De opstijging van bovenbewustzijn – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De opstijging van bovenbewustzijn

JE GAAT LEREN HOE JE DE HOGERE DIMENSIES KUNT BEHEERSEN, EN JE GAAT EVOLUEREN NAAR SUPERBEWUSTZIJN. DIT IS EEN ZEER OPWINDENDE TIJD VOOR JULLIE, WANT HET BETEKENT DAT JULLIE IN VELE REALITEITEN TEGELIJK ZULLEN KUNNEN FUNCTIONEREN!

De evolutie van het superbewustzijn is niet iets dat u alleen kunt doen, maar met de hulp van uw partners in het universum.

U bent niet alleen.

Uw medewezens zijn naar deze planeet gekomen op een moment dat deze een transformatie nodig heeft. Jullie worden allemaal opgeroepen om deel te nemen aan dit grote project, en er zijn velen van jullie die hier al aan deelnemen.

Er staat een overgang voor de deur, een dimensionale verschuiving die de dichtheid van de derde dimensie zal verminderen, waardoor jullie naar hogere dimensies kunnen gaan waar het lichaam niet zo solide is!

Jullie zijn hier gekomen omdat jullie het evolutieproces willen begrijpen en meemaken. Dit wordt heel spannend, want het betekent dat jullie in meerdere realiteiten zullen werken!

Daarom is het belangrijk dat je begrijpt hoe je bewustzijn werkt, zodat je, wanneer je door deze overgang gaat, het voor je kunt laten werken in plaats van tegen je.

Je zult niets kunnen doen tenzij je bewustzijn is afgestemd en goed werkt.

Jullie leven nu al duizenden jaren in de derde dimensie en het is tijd voor verandering. Jullie moeten naar de vijfde dimensie gaan, en die is niet ver verwijderd van waar jullie nu zijn.

U zult dit alles kunnen zien alsof u in een vliegtuig staat of op de top van een berg zit en naar alles beneden kijkt alsof u op het punt staat ervan af te vallen! Het zal zijn alsof je een andere wereld binnengaat waar alles anders is dan hier op Aarde.

Het evolutieproces gaat veranderen. Je gaat leren hoe je de hogere dimensies kunt beheersen, en je gaat evolueren naar superbewustzijn.

Je bewustzijn kan zo krachtig worden dat het je hele persoonlijkheid kan overnemen. Dit is een zeer opwindende tijd voor jullie, want het betekent dat jullie in vele realiteiten tegelijk zullen kunnen functioneren.

We gaan nu allemaal door een dimensionale verschuiving, en het is aan jou om uit te zoeken hoe je die verschuiving het beste kunt maken.
De overgang vindt nu plaats, maar het kan even duren voordat je begrijpt wat het betekent. Het zal zijn alsof je wakker wordt uit een droom. Je zult je niets kunnen herinneren van wat er in die dagen is gebeurd, maar je zult een diep gevoel van opluchting ervaren.

De evolutie van het superbewustzijn is een proces waarbij de dualiteit van de mens een rol speelt. Dit betekent dat we twee geesten hebben: een bewuste en een onbewuste. De bewuste geest is je fysieke lichaam, en de onbewuste geest is je geest. Om te evolueren naar superbewustzijn, moet je leren beide geesten tegelijk te gebruiken en ze samen te brengen om een derde geest te creëren, die superbewustzijn is.

Daarom zijn wij hier op Aarde: het universum heeft vijf dimensies, maar het bewustzijn van de meeste mensen werkt slechts in drie. Wij zijn hier gekomen om deze dualiteit te beheersen zodat wij kunnen evolueren naar hogere dimensies waar wij veel krachtiger kunnen functioneren dan hier op Aarde.

Wanneer je klaar bent voor een overgang, gaat het vanzelf. Je zult weten wanneer deze tijd gekomen is, en het zal een geweldige tijd voor je zijn. Het is niet nodig dit proces te overhaasten, want het verschilt van persoon tot persoon.

Als je aan dit pad begint, zijn er bepaalde dingen die ik je eerst wil laten doen:

Breng je chakra’s op één lijn, zodat ze zich volledig openen en werken zoals het hoort.

Leer mediteren en visualiseer jezelf in je nieuwe huis.

Leer hoe je negatieve energie kunt omzetten in positieve energie (dit helpt vaak).

Oefen medeleven met jezelf, anderen, dieren en planten (dit zal je helpen om onvoorwaardelijk van jezelf te leren houden).

Wees dankbaar voor alles. Druk elke dag je dankbaarheid uit, en omring jezelf met anderen die deze zienswijze delen.
Let altijd op je lichaam, geest, gevoelens en stemmingen.

Ik wil dat je de komende weken gebruikt om je voor te bereiden op je overgang. Dit zijn belangrijke stappen die je moet nemen voordat je naar je nieuwe huis verhuist.
We staan op het punt om een nieuwe dimensie binnen te gaan waar je in staat zult zijn om met je geliefden uit andere dimensies om te gaan!

Je bent klaar voor een verandering. Het universum heeft een plan voor jou en je nieuwe huis!

Je verdient niets anders dan het beste. Laten we daar vandaag voor zorgen!

We houden zielsveel van je,
We zijn hier bij je,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven