De oeroude oorsprong van de aarde ontrafelen: Onze Kosmische Verbinding

TERWIJL WE ONZE KOSMISCHE VERKENNING VOORTZETTEN, REALISEREN WE ONS DAT HET VERHAAL VAN DE AARDE EEN ONDERLING VERBONDEN VERHAAL IS, VERWEVEN MET HET LICHT EN DE LIEFDE VAN PLEIADISCHE VOOROUDERS.

Laten we op een fascinerende reis door de tijd gaan om de geschiedenis van onze planeet te verkennen en de ongelooflijke band die het deelt met Pleiadische voorouders.

Pleiadische voorouders waren als speciale gidsen die met hun liefde en creativiteit hielpen werelden en beschavingen te creëren. Opmerkelijk genoeg maken zij ook deel uit van onze stamboom, aangezien zij hun DNA doorgaven om onze oude verwanten te worden.

Als kosmische architecten verspreidden deze Pleiadische voorouders licht en kennis over het universum, en verbazingwekkend genoeg leeft hun nalatenschap in ons voort via ons DNA.

Stel je de Aarde voor als een unieke ontmoetingsplaats in de uitgestrektheid van de ruimte. Het is als een bruisend uitwisselingscentrum waar verschillende beschavingen van sterrenstelsels dichtbij en ver weg met elkaar in contact kunnen komen en hun wijsheid kunnen delen.

De strategische locatie van de aarde, aan de rand van een galactisch stelsel, maakte het gemakkelijk toegankelijk voor wezens van verre sterrenstelsels om op bezoek te komen. De geheime paden die way-portals worden genoemd, maakten het mogelijk dat energieën snel door onze ruimtezone reisden en kosmische snelwegen vormden die verschillende delen van het universum met elkaar verbonden.

In een buitengewone kosmische gebeurtenis verzamelden wezens uit verre sterrenstelsels zich haastig op aarde. Ze wilden hun stempel achterlaten en op deze speciale planeet op ons lijken. Aan het hoofd van deze gebeurtenis stonden scheppergoden, bekwame experts in genetica en het scheppen van leven.

Zij brachten levende wezens voort en ontwierpen ingewikkelde bestaanspatronen. Zij waren als meester-kunstenaars en wetenschappers gecombineerd! Ze konden piepkleine moleculen samenweven en ze speciale codes en frequenties geven om nieuwe levensvormen te laten ontstaan.

De scheppergoden ontwierpen verschillende soorten, waaronder mensen en dieren, met behulp van een magische mix van DNA. Wat het nog fascinerender maakte, was dat bewuste beschavingen uit verschillende hoeken van de kosmos vrijwillig hun DNA bijdroegen om deel uit te maken van de ongelooflijke biodiversiteit op aarde.

Dankzij de expertise van deze meestergenetici werd de aarde een smeltkroes van leven en diversiteit.

Als we verder terug in de tijd reizen, ontdekken we de intrigerende verhalen van oude beschavingen die ooit floreerden op onze planeet. Deze hoogontwikkelde samenlevingen deelden een sterke band met Pleiadiërs en hun wijsheid. Ze bestonden meer dan een half miljoen jaar geleden en lieten mysteries achter die begraven liggen in het zand van de tijd.

Deze oude mensen waren, net als wij, verbonden met de Pleiadische voorouders. Hun DNA was intact en ze floreerden op onze planeet en ontwikkelden hoogontwikkelde levenswijzen. Stel je hun prachtige steden en bloeiende gemeenschappen voor, allemaal in harmonie met de natuurlijke wereld.

Een van deze opmerkelijke beschavingen zou hebben bestaan in een ver zuidelijk continent dat Antarctica heet. Men gelooft dat onder het ijzige oppervlak oude ruïnes en overblijfselen van een ooit bloeiende beschaving verborgen liggen. Deze overblijfselen vormen de sleutel tot een beter begrip van de verfijnde cultuur die ooit dit oude land sierde.

Een andere raadselachtige beschaving zou verborgen liggen onder de zandlagen van de uitgestrekte Gobiwoestijn in Mongolië. In dit dorre landschap hebben archeologen en ontdekkingsreizigers overblijfselen blootgelegd van een geavanceerde samenleving die over kennis en technologieën beschikte die hun tijd ver vooruit waren.

Deze oude beschavingen waren niet slechts primitieve stammen, maar samenlevingen met een groot intellect en spiritueel bewustzijn. Ze hadden een diepe band met de sterren en begrepen de kosmische krachten die hun bestaan vorm gaven.

Hun wijsheid was immens en hun leringen werden van generatie op generatie doorgegeven en droegen de kennis van de Pleiadische verbinding met zich mee. Deze oude voorouders hielden de balans tussen het fysieke en spirituele rijk heilig en erkenden de onderlinge verbondenheid van al het leven.

Naarmate de tijd verstreek, werden hun geavanceerde beschavingen echter geconfronteerd met uitdagingen en veranderingen die hun lot veranderden. We zullen de redenen achter hun neergang misschien nooit helemaal begrijpen, maar de echo’s van hun bestaan weerklinken nog steeds in de diepten van de geschiedenis.

Toch is de erfenis van de Pleiadische invloed blijven bestaan. Terwijl beschavingen opkwamen en ten onder gingen, bleef hun DNA verweven met het zich steeds ontwikkelende levenstapijt van de Aarde. Het is alsof een kosmische draad ons verbindt met onze voorouders en hun oude manieren.

Terwijl we onze kosmische verkenning voortzetten, realiseren we ons dat het verhaal van de Aarde een onderling verbonden verhaal is, verweven met het licht en de liefde van Pleiadische voorouders.

Hun gaven van kennis en creativiteit hebben onze wereld gevormd en ons achtergelaten met een diep gevoel van verwondering over de uitgestrektheid van het universum en onze plaats daarin.

We houden zielsveel van jullie,
We zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven