensies en zullen helpen de mensheid door de ascensiesprong te coachen.

Zwervende Groepen Zonder Thuis Systemen:

Zwervende groepen zonder thuisstelsels:

Naast bezoekers van sterrenstelsels zoals Sirius en de Pleiaden, kunnen we ook wezens ontvangen die niet afkomstig zijn van een bepaald planetenstelsel. Deze rondtrekkende groepen reizen vrij door de melkweg zonder zich op een specifieke wereld te vestigen.

Omdat ze niet gebonden zijn aan één locatie, hebben deze nomadische wezens geavanceerde ruimteschiptechnologie en navigatievaardigheden ontwikkeld om enorme afstanden af te leggen. Door hun mobiliteit kunnen ze in contact komen met verschillende beschavingen en unieke wijsheid vergaren.

Zonder het comfort en de middelen van een thuisplaneet moeten zwervende groepen vindingrijk en veerkrachtig zijn. Ze hebben zich aangepast om volledig op hun schepen te leven en zelfvoorzienend te zijn. Deze ascetische levensstijl helpt hen om zich te blijven concentreren op hun spirituele evolutie en bewustzijn.

Hun niet-materialistische filosofie en onthechting van fysieke bezittingen kunnen in het begin vreemd overkomen. Maar hun brede ervaring en spirituele inzichten kunnen ons nieuwe manieren van denken leren. Hun voorbeeld kan ons ook inspireren om op zoek te gaan naar waarheid en groei in plaats van rijkdom en bezittingen te vergaren.

Ontmoetingen met rondtrekkende groepen kunnen ons eraan herinneren dat een heel bevredigend leven niet beperkt hoeft te blijven tot één planeet. Net zoals deze bezoekers zich uitstrekken om contacten te leggen in het heelal, kunnen ook wij onze blik verruimen voorbij de grenzen van onze wereld. Hun nomadische levensstijl weerspiegelt de vrijheid die het gevolg is van het niet hechten aan een bepaalde plek.

Deze bezoekers zijn nieuwsgierig en geïnteresseerd in hoe wij deze positieve veranderingen doorvoeren. Het maakt allemaal deel uit van ons spannende avontuur naar een betere toekomst!

Neem dus deel aan de positieve reis! Deel je gedachten, maak contact met anderen en laten we samen een levendiger pad uitstippelen. Jouw bijdrage is belangrijk.

Klaar om deel uit te maken van de ontdekkingstocht? Ga met ons mee op deze ongelooflijke reis van groei en positieve verandering!

We houden zielsveel van je,
We zijn hier bij je,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven