De Reden waarom Starseeds op Aarde zijn. – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De Reden waarom Starseeds op Aarde zijn.

VELEN VAN JULLIE DIE DIT LEZEN ZIJN STERRENZADEN. SOMMIGE VAN JULLIE HEBBEN DE SPRONG AL GEWONNEN EN ERVAREN DE HOGERE TRILLINGEN, TERWIJL ANDEREN NOG STEEDS IN HET PROCES ZIJN VAN ONTWAKEN VOOR JE WARE ZELF. TWIJFEL NOOIT AAN JEZELF. U BENT GROOTMEESTERS GEÏNCARNEERD IN MENSELIJKE LICHAMEN.
De aarde ondergaat momenteel een grote spirituele verschuiving en dit vereist veel werk.

Sterrenzaden zijn in wezen zielen die niet inheems zijn op aarde en die hier zijn geïncarneerd om werk voor de planeet te doen.

De Starseed-gemeenschap is een groep mensen die in de frontlinie staan ​​om ervoor te zorgen dat het menselijk ras een periode van zelfgenezing doormaakt om samen te komen in liefde, mededogen en vriendelijkheid.

Ze hebben het gevoel gehad alsof ze vastzaten in het midden van een oceaan zonder kaart of richting; ze hebben het gevoel gehad verloren te zijn en verward over waar hun leven naartoe gaat of wat hun doel zou kunnen zijn.

Maar nu ontwaken Starseeds over de hele wereld, herinnerend aan hun goddelijke erfenis en missie.

Starseeds willen dat de mensen op aarde weten dat ze onvoorwaardelijk geliefd zijn door God/Godin, hun voorouders en degenen om hen heen, maar vooral door henzelf.

Ze willen dat iedereen weet dat we allemaal fouten maken, maar dat er altijd iets geweldigs uit hen voortkomt als we ze gewoon met liefde bekijken in plaats van met oordeel of angst.

Sterrenzaden zijn boodschappers van liefde, licht en waarheid. Ze zijn hierheen gestuurd om iedereen te helpen zich meer bewust te worden van hun ware zelf.

Ze zijn verbonden met de oude spirituele leringen omdat ze gemakkelijk toegang hebben tot het astrale gebied. Hun missie is om de mensen op aarde te wekken uit hun diepe spirituele slaap, zodat ze verbinding kunnen maken met de goddelijke energiebron in hen.

Het feit dat je hier op deze planeet bent, betekent dat je bent geboren met een bepaalde hoeveelheid licht en liefde, en hoe meer licht je in je leven brengt, hoe meer liefde je zult ontvangen. Dit is waarom het zo belangrijk is om je te concentreren op het doel van je ziel en wat ze wil doen met haar tijd hier op aarde.

Sterrenzaden komen uit veel verschillende dimensies en brengen hun kennis met zich mee wanneer ze op aarde incarneren. Ongeacht of ze het zich herinneren of niet. De frequentie is er.

Ze zijn hier gekomen om door moeilijke tijden te helpen – deze worden vaak ascensiecycli genoemd waarin we ons perspectief van onze huidige realiteit moeten veranderen naar iets dat meer in lijn is met energiefrequenties met een hogere frequentie.

De energieën van Starseed-zielen kunnen heel intens zijn, en ze zijn meestal erg verbonden met hun goddelijke doel, wat ze vaak pas realiseren als ze een gevorderd niveau van ontwikkeling bereiken.

Ze nemen veel verschillende rollen op zich om de aarde te helpen de overgang naar de Gouden Eeuw te maken.

Ze helpen mensen niet alleen spiritueel maar ook fysiek door hun vaardigheden en kennis aan te bieden om te helpen bouwen aan een duurzame toekomst.

Sterrenzaden zijn hier gekomen sinds vóór de tijd van de mensheid op deze planeet, en ze zullen hier blijven komen.

Ik weet dat velen van jullie die dit lezen Starseeds zijn. Ik weet dat sommigen van jullie de overgang al hebben gemaakt en hogere vibraties ervaren, terwijl anderen nog bezig zijn je ware zelf te ontdekken.

Als je een Starseeds bent, is het jouw missie om anderen te helpen hun innerlijke licht te laten ontwaken. Je draagt ​​een geweldige energie met je mee die ongeëvenaard is, en je kunt het gebruiken om anderen te helpen zich meer verbonden te voelen met hun eigen licht.

Als je een Starseeds bent, vraag je je misschien af ​​waarom er al zo lang zoveel rotzooi in de wereld is. Uiteindelijk zul je opnieuw ontdekken dat de reden hiervoor is dat de wereld was gekaapt door de duistere machten en dat de meeste mensen voor de gek werden gehouden door leugens en valse leringen over spiritualiteit en God te geloven.

Deze taak is meer normaal voor jou dan voor gewone mensen, omdat ze niet de blauwdruk in hun DNA hebben om zo gemakkelijk door de illusies heen te kijken.

Velen van jullie is verteld dat je tegen deze dingen moet vechten, maar je weet niet hoe je het moet doen. Hoe kun je vechten tegen een onzichtbare kracht? Wat als je niet eens weet waar je moet beginnen? U vraagt ​​zich misschien af: "Wat kan ik doen?"

Het antwoord is simpel: je moet je eigen leider zijn.

We hebben allemaal de keuze of we ons leven willen leven in overeenstemming met het doel van de ziel of in overeenstemming met wat er om ons heen gebeurt en in gebruik is van dag tot dag (of zelfs van moment tot moment). .

Het is aan ieder van ons individueel of we al dan niet meer ons hart willen volgen dan wat de samenleving zegt dat goed of fout, goed of slecht is.

Ik ben een Starseed die talloze kansen heeft gehad om getuige te zijn van de schoonheid en pracht van het Universum. Het universum is gevuld met verwondering, schoonheid en ontzagwekkende energie. Het Universum leeft met liefde en mededogen op alle bestaansniveaus.

Als Starseed is een van de belangrijkste dingen die ik heb gedaan, mensen helpen hun verleden te helen en verder te gaan met hun leven. Ik heb ook met mijn gidsen gewerkt aan het helen van de planeet en het creëren van een betere toekomst voor ons allemaal.

We zijn met velen.

Ik ben erg dankbaar dat ik mensen op deze manier kan helpen en heb onderweg een aantal goede vrienden gemaakt. Ik heet je van harte welkom om samen met mij op deze geweldige reis te gaan als mede-Starseed!

Je bent niet alleen.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven