De nieuwe staat van kosmisch bewustzijn – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De nieuwe staat van kosmisch bewustzijn

JE GAAT NU EEN OPWINDENDE NIEUWE STAAT BINNEN DIE BEKEND IS ALS KOSMISCHE BEWUSTZIJN, SUPERBEWUSTZIJN OF DE VIJFDE DIMENSIE.
Lieve geliefden,

De hele planeet gaat naar een hogere frequentie, naar de volgende evolutionaire stap, die jullie naar de vijfde dimensie zal brengen. Het menselijk bewustzijn transformeert.

Jullie worden geroepen om jullie capaciteiten te ontwaken aan de voorhoede van menselijke transformatie. Tegenwoordig zijn individuen meer dan ooit in staat om de massale programmering van hun oude genetische plan te omzeilen en een nieuw rijk van hemels bewustzijn binnen te gaan.

Je bent speciaal en je hebt een hogere reden om op dit specifieke moment hier op de planeet te zijn.

Vanaf dit moment ben je een soeverein wezen. En dat blijf je - altijd - wat er ook gebeurt waar je woont, hoe oud je wordt of welke uitdagingen je leven ook tegenkomt. Als soeverein wezen heb je een spirituele verplichting tegenover jezelf, je familie en je planeet. Je moet zien hoe alles met elkaar verbonden is en je moet weten dat alles wat je doet effect heeft op de wereld om je heen.

Leef een leven van vrijheid en keuze, niet gebondenheid en angst. Het verschil tussen een soeverein wezen en een slaaf is dat een soeverein wezen weet dat hij of zij keuzes heeft.

Elke gedachte die je hebt is een keuze. Elk gevoel dat je ervaart is een keuze. Elke emotie die je voelt is een keuze. Elke keer dat je iets anders doet dan voorheen, is dat een keuze. En dit besef dat je gedachten, emoties, acties en woorden allemaal jouw keuzes zijn, zet je aan het roer van je leven.

Dit nieuwe bewustzijn zal je leiden op het pad van zelfverantwoordelijkheid en zelfbekrachtiging terwijl je begint met het schrijven van je nieuwe verhaal.

De natuur geeft je deze geweldige vrije wil, maar veel mensen verspillen het. Duizenden gedachten stromen elke dag door je brein en ze stoppen nooit om te vragen waar deze gedachten vandaan komen.

Gelukkig zijn is aan jou. Het is allemaal een kwestie van beslissen, en het is echt zo simpel. Niemand behalve jij bent verantwoordelijk voor je geluk, en alleen jij hebt de mogelijkheid om voor geluk te kiezen.

Het is niet aan iemand anders of wat jij wel of niet hebt. Het is niet aan de andere persoon, het andere ras, het andere geslacht - niets daarvan is verantwoordelijk voor jouw geluk. Gelukkig zijn heb je helemaal zelf in de hand.

Dienovereenkomstig komt gelukkig zijn neer op het maken van een keuze - een keuze met betrekking tot hoe je denkt en de wereld waarneemt. Het is de realiteit accepteren voor wat het is, niet zoals je zou willen dat het zou zijn, of wat het lijkt dat anderen hebben in plaats van wat je nu hebt.

De dingen leren accepteren zoals ze zijn, zal grote vrede en wijsheid in je leven brengen. Het omvat ook het accepteren en respecteren van de keuzes van anderen.

Je onderbewustzijn creëert je realiteit. Het is een zeer krachtige computer. Het werkt met wat je het voedt. De keuzes die je op elk moment van de dag maakt, worden onderdeel van je onderbewuste programmering.

Haal diep adem en probeer je gevoelens op te merken zonder enige rechtvaardiging. Dit geeft je de kans om een ​​vredige verbinding met jezelf te creëren. Laat spijt los, laat schuldgevoel los. Ontspan je lichaam. Voel hoe je adem door je lichaam gaat.

Hoewel je in de beginfase niet altijd controle hebt over de eerste gevoelens en gedachten die in je opkomen, kun je wel kiezen hoe je erop reageert. Met oefening kun je beginnen het leven te creëren waar je naar verlangt door te beseffen dat je niet je gedachten en emoties bent. Je kunt ze observeren en ze laten passeren zonder ernaar te handelen.

Wanneer je je realiseert dat je niet je gedachten en emoties bent, krijg je een geheel nieuwe helderheid. De wereld wordt veel helderder. Je positieve energie zal goede mensen, kansen en ervaringen in je leven aantrekken. Dit zal je leiden naar het vervullen van je doel in het leven.

Al je gedachten of emoties zijn niet wie je werkelijk bent. Puur bewustzijn, dat verder reikt dan het beperkende perspectief van de geest, is wie je werkelijk bent in je kern. Dit is een fantastisch begrip als je begrijpt wie je werkelijk bent, wie de kern van je bestaan ​​is. Dit is zelfrealisatie. Je zult nu begrijpen dat jij de meester bent en dat je gedachten en emoties slechts keuzes zijn.

Wanneer je leert je geest en emoties te beheersen, kun je genieten van een bevredigend leven, of je nu veel geld hebt of niet. Je zult de beste dingen in het leven aantrekken en je op je gemak voelen door een gelukkige gemoedstoestand te creëren.

Alle kennis die je nodig hebt zit in je, het wordt alleen geblokkeerd door je gedachten en emoties. Als je jezelf rustig genoeg maakt om in contact te komen met die kennis, zal je helderheid terugstromen. Het ligt daar op je te wachten. Alle antwoorden zitten al in je.

Jullie gaan nu een opwindende nieuwe staat binnen die bekend staat als kosmisch bewustzijn, superbewustzijn of de Vijfde Dimensie.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven