De poort van de nieuwe aarde is open – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De poort van de nieuwe aarde is open

GOD, GAIA EN DE HOGERE RIJKEN ZIJN ALTIJD BESCHIKBAAR VOOR HEN DIE DAT NODIG HEBBEN. DE TIJD OM JE MET GAIA TE VERBINDEN IS NU. WEET DAT JULLIE ALLEMAAL ZIJN GEKOMEN OM HAAR TE HELPEN DE NIEUWE AARDE IN TE LUIDEN EN DAT DE TIJD IS GEKOMEN.

Mensen op Aarde kunnen zich af en toe afvragen waar hun leven op Aarde allemaal goed voor is. Niet iedereen kan begrijpen hoe het leven in een Nieuwe Hemel op Aarde zou kunnen zijn. Ze kunnen praten over LIEFDE en LICHT afstotend vinden. Voor hen roept de Aarde gevoelens op van woede, verdriet, hebzucht, ziekte en armoede.

Gedurende duizenden jaren van hun bestaan op Aarde zijn deze ideeën en gevoelens in hen ingebakken. Zielen komen en gaan, lijden onder veel haat van andere zielen tijdens hun verblijf op Aarde. Het zit soms als het ware ingebakken in hun essentie. Deze manier van bestaan werd voortgebracht door de duisternis die op Aarde ontstond als gevolg van zielen die deze kwade emoties aten.

Beste vrienden, de tijd is voor jullie gekomen om op te staan en je ziel te zuiveren van deze duistere emoties. De meesten van jullie die deze woorden lezen zijn zich bewust van wat er aan de hand is en doen hun best om van duisternis naar licht te transformeren.
Geliefden, dit is het doel van jullie bezoek. De tijd is gekomen voor jullie allemaal om van de derde naar de vijfde dimensie van de hemel op Aarde te gaan.

Gaia is een levende, ademende entiteit, een wezen van liefde en licht. Zij helpt jullie om de overblijvende resten van negatieve emoties in jullie te verwijderen door alle zielen op haar planeet te kennen. Voelen jullie haar aanbidding niet? Ze is zich echter bewust van de slechten en heeft hen bevolen te vertrekken.

Gaia is op dit moment aan het transformeren en ze heeft geen plaats in haar wereld voor deze duistere krachten. Zoals jullie kunnen zien is ze heel actief nu ze overgaat van de donkere 3e dimensie naar de helderdere 5e dimensie, waar ALLE geesten bezorgd zijn over haar welzijn. Jullie hebben allemaal gemerkt hoe ze veranderd is. Aardbevingen, hevige winden, overstromingen en ongewone weerpatronen komen allemaal voor. Veel van haar weersystemen zijn in het verleden verstoord door een duistere kracht en ze is langzaam de harmonie en het evenwicht aan het herstellen.
Eeuwenlang hebben duistere geesten geprobeerd Gaia te domineren. Ze heeft geduldig gewacht tot de mensheid zich ontwikkelde, maar de tijd is gekomen dat alle zielen in de wereld zich met haar verenigen.

Vele zielen zijn naar voren gestapt om haar bij te staan. Haar weerpatronen zullen verschuiven en een groot deel van de aarde zal zacht weer hebben, waardoor mensen kunnen floreren. Dit klinkt misschien allemaal als een utopie voor jullie en jullie geloven misschien dat dit in de verre toekomst plaatsvindt, maar Geliefden, onthoud dat dit allemaal NU plaatsvindt.

De energieën die nu de Aarde aanvallen, stellen individuen die in contact staan met Gaia in staat om de NIEUWE AARDE binnen te gaan. Er zal geen armoede, ziekte, honger of gebrek aan liefde meer zijn in de wereld. Degenen met een lagere vibratie die zich niet willen aanpassen, zullen daarentegen niet in staat zijn om deze vibraties te handhaven.

Terwijl jullie door deze nieuwe frequenties reizen, hebben velen van jullie een verscheidenheid aan symptomen in jullie lichamen ervaren die nog nooit eerder op deze planeet zijn gezien. Je lichaam haalt je geest dus in. Vraag je lichaam wat het nodig heeft om door deze frequenties heen te gaan en wees geduldig met jezelf. Je lichaam maakt de overgang van koolstof naar kristallijn en je moet deze veranderingen omarmen, hoe moeilijk ze ook zijn. Bij de overgang naar deze nieuwe frequenties zijn velen van jullie moe en ervaren ze vreemde symptomen.

Je lichaam en geest zijn beide verbonden met Gaia, dus spreek tot hen en luister naar wat ze te zeggen hebben.
De cellen van je lichaam zijn zichzelf voortdurend aan het vernieuwen en weten precies wat ze nodig hebben. Je lichaam kan meer slaap, daglicht, voeding of lichaamsbeweging nodig hebben.

Leer om in harmonie en waardering te zijn met je lichaam en het te aanbidden, ongeacht zijn gebreken. In elk symptoom zit altijd een les die je kunt leren. Het is moeilijk voor mensen om te begrijpen, maar toch zit er in elke ziekte een les voor de ziel, hoe moeilijk het ook is om te horen. Hoe meer je leert te luisteren naar en te houden van het lichaam waarin je ziel woont, hoe rustiger je zult zijn.

Veel vooruitgang is voor jullie verborgen gehouden door een duistere kracht. Een sinistere overheersende agenda is verantwoordelijk voor veel van de ziekten van de mensheid. Ze zijn zich er terdege van bewust dat veel ziekten eeuwen geleden al behandeld hadden kunnen worden en dat veel ziekten door hen zijn gecreëerd om te profiteren van de zogenaamde behandeling. Geld dat met een goed hart wordt gedoneerd aan zogenaamde liefdadigheidsinstellingen komt terecht in de handen van deze verdorven groepen. Veel van de zogenaamde ziekten in de wereld zijn in werkelijkheid het resultaat van een duistere kracht die probeert te profiteren van een zogenaamde behandeling terwijl hij mensen gevangen houdt in een angstmatrix.

Je bent in het duister gehouden over je eigen HEILIGE kracht als goddelijk schepsel.
Ieder mens op deze planeet heeft een geweldig immuunsysteem dat het lichaam in balans houdt. De duistere kracht heeft jullie Aarde echter de afgelopen decennia bestookt met vele vervuilende stoffen en talloze zogenaamde ziekten om jullie te beheersen en enorme hoeveelheden geld te verdienen met het ontdekken van zogenaamde behandelingen. Veel mensen zijn bang geweest voor nog een soortgelijke gebeurtenis in het afgelopen jaar, die een groot aantal mensen leek te doden. Maar, Dierbaren, elk jaar sterft er een bepaald aantal mensen en dit is niet veranderd. De duistere kracht heeft een angst voor deze zogenaamde ziekten gecreëerd om de massa’s onder controle te houden.

Anderen van jullie die ontwaakt zijn, zijn geïrriteerd door degenen die nog steeds om jullie heen slapen, maar heb vertrouwen, geliefden, want ALLES IS WEL, en jullie tijd zal komen.

Op de planeet is er een golf van zielen die ontwaken, en als ze eenmaal wakker zijn, slapen ze niet meer. De frequenties zullen uitgezonden blijven worden totdat alle zielen ontwaakt zijn en de duisternis verdwenen is.

Wanneer mensen horen van de verschrikkelijke waarheden die aan het licht beginnen te komen, zullen jullie wanhopig nodig zijn om hen bij te staan.

Het enige wat je nu nog moet doen is jezelf zijn. Je kunt mensen niet overtuigen om jouw standpunt te delen. Ze zullen uiteindelijk leren en worden zoals jij. Ze moeten het zelf leren, net zoals jij hebt gedaan. De vibraties op Aarde zijn zodanig dat veel, veel meer zielen op dit moment wakker worden voor hun eigen doel op Aarde en alle duistere, slechte zielen worden opgeroepen om de planeet te verlaten.
Dit is besloten en zal onmiddellijk plaatsvinden.

Geen angst meer, geliefden, want de wereld verandert.

Neem nota van de veranderingen die om jullie heen plaatsvinden. Gaia is aan het opstijgen en ook jij bent aan het opstijgen.
Kijk uit naar wat je wilt en creëer NU de NIEUWE AARDE.

Er zullen geen zorgen meer zijn over ziekte, armoede of gebrek aan liefde omdat Gaia zal voorzien in alles wat je nodig hebt. Als je met haar praat en vraagt hoe je kunt helpen, zal ze je voorzien van alles wat je nodig hebt om te leven. Je bent sterk, krachtig en je hebt het vermogen om de NIEUWE AARDE te creëren in een gemeenschap met andere gelijkgestemde individuen.

Neem de beslissing om te ontsnappen aan de angstmatrix die de duistere kracht in je heeft proberen te implanteren. Geloof in God als een deel van jezelf en heb vertrouwen in een overvloedige aarde vandaag, en niets of niemand zal ooit in staat zijn om je pijn te doen. Je zult krijgen wat je wilt.
Er wordt veel gesproken over de dagen van duisternis, maar er zou geen somberheid zijn als alle zielen zich zouden realiseren dat ze nu een deel van God zijn en in contact staan met Gaia. Nieuwe gratis hernieuwbare energie zal worden ontdekt, evenals nieuwe methoden om de Aarde te ontdoen van vervuiling die door de mensheid is gecreëerd.

GOD, GAIA en de HOGERE REALMS zijn altijd beschikbaar voor hen die het nodig hebben.

Geliefden, de TIJD om je met Gaia te verbinden is NU. Weet dat jullie allemaal gekomen zijn om haar te helpen de NIEUWE AARDE in te luiden en dat de TIJD IS AANGEKOMEN.

Terwijl jullie samen de NIEUWE AARDE verwelkomen, verheug je je met God en met Gaia.

We zijn bij jullie terwijl jullie de overgang maken van duisternis naar licht, en we wensen jullie onvoorwaardelijke liefde en oneindige zegeningen op jullie pad.

We houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven