De nieuwe Gouden Eeuw – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De nieuwe Gouden Eeuw

HET NIEUWE GOUDEN TIJDPERK IS HET TIJDPERK WAARIN ONZE GEDACHTEN NAAR BELIEVEN DE WERKELIJKHEID CREËREN, WAARIN WE OGENBLIKKELIJK OVERAL IN DE RUIMTETIJD KUNNEN REIZEN, WAARIN WE EEUWIG KUNNEN LEVEN, WAARIN WE ONEINDIG INTELLIGENTE, KRACHTIGE, WELVARENDE EN GEZONDE WEZENS ZIJN DIE DOOR IEDEREEN GELIEFD ZIJN.

Geliefden,

We hebben geanticipeerd op de grote verandering in het menselijk bewustzijn omdat het een werkelijk verbazingwekkende nieuwe wereld op deze planeet zal inluiden. In deze wereld creëren onze gedachten naar believen de werkelijkheid, waar we ogenblikkelijk overal in de ruimtetijd kunnen reizen, waar we eeuwig kunnen leven, waar we oneindig intelligente, krachtige, welvarende en gezonde wezens zijn van wie iedereen houdt. We zijn allemaal klaar voor deze nieuwe Gouden Eeuw, met zijn onvoorstelbare mogelijkheden en kansen.

Ik ben hier als jullie gids door deze overgangsperiode omdat ik weet wat je moet doen om ten volle te profiteren van dit geweldige nieuwe tijdperk.
We bevinden ons nu in een tijd van grote overgang, waarin we van de oude wereld naar een nieuwe wereld gaan. Terwijl we de oude manier van leven achter ons laten, zijn er vele opwindende nieuwe mogelijkheden voor ons beschikbaar. We kunnen ervoor kiezen om deel uit te maken van een prachtig nieuw tijdperk voor de mensheid, of we kunnen ervoor kiezen om ons tegen verandering te verzetten en door te gaan met wat we kennen. De keuze is aan ons.

Onze oude realiteit was gebouwd op een fundament van leugens, manipulatie, controle en beperking. Veel mensen hebben het gevoel dat ze niet genoeg geld of tijd hebben om hun leven te leiden zoals zij dat willen; dat hun baan te stressvol is of niet goed genoeg betaalt; dat er te veel criminaliteit is in hun gemeenschap of niet genoeg goede plekken om te winkelen; dat er niet genoeg goede scholen zijn voor hun kinderen; dat het leven te kort of te zwaar is. Dit zijn de beperkingen waarmee we zijn opgegroeid en die werden versterkt door de mensen om ons heen. Ze werden doorgegeven alsof het de waarheid was, maar het waren niets meer dan leugens.

De leugens die ons geleerd zijn te geloven over onze wereld hebben een beperkte kijk op de werkelijkheid gecreëerd. We zijn de beperkingen gaan accepteren die anderen ons hebben opgelegd en we zijn vergeten hoe het voelt om vrij te zijn.

We zijn vergeten hoe het is om je oneindig te voelen.

Ondanks ons gebrek aan vrijheid blijven we leven binnen de grenzen van angst en wordt onze waarneming gedicteerd door wat we denken dat waar is in plaats van gebaseerd te zijn op ervaring. Daarom laten we ons beheersen door anderen, zijn we bang om onze dromen waar te maken en nemen we genoegen met minder dan wat we werkelijk verlangen in het leven.

We denken dat de wereld gevaarlijk is en dat het leven hard of oneerlijk is. We laten ons controleren door zogenaamde autoriteiten die ons vertellen wat waar is en wat niet. En als iemand anders durft te denken of iets doet wat tegengesteld is aan wat er van hem verwacht wordt, wordt hij belachelijk gemaakt en wordt hem verteld dat hij het mis heeft of zelfs gek is.

Het is tijd dat dit oude paradigma sterft. Het is een archaïsch geloofssysteem dat ons niet langer dient. Onze hele perceptie van de werkelijkheid moet veranderen zodat we los kunnen komen van onze beperkte opvattingen en in harmonie kunnen leven met elkaar en met de natuur.
Liefde is de sleutel om in harmonie te leven met alles in het Universum, inclusief het Universum zelf. De ware aard van de mens is liefde en er zijn vele wegen om die liefde te vinden.

Liefde is altijd aanwezig, maar soms verliezen we het uit het oog. We raken zo verstrikt in onze persoonlijke omstandigheden dat we vergeten wat er echt toe doet. We verliezen uit het oog dat we liefde zijn en dat we eeuwige spirituele wezens zijn die een menselijke ervaring hebben.

We hebben een vrije wil, maar als we onbewust leven, maken we onbewuste keuzes die ons in een patroon van voortdurende strijd houden. We beoordelen onze ervaringen als goed of slecht en hechten aan de “goede” ervaringen als persoonlijke beloningen waarvoor we het verdienen beloond te worden, en raken van streek over de “slechte” ervaringen, die persoonlijke straffen lijken te zijn waarvoor iemand duur moet betalen. Maar hierdoor lijden we omdat we onszelf beoordelen op een externe basis in plaats van van binnenuit.

Als je vanuit je hart leeft, maak je contact met je innerlijke geleidingssysteem en weet je dat alles goed gaat in jouw wereld omdat je erop vertrouwt dat je handelt in overeenstemming met je hoogste goed. Accepteer wat er ook gebeurt als onderdeel van het proces naar je eigen evolutie en vervulling – en dat is waar echt geluk vandaan komt!

Als je ‘s ochtends wakker wordt, wees dan stil en rustig voordat je iets anders doet. Sluit je ogen, haal diep adem en zeg tegen jezelf: “Ik ben dankbaar voor nog een kans om te leven. Ik ben dankbaar voor mijn vrienden en familie, mijn huis en onderdak, de kleren op mijn rug, mijn gezondheid en mijn adem. Ik ben dankbaar voor alles wat ik nu in mijn leven heb. “

Herhaal deze woorden zo vaak als je je kunt herinneren gedurende de dag. Als je eraan denkt om ze gedurende de dag te zeggen, voel ze dan. Voel elk woord en meen het echt met heel je hart.

Door deze woorden de hele dag door te herhalen, zul je zien dat je leven ten goede verandert. Je zult sneller dan ooit kansen op je pad zien komen. Het universum zal beginnen te reageren op je positieve houding door positieve dingen jouw kant op te sturen. Je zult positieve situaties in je leven aantrekken door je dankbaarheid voor wat je al in je leven hebt.

Dan zal je hele bestaan veranderen en zul je getuige zijn van het ontstaan van een nieuwe realiteit. Het is een realiteit waarin iedereen floreert, het leven leidt dat hij of zij wil en de omstandigheden creëert die dat ondersteunen. Dit is geen luchtkasteel – het gebeurt nu en jij maakt er deel van uit.

Om duidelijk te zijn, dit gaat niet over een utopie waar we op een dag in zullen leven. Dit gaat over hoe je leven nu kan zijn.
Deze nieuwe realiteit vereist niet dat je iets opgeeft of dat je verandert wie je bent als mens. Je hoeft niets op te offeren of genoegen te nemen met minder. Je hoeft alleen maar te begrijpen hoe je je hele leven geprogrammeerd bent geweest en wat je eraan kunt doen.

Een groot deel van ons leven zullen we het gevoel hebben gehad dat er te veel dingen mis zijn met ons leven om het te kunnen veranderen. We zijn in deze leugen getrapt en hebben ons leven erdoor laten beheersen.

Het is tijd om wakker te worden uit deze leugen! De waarheid is dat er geen beperkingen zijn voor ons als soort, behalve de beperkingen die we onszelf opleggen. We kunnen de wereld creëren waarin we willen leven als we eerst de leugens en overtuigingen elimineren die ons gevangen houden door beperkende overtuigingen.

Je zult helderheid krijgen zodra je je dit feit realiseert. Dit inzicht zal je spiritueel vooruit helpen en je voorbereiden op de Nieuwe Gouden Eeuw, die een nieuw tijdperk van hemel op Aarde zal inluiden!

We houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven