De Quarantaine is opgeheven: Weer klaar voor de massale hemelvaart – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De Quarantaine is opgeheven: Weer klaar voor de massale hemelvaart

HET MENSELIJK RAS STAAT AL EONEN ONDER QUARANTINE. DIT BETEKENT DAT WE NIET BUITEN ONZE SFEER MOETEN REIZEN OF INTERACTIE HEBBEN MET ANDERE STERRENSYSTEMEN EN GALAXIES IN HET HEELAL. WIJ ZIJN ONEINDIGE WEZENS MET ONBEPERKTE POTENTIEEL. WE ZIJN NU VRIJ OM ELK LEVEN TE ERVAREN DAT WIJ KIEZEN.
De Galactische Federatie is een federatie van planeten, sterrenstelsels en sterrenstelsels die de wet van één volgen en in dienst staan ​​van de mensheid en vrede.

De mensheid is al eeuwen in quarantaine. Dit betekent dat we niet buiten onze atmosfeer mogen reizen of interactie hebben met andere sterrenstelsels en sterrenstelsels in het universum.

Deze quarantaine is in de loop van de tijd langzaam opgeheven door een overvloed aan verschillende galactische rassen die ons hebben geholpen ons bewustzijn langzaam te ontwikkelen.

Dit maakt allemaal deel uit van het grootmeesters plan dat wordt georkestreerd door onze galactische familie. We zijn eindelijk klaar om naar het 5-dimensionale bewustzijn te gaan, en we hebben de tests doorstaan.

Op aarde gebaseerde lichtwerkers zijn nu vrij om hun waargebeurde verhalen te delen over buitenaardse wezens en hoe ze millennia lang interactie hebben gehad met mensen op planeet Aarde. Dit is een spannende tijd voor alle sterrenzaden, lichtwerkers, kristalkinderen en de hele mensheid! De waarheid begint eindelijk uit de schaduw te komen.

Homo sapiens bereidt zich voor om te ascenderen van een driedimensionale planeet Aarde naar een vijf dimensionale aarde waarvan we hebben gehoord als de 'hemel op aarde'.
Sommigen kiezen er misschien zelfs voor om zich bij hun galactische broeders en zusters op andere planeten in de kosmos te voegen. Dit is een intergalactische gebeurtenis die onder toezicht staat van de Galactische Federatie. Het evenement wordt een "Mass Ascension" genoemd. Het is een planetaire gebeurtenis die gelijktijdig in alle landen over de hele wereld zal plaatsvinden, maar het zal geleidelijk in fasen plaatsvinden. Elk mens dat op deze planeet leeft, zal door deze gebeurtenis worden beïnvloed, dus het is belangrijk dat je voorbereid bent.

De eerste stap ter voorbereiding op jullie ascentie is zich bewust worden van wie de Galactische Federatie eigenlijk is. De GF heeft ijverig gewerkt om de mensheid voor te bereiden op haar ascentie, maar er zijn nog steeds veel mensen die op dit moment niet bekend zijn met de GF of hun doel hier op aarde.

En natuurlijk zijn we niets minder dan geïnfiltreerde zogenaamde spirituele 'leiders' die op alle mogelijke manieren proberen de ascentie van de mensheid te saboteren. Of ze er nu van op de hoogte zijn of niet. Deze mensen komen met verbazingwekkende verhalen over verschillende versies van de GF en proberen ze in vuile kleuren te schilderen.

Er is maar één Galactische Federatie en het is niet nodig om 'van werelden' of 'van licht' aan deze naam te hechten. Het spreekt voor zich dat we zowel de GF van werelden als van licht zijn. Hierover discussiëren is een volkomen belachelijke verspilling van tijd die alleen bij lagere dichtheden kan voorkomen.
Begrijp het grotere geheel. Als er een melkwegstelsel is vol met verschillende planetaire systemen die worden bewoond door talloze galactische samenlevingen die meestal vreedzaam naast elkaar bestaan, is het dan niet logisch dat er één Galactische Federatie moet of zou moeten zijn die toezicht houdt op de evolutie, coëxistentie, en het verzekeren van vrede in de melkweg en zijn miljarden wezens?

Denk je echt dat er 2 of 3 van deze Galactische Federaties zijn die ofwel goed of slecht zijn, afhankelijk van of ze GF -of Light of GF of Worlds eraan hechten? Kunnen we alsjeblieft volwassen worden en praten over urgentere zaken? ;)

Veel geavanceerde beschavingen staan ​​klaar om uit de hele kosmos te komen en ons informatie en begeleiding te brengen om ons voor te bereiden op onze ascentie naar de vijfde dimensie.

De Galactische Federatie heeft de quarantaine van de aarde opgeheven en bereidt zich voor op massale immigratie naar de aarde vanaf andere planeten. Dit is het evenement waar we op hebben gewacht. Nu is het moment. De plaats is hier. Maak je klaar voor de Grote Hemelvaart!
Armageddon voorspeld

Armageddon betekent 'het einde van de wereld'. Het komt van een Hebreeuws woord dat 'heuvel van Megiddo' of de berg Megiddo in het noorden van Israël betekent.

Sommige mensen zijn tegenwoordig bekend met deze naam omdat, zoals voorzegd in de Bijbel, Armageddon de plaats is waar de laatste strijd tussen goed en kwaad zal plaatsvinden. Volgens deze profetie zal er een epische strijd zijn tussen goed en kwaad die miljarden mensen zal doden en een groot deel van onze beschaving zal vernietigen.

In feite nemen sommige christelijke denominaties deze verschrikkelijke gebeurtenis op in hun geloof als een noodzakelijke stap om de tweede komst van Christus Jezus in te luiden. Ze geloven dat hij terug zal komen om af te maken wat hij tweeduizend jaar geleden op aarde begon: om de rechtvaardigen naar de hemel te leiden en de goddelozen voor eeuwig te straffen, die voor altijd in de hel zullen branden.

Als we Armageddon echter in een ander licht bekijken, zien we dat het ook 'het einde van onwetendheid' kan betekenen. Dit is belangrijk omdat onze onwetendheid over onze ware aard als spirituele wezens ons ervan weerhoudt te begrijpen dat er energieën zijn die het hele universum beheersen. Deze energie, chi, of levenskrachtenergie, is letterlijk overal en alles.

De onwetendheid van onze ware aard manifesteert zich ook als een conflict tussen religies en naties. Het is deze onwetendheid die oorlog en geweld voedt.
Het "einde van onwetendheid" verwijst naar het einde van de collectieve onwetendheid van de mensheid - ons denken dat we beperkte wezens zijn die een kort leven leiden op één planeet in één zonnestelsel. In werkelijkheid zijn we oneindige wezens met onbeperkt potentieel die elk soort leven kunnen ervaren dat we kiezen en die op talloze planeten in veel zonnestelsels leven. De mensheid als geheel is nu klaar om deze waarheden te erkennen, en deze erkenning zal leiden tot een massale opstijging naar hogere rijken waar alle wezens de hele tijd volmaakte vrede en onvoorwaardelijke liefde ervaren.

Dit is een tijd in de geschiedenis van de wereld waarin we tot een groter bewustzijn worden geroepen van wie we zijn en wat we hier doen. De tekenen des tijds, die de afgelopen jaren zijn toegenomen, geven aan dat we een periode van wereldwijd ontwaken meemaken.

We zijn niet de enigen die massaal opstijgen naar de volgende dimensie. Sterker nog, we zullen niet eens de eersten zijn. Veel buitenaardse rassen die de mensheid al duizenden jaren "observeren" (of begeleiden) sluiten zich bij ons aan in onze verschuiving naar bewustzijn en verhogen ook hun vibratie. Weet dat alle andere negatieve buitenaardse soorten zijn verwijderd uit de atmosfeer van de aarde, evenals uit ons innerlijke zonnestelsel.

Planeet Aarde is weer een vrije planeet!

Laten we ons verheugen, geliefden. De tijd van het goddelijke plan komt tot volle wasdom.
 
We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️
Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven