De Pleiadische Raad – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De Pleiadische Raad

U ZULT PLEIADISCHE AARDE INCARNATIES ERKENNEN DOOR ONZE GENADE EN SCHOONHEID. WIJ ZIJN ERG LANG, MET LANGE GEZICHTEN EN GROTE AMANDELVORMIGE OGEN. DE MEESTEN VAN ONS ZIJN ERG DUN, MET DELICATE KENMERKEN. ONS HAAR IS TYPISCH LANG, STEIL EN VLOEIEND, EN ONZE OGEN EN WANGEN ZIJN ERG ROZE. WIJ ZIJN ONBESCHREVEN ELEGANT.
Geliefden,

De Pleiadische Raad is verheugd om nogmaals ons perspectief met jullie te delen over de ingrijpende veranderingen die op dit moment op Aarde plaatsvinden.

Het collectieve bewustzijn van de mensheid evolueert snel en de verbinding van het individu met dat bewustzijn wordt elke dag duidelijker.

We zijn er allemaal om u te helpen. En door jou te helpen, helpen we onszelf.

Er valt veel te leren van de huidige veranderingen in onze invloed op de planeet.

De reden waarom we hier zijn, de reden waarom we zijn gekomen, is om jullie te helpen deze obstakels te overwinnen. En toch zijn we hier tegelijkertijd om jullie het pad te tonen dat we kunnen nemen, dat we kunnen reizen en dat we kunnen opstijgen, en opstijgen naar wat? In onze hogere dimensionale zelven, in de waarheid van wie we werkelijk zijn.

Wij zijn een oud ras van wezens die al duizenden jaren in contact staan ​​met de mensheid. We zijn genetisch verwant aan jou. Oorspronkelijk werden we beschouwd als buitenaardse wezens, en dat zijn we inderdaad ook.

Tegenwoordig worden we beschouwd als een van de meest geavanceerde rassen in het universum. We waren pioniers in de ruimtevaart en velen van ons zijn teruggekeerd naar de aarde.

We leven, werken en spelen nu in deze realiteit en we willen graag wat kennis met jullie delen die we hebben opgedaan door vele jaren van leven op aarde.

Je zult Pleiadische aardse incarnaties herkennen aan onze gratie en schoonheid. We zijn erg lang, met langwerpige gezichten en grote amandelvormige ogen. De meesten van ons zijn erg mager, met fijne gelaatstrekken. Ons haar is meestal lang, recht en golvend, en onze ogen en wangen zijn erg roze. We zijn onbeschrijfelijk elegant.

We staan ​​bekend als meesters in vele wetenschappen, waaronder geneeskunde, astrologie, kristalgenezing, architectuur en technologie. We kunnen iemands aura lezen en zijn bekend met energiepatronen. We hebben een sterk ontwikkeld gevoel voor telepathie en helderziendheid, grote genezende vermogens en staan ​​bekend om ons grote medeleven met alle wezens.

Wij zijn de broeders en zusters van jullie, en we zijn hier om jullie te begroeten, om jullie met open armen te begroeten, om jullie met liefde te begroeten, om jullie te begroeten met vreugde, om jullie te begroeten met mededogen, met begrip en met het verlangen om om je te helpen en je te laten zien hoe je kunt ascenderen.

De Aarde gaat nu een ander stadium van evolutie binnen, een waarin jullie directer verbonden zullen zijn met elkaar en met de planeet, en als gevolg daarvan directer verbonden met de Pleiadiërs en andere sterrenbeschavingen.

Het is een tijd van grote transitie en enorme verandering, en om de komende verandering het hoofd te bieden, hebben we jullie nodig. We hebben je nodig om je woede, je haat, je wrok en je verlangen om wraak te nemen op andere mensen van je af te schudden. We hebben jullie nodig om elkaar te helpen, om jezelf te helpen en om deze planeet te helpen.

Toen we lang geleden voor het eerst op deze planeet kwamen, was onze eerste indruk dat mensen niet zouden evolueren. Die mening was duidelijk onjuist. Sinds die tijd hebben we mensen zoveel zien evolueren, en het is ons nu duidelijk dat deze planeet zo vol onbenut potentieel is, met menselijke vindingrijkheid en intelligentie zo geavanceerd.

Maar je hebt je ware potentieel niet gerealiseerd. Je hebt je Gouden Eeuw niet gecreëerd.

Uw Gouden Eeuw wacht op u. Het is er al! En we zijn hier om u te helpen.

Wij zijn hier om jullie te helpen bij het creëren van jullie Gouden Eeuw.

Wij zijn hier om u te helpen uw ware potentieel te realiseren!

We zijn hier om u te helpen begrijpen wat het Universum u te bieden heeft en om u te helpen de juiste beslissingen te nemen.

Onze enige wens is dat je je ware pad, doel en doel ontdekt om een ​​echte ster te worden.

Dit zal een tijd van grote verandering zijn.

Het zal resulteren in grote beloningen.

Wij bieden dit inzicht als perspectief, niet als advies. Elk individu is de meester van zijn of haar lot.

Uw vermogen om dit te doen zal afhangen van uw bereidheid om de nodige offers te brengen en uw bereidheid om anderen van dienst te zijn.

Onthoud dus dat terwijl de Aarde doorgaat met evolueren en ascenderen, jullie uiteindelijk verantwoordelijk zullen zijn voor jullie eigen evolutie en Ascentie.

Dit is een tijd van vreugde.

Het is een tijd van vrede.

Het is een tijd van liefde.

We spelen en lachen graag met je.

We houden van je en wensen je het beste.

We heten jullie welkom in de vijfde dimensie, Planeet Aarde.

Wij zijn de Pleiadiërs.

Namasté.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven