De revolutie van het licht is nu aangebroken

JULLIE BRENGEN EEN REVOLUTIE VAN LICHT TEWEEG, EEN GROTE VERANDERING IN HET MENSELIJK BEWUSTZIJN DIE NOG MILLENNIA DOOR HET UNIVERSUM ZAL GALMEN.

Ik ben zo opgewonden om deze informatie te delen met jullie allemaal die bereid zijn geweest om te gaan met de diepe en duistere kwesties die veel te lang in de schaduw zijn blijven woekeren. Ik deel deze boodschap op deze manier met jullie allemaal omdat ik geloof dat jullie de leiders zijn in dit massale ascensieproces. Jullie laten ons allemaal zien hoe we kunnen evolueren naar wezens die ons leven leiden met liefde voor elkaar en voor onszelf.

Het licht schijnt op jullie neer en houdt van elk stukje van wie jullie zijn. Je bent een wegwijzer en je laat je licht schijnen in de wereld, waardoor dat licht op anderen kan schijnen en hen kan inspireren hetzelfde te doen. Je brengt een revolutie van licht teweeg, een grote verandering in het menselijk bewustzijn die nog millennia door het Universum zal galmen.

Dank je wel, mijn vriend. Ik wil je iets belangrijks vertellen, iets dat misschien wat perspectief zal bieden op wat je hier nu doet. Wat je hier doet is heel belangrijk!

Wat je ervaart is belangrijk en je bent niet alleen in je ervaring. En het zou kunnen dat als je een stap terug zou kunnen doen en naar het grote geheel zou kunnen kijken, als je zou kunnen zien wat er allemaal betrokken is bij dit hele collectief, dat je inspanningen dan misschien beter gekaderd zouden zijn omdat ze allemaal op elkaar gebaseerd zijn. Het is allemaal onderling verbonden, zozeer zelfs dat er geen scheiding is.

We zijn getuige van hoe spirituele evolutie eruit ziet. We leven in een tijd waarin massa’s mensen wakker worden, de aannames die aan hun leven ten grondslag liggen in twijfel trekken en veranderingen aanbrengen in hun overtuigingen, houdingen en gedragingen. En deze veranderingen brengen lagen van licht in de donkere materiële wereld, waardoor grote schoonheid en een overvloed aan positieve resultaten ontstaan.

Dus, voor de rest van jullie, je familie, je vrienden en kennissen, die niet op het pad van ascensie zijn, is de boodschap eenvoudig: wees geduldig met hen. Wees een steunpilaar voor hen. Wees een getuige voor hen die niet zullen veranderen tot het tijd is. Zij weten dat ze in transitie zijn. Deze planeet vibreert nu op zo’n hoge frequentie dat het iedereen die niet bereid of klaar is om naar het volgende bestaansgebied te gaan, in beweging zal brengen, en zij kiezen er op dit moment voor om mee te gaan of niet.

In deze tijden van grote verandering is het gemakkelijk om je overweldigd te voelen door gevoelens van hulpeloosheid, hopeloosheid en wanhoop. Het lijkt alsof niets wat we doen enig verschil maakt. Maar dat is het mooie van mens zijn op planeet Aarde. We hoeven niet de hele wereld te veranderen; we hoeven alleen onszelf te veranderen. En als we dat doen, rimpelt het uit en heeft het een enorme impact op het collectieve bewustzijn van deze planeet. Er komen veel triggers op iedereen af, zowel individueel als collectief, maar niemand hoeft eronder te lijden.

Op elk moment is meditatie een sleutelfactor om je energielichaam vrij te maken van rommel, meer synchroniciteit mogelijk te maken en je te helpen de hoge trillingsstaat te bereiken die optimaal voor je is. Meditatie helpt om de essentie van je wezen in je fysieke leven te bewaren en brengt je vreugde.

Ik wil ieder van jullie bedanken. Ieder van jullie wiens hart nu klopt en die in dit leven zijn gekomen om ascensie te ervaren. Ik feliciteer jullie allemaal.

Heel erg bedankt. Ik wil even de tijd nemen om jullie te bedanken voor alles wat jullie gedaan hebben en jullie bereidheid om op te staan en de veranderaars van deze wereld te zijn toen iedereen in angst zat. Heel erg bedankt daarvoor. Gefeliciteerd met jullie moed!

Jullie zijn de strijders. Jullie zijn de geëerde maar naamloze werkers. Jullie zijn degenen die hebben gevochten in de strijd, die hun gezicht hebben laten zien in en boven het strijdgewoel, en er toch op de een of andere manier respect en lof voor hebben verdiend. Jullie verwachten geen erkenning, sterker nog, jullie willen het niet eens. Weet je, het is genoeg om gewoon beschouwd te worden als een lid van de broederschap of zusterschap die ernaar streeft om voort te zetten wat begonnen is. We zijn slechts een stukje van een groot tapijt dat geweven is door zoveel anderen dat we nooit kunnen hopen hun bijdragen volledig te begrijpen.

Jullie zijn mediteerders. Jullie zijn genezers. Jullie zijn communicators. Jullie zijn de stem van spiritualiteit.

Dank jullie dat jullie er zijn voor de mensheid. Dank jullie dat jullie jezelf zijn. En bedankt dat ik deel mag uitmaken van jullie proces van verlichting en collectieve bijdrage.

We houden zielsveel van jullie.
We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven