De nieuwe staat van kosmisch bewustzijn: vrijheid boven gebondenheid kiezen – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De nieuwe staat van kosmisch bewustzijn: vrijheid boven gebondenheid kiezen

REALITEITEN VERMENGEN, EN ONZE AARDE LUIDT EEN NIEUW TIJDPERK VAN DE VIJFDE DIMENSIE IN – EEN SYMFONIE VAN MUZIEK DIE RESONEERT MET JE ZIEL EN EEN VIERING VAN VREUGDE DIE UIT JE HART OVERSTROOMT. HET IS EEN EINDELOOS FEEST EN IEDEREEN IS UITGENODIGD!

Geometrie en wiskunde spelen, samen met kennis over planeten en sterren, een grote rol bij het creëren van dimensionale deuropeningen. Sommige beroemde plaatsen, zoals Knossos op Kreta, de Grote Piramide, Stonehenge, de Akropolis, Machu Picchu, Tiahuanaco, Delphi en meer, dienen als toegangspoorten tot andere dimensies.

Deze structuren maken gebruik van heilige geometrie, wat de hedendaagse wetenschap werkelijk verbijstert. Laten we nu een sprong maken naar het begin van de jaren tachtig, toen er iets mysterieus begon te gebeuren in Wiltshire en Salisbury Plain in Groot-Brittannië. Graancirkels begonnen in de velden te verschijnen, schijnbaar uit het niets!

Deze cirkels verschenen in de buurt van oude stenen bouwwerken zoals Stonehenge, Avebury en Silbury Hill, bekend om hun verbinding met de sterren. Deze vormen in de velden zijn geen gewone patronen. Ze zijn gemaakt met intelligentie en een vleugje speelsheid. Het is net als geometrie die goed lacht! Deze graancirkels zijn meer dan alleen mooie ontwerpen; ze hebben een doel.

Ze zijn een stille boodschap voor ons collectieve bewustzijn. Ze zijn hier om onze realiteit aan te passen en deuren en poorten te openen voor andere energieën om zich bij onze wereld aan te sluiten. Deze graancirkelpatronen lijken op encyclopedieën vol informatie. Je lichaam begrijpt hun boodschap beter dan je logische geest.

Ze praten over veel dingen, maar het belangrijkste is dat ze een symfonie zijn die de mensheid voorbereidt op wat komen gaat. Ze zinspelen op een keuze die we zullen moeten maken – in welke wereld we zullen leven. De cirkels versnellen ook onze evolutie en de evolutie van ons DNA. Ze zijn een wake-up call voor onze geest!

Deze graancirkels dienen ook een ander doel. Ze helpen ons dingen te begrijpen die momenteel buiten ons bereik liggen. Ze herinneren ons eraan dat we niet alleen zijn in dit uitgestrekte universum. Deze patronen worden ingewikkelder naarmate ze ons bewustzijn van andere levensvormen vergroten. Oude profetieën spraken over tekenen op aarde en in de lucht.

Er ontvouwt zich een groots plan, georkestreerd door vrienden van de sterren en daarbuiten. Binnen deze graancirkels zie je een dans van licht en geometrie, die verschuivingen vormgeeft die je nieuwe kennis zullen opleveren! Jouw uitdaging is om deze nieuwe wijsheid te begrijpen terwijl je op aarde gegrond blijft en naar de kosmos reikt. Het is alsof je het universum in je hoofd houdt terwijl je je voeten stevig op de grond houdt!

Als je in historische gegevens graaft, zul je zien dat graancirkelpatronen geen recent fenomeen zijn. Deze geometrische symbolen van geluid en licht zijn door de geschiedenis heen gekomen en gegaan. Ze zijn een zachte manier om communicatie tussen verschillende levensvormen te introduceren. Het is veel subtieler dan buitenaardse wezens die in een ruimteschip landen en zeggen: “Hé, we zijn hier om je alles te vertellen!”

Deze cirkels, met hun raadselachtige ontwerpen, laten onze wetenschappelijke gemeenschap op hun hoofd krabben, en dat is precies wat nodig is: een beetje humor om de boel op te schudden. Onze wetenschappers lopen soms vast in hun manier van doen, en het wordt hoog tijd dat de mensheid alles in twijfel gaat trekken, vooral degenen die beweren alle antwoorden te hebben! Realiteiten smelten samen en de aarde maakt een aantal ongewone gebeurtenissen mee.

Het is alsof de grenzen tussen wat we weten en wat ons begrip te boven gaat, steeds dunner worden. Het zijn inderdaad spannende tijden! De oude heilige plaatsen, kalenders en stenen bibliotheken spreken tot ons als echo’s uit een ver verleden en herinneren ons aan onze verbinding met iets groters. Het zijn eeuwenoude leraren die ons naar een nieuw bestaansniveau leiden. En te midden van dit alles is er nog iets anders dat de wereld in beroering brengt: UFO-waarnemingen!

Deze mysterieuze vliegende objecten verschijnen in onze lucht en stellen ons begrip van wat mogelijk is op de proef. Het zijn bezoekers uit een ander rijk, die ons een kijkje geven in de uitgestrektheid van het universum. De graancirkels nemen in hun eenvoudige maar boeiende aard deel aan dit kosmische gesprek.

Ze zijn als kosmische boodschappers, die niet alleen een grote dimensionale verschuiving aankondigen, maar ook naar de hemel wijzen, waar deze UFO’s hun mysterieuze sporen hebben achtergelaten! De boodschap binnen de graancirkels gaat verder dan alleen het veranderen van onze manier van denken. Het gaat niet alleen om een ​​verschuiving in perspectief; het gaat over een diepgaande transformatie.

Deze ingewikkelde patronen kondigen de komst aan van een paradigmaverschuiving, een die de opkomst van onze wereld naar de vijfde dimensie en het aanbreken van een nieuw tijdperk betekent! Deze heilige geometrieën zijn het portaal en de deuropeningen naar de vijfde dimensie.

Het universum probeert ons op alle mogelijke manieren te helpen naar de vijfde dimensie te stijgen. Zodra we ons afstemmen op het universum, kunnen we de boodschappen ervan begrijpen en deze gebruiken als opstapje om de vijfde dimensie binnen te gaan, die vol is van muziek, dans en vreugde!

Deze speciale vormen, bekend als heilige geometrieën, fungeren als magische portalen en deuropeningen naar een hoger bestaansniveau, de vijfde dimensie. Het is alsof je een sleutel hebt tot een fantastische nieuwe wereld!

Zie je, het universum doet zijn best om ons te helpen, om ons naar deze verbazingwekkende vijfde dimensie te leiden. Het universum is een vriendelijke mentor die ons de weg wijst. Zodra we ons gaan afstemmen op de signalen van het universum, kunnen we de boodschappen ervan gaan begrijpen. Het is alsof je een geheime taal leert.

Deze berichten zijn niet zomaar willekeurig; het zijn net wegwijzers die de weg wijzen naar iets ongelooflijks. Het zijn net stapstenen die ons helpen een rivier over te steken. En wat staat ons te wachten aan de andere kant?

Nou, het is de prachtige vijfde dimensie! Stel je een wereld voor vol muziek die je hart laat zingen, dans die je voeten laat bewegen en vreugde die uit je hart overvloeit. Het is net een nooit eindigend feest waar iedereen is uitgenodigd! De vijfde dimensie is een plaats van puur geluk en harmonie, en deze heilige geometrieën zijn als de sleutels tot de magische deur ervan.

Laten we dus naar het universum luisteren, de borden volgen en ons een weg banen naar dit nieuwe, vreugdevolle tijdperk!

Wij houden heel veel van je,
Wij zijn hier bij jou,
Wij zijn jouw familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven