De poort van de nieuwe aarde is open

GOD, GAIA EN DE HOGERE RIJKEN ZIJN ALTIJD BESCHIKBAAR VOOR DEGENEN IN NOOD. DE TIJD OM MET GAIA TE VERBINDEN IS NU. WEET DAT JULLIE ALLEMAAL ZIJN GEKOMEN OM HAAR TE HELPEN DE NIEUWE AARDE IN TE VOEREN EN DAT DE TIJD IS GEKOMEN.
Mensen op aarde kunnen zich van tijd tot tijd afvragen waar hun leven op aarde allemaal voor dient. Niet iedereen kan begrijpen hoe het is om in een nieuwe hemel op aarde te leven. Ze kunnen praten over LIEFDE en LICHT weerzinwekkend vinden. Voor hen roept de aarde gevoelens op van woede, verdriet, hebzucht, ziekte en armoede.

Al millennia van hun bestaan ​​op aarde zijn deze ideeën en gevoelens in hen ingebakken. Zielen komen en gaan en lijden tijdens hun verblijf op aarde veel haat van andere zielen. Het zit soms als het ware in hun essentie ingebakken. Deze manier van bestaan ​​werd voortgebracht door de duisternis die op aarde ontstond als gevolg van zielen die deze kwade emoties aten.

Beste vrienden, de tijd is gekomen om op te staan ​​en je ziel te zuiveren van deze duistere emoties. De meesten van jullie die deze woorden lezen, zijn zich bewust van wat er aan de hand is en doen hun uiterste best om van duisternis naar licht te transformeren.

Dierbaren, dit is het doel van uw bezoek. De tijd is voor jullie allemaal aangebroken om van de derde naar de vijfde dimensie van de hemel op aarde te gaan.

Gaia is een levende, ademende entiteit, een wezen van liefde en licht. Ze helpt je bij het verwijderen van de resterende overblijfselen van negatieve emoties in jou door alle zielen op haar planeet te kennen. Voel je haar aanbidding niet? Ze is zich echter bewust van de goddelozen en heeft ze bevolen te vertrekken.

Gaia is momenteel aan het transformeren en ze heeft geen ruimte in haar wereld voor deze duistere krachten. Zoals je kunt zien, is ze behoorlijk actief terwijl ze overgaat van de donkere 3e dimensie naar de helderdere 5e dimensie, waar ALLE geesten zich zorgen maken over haar welzijn. Jullie hebben allemaal gemerkt hoe ze is veranderd. Aardbevingen, harde wind, overstromingen en ongewone weerpatronen vinden allemaal plaats. Veel van haar weersystemen zijn in het verleden geknoeid door een duistere kracht en ze herwint langzaamaan harmonie en balans.

Eeuwenlang hebben duistere geesten geprobeerd Gaia te domineren. Ze heeft geduldig gewacht tot de mensheid evolueerde, maar de tijd is gekomen dat alle zielen in de wereld zich met haar verenigen.

Vele zielen zijn naar voren gestapt om haar bij te staan. Haar weerpatronen zullen verschuiven en een groot deel van de wereld zal mild weer hebben, waardoor mensen kunnen floreren. Dit klinkt misschien allemaal als een utopie en u gelooft misschien dat het in de verre toekomst plaatsvindt, maar Dierbaren, onthoud dat dit allemaal NU NU plaatsvindt.

De energieën die de Aarde nu aanvallen, stellen individuen die in contact staan ​​met Gaia in staat om de NIEUWE AARDE binnen te gaan. Er zal geen armoede, ziekte, honger of gebrek aan liefde meer zijn in de wereld. Degenen met een lagere vibratie die zich niet willen aanpassen, zullen daarentegen niet in staat zijn om deze vibraties vast te houden.

Terwijl jullie door deze nieuwe frequenties reizen, hebben velen van jullie een verscheidenheid aan symptomen in jullie lichaam ervaren die nog nooit eerder op de planeet zijn gezien. Om zo te zeggen, je lichaam haalt je geest in. Vraag je lichaam wat het nodig heeft om door deze frequenties te bewegen en heb geduld met jezelf. Je lichaam gaat over van koolstof naar kristallijn en je moet deze veranderingen omarmen, hoe moeilijk ze ook zijn. Terwijl jullie overgaan naar deze nieuwe frequenties, zijn velen van jullie moe en ervaren ze vreemde symptomen.

Je lichaam en geest zijn beide verbonden met Gaia, dus spreek met ze en luister naar wat ze te zeggen hebben.

De cellen van je lichaam herscheppen zichzelf voortdurend en weten precies wat ze nodig hebben. Uw lichaam heeft mogelijk meer slaap, daglicht, voeding of lichaamsbeweging nodig.

Leer in harmonie en waardering te zijn met je lichaam en het te aanbidden, ongeacht de gebreken. In elk symptoom is er altijd een les die geleerd moet worden. Het is moeilijk voor mensen om te begrijpen, maar toch is er een les voor de ziel in elke ziekte, hoe moeilijk het ook is om te horen. Hoe meer je leert luisteren naar en liefhebben van het lichaam waarin je ziel verblijft, hoe rustiger je zult zijn.

Veel vorderingen zijn voor jullie verborgen gehouden door een duistere kracht. Een sinistere dominante agenda is verantwoordelijk geweest voor veel van de ziekten van de mensheid. Ze zijn zich er terdege van bewust dat veel ziekten misschien al eeuwen geleden zijn behandeld en dat veel ziekten door hen zijn gecreëerd om te profiteren van de zogenaamde behandeling. Geld dat met een goed hart wordt gedoneerd aan zogenaamde liefdadigheidsorganisaties, komt in handen van deze kwaadaardige groepen. Veel van de zogenaamde ziekten in de wereld zijn in werkelijkheid het resultaat van een duistere kracht die probeert te profiteren van een zogenaamde behandeling, terwijl mensen gevangen worden gehouden in een angstmatrix.

Je bent in het ongewisse gehouden over je eigen SOEVEREINE kracht als een goddelijk wezen.

Elke mens op aarde heeft een geweldig immuunsysteem dat het lichaam in balans houdt. De duistere kracht heeft jullie aarde echter bestraald met veel verontreinigende stoffen en talloze zogenaamde ziekten om jullie onder controle te houden en enorme hoeveelheden geld te verdienen door zogenaamde behandelingen te ontdekken gedurende de afgelopen decennia. Veel mensen zijn het afgelopen jaar bang geweest voor een andere soortgelijke gebeurtenis, waarbij een groot aantal mensen om het leven leek te komen. Echter, Dierbaren, elk jaar sterft een bepaald aantal individuen en dit is niet veranderd. De duistere kracht heeft angst gecreëerd voor deze zogenaamde ziekten om de massa onder controle te houden.

Anderen van jullie die ontwaakt zijn, zijn geïrriteerd door degenen die nog steeds om je heen slapen, maar heb vertrouwen, lieverds, want ALLES IS GOED, en je tijd zal komen.

Op de planeet is er een golf van zielen die wakker worden, en als ze eenmaal wakker zijn, slapen ze niet meer. De frequenties zullen worden uitgezonden totdat alle zielen zijn ontwaakt en de duisternis is verdwenen.

Wanneer mensen horen over de verschrikkelijke waarheden die aan het licht beginnen te komen, zal er dringend van u worden gevraagd om hen te helpen.

Het enige wat je nu hoeft te doen is jezelf zijn. Je kunt mensen niet overtuigen om jouw mening te delen. Ze zullen uiteindelijk leren en worden zoals jij. Ze moeten het zelf leren, net als jij. De vibraties op aarde zijn zodanig dat veel, veel meer zielen op dit moment wakker worden voor hun eigen doel op aarde, en alle duistere, slechte zielen worden opgeroepen om de planeet te verlaten.

Dit is besloten en zal per direct plaatsvinden.

Geen angst meer, dierbaren, terwijl de wereld verandert.

Let op de veranderingen die om je heen plaatsvinden. Gaia stijgt, en jij stijgt ook.

Kijk uit naar wat je maar wilt en creëer NU de NIEUWE AARDE.

Er zullen geen zorgen meer zijn over ziekte, armoede of een gebrek aan liefde, aangezien Gaia in alles zal voorzien wat je nodig hebt. Als je met haar praat en vraagt ​​hoe je kunt helpen, zal ze je voorzien van alles wat je nodig hebt om te leven. Je bent sterk, krachtig en je hebt het vermogen om de NIEUWE AARDE te creëren in een gemeenschap met andere gelijkgestemde individuen.

Neem de beslissing om te ontsnappen aan de Fear Matrix die de duistere kracht in je heeft proberen te implanteren. Geloof in God als een deel van jezelf en heb vandaag vertrouwen in een overvloedige aarde, en niets of niemand zal je ooit kunnen kwetsen. Je krijgt wat je wilt.

Er is veel discussie over de dagen van duisternis, maar er zou geen somberheid zijn als alle zielen beseften dat ze nu een deel van God zijn en in contact staan ​​met Gaia. Nieuwe gratis hernieuwbare energie zal worden ontdekt, evenals nieuwe methoden om de aarde te ontdoen van vervuiling die door de mensheid is veroorzaakt.

GOD, GAIA en de HOGERE RIJKEN zijn altijd beschikbaar voor mensen in nood.

Dierbaren, de TIJD om met Gaia te verbinden is NU. Weet dat jullie allemaal zijn gekomen om haar te helpen de NIEUWE AARDE in te luiden en dat de TIJD IS GEKOMEN.

Terwijl jullie allemaal samen de NIEUWE AARDE verwelkomen, verheug je met God en Gaia.

We zijn bij je terwijl je overgaat van duisternis naar licht, en we wensen je onvoorwaardelijke liefde en oneindige zegeningen op je pad.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven