De naderende transformatie van de aarde: Dynamische Tekenen van een Grote Verschuiving!

DE TEKENEN VAN DE GROTE AARDE VERSCHUIVING WORDEN STEEDS MEER MERKBAAR, WAKKEREN NIEUWSGIERIGHEID EN DISCUSSIES ONDER VELEN. HET IS TIJD VOOR ONS OM ONS TE CONCENTREREN OP VRIENDELIJKHEID EN HARMONIE. DOOR LIEFDE, VREDE EN EENHEID TE OMARMEN, KUNNEN WE ONS VOORBEREIDEN OP DE GROTE VERSCHUIVING – DE ‘ASCENTIE’ VAN ONZE AARDE NAAR EEN HOGER BESTAANSNIVEAU!

In de afgelopen tijd zijn er grote veranderingen op aarde geweest. Wetenschappers zien tekenen die aantonen dat er iets groots aan de hand zou kunnen zijn. Deze ongewone gebeurtenissen doen mensen geloven dat onze planeet een enorme transformatie ondergaat!

Deze tekenen van de grote aardverschuiving worden steeds opvallender en wekken nieuwsgierigheid en discussies op onder wetenschappers en nieuwsgierige geesten. Laten we eens onderzoeken wat deze tekenen voor onze planeet kunnen betekenen.

Onverklaarbare geluiden:

In de afgelopen jaren hebben mensen over de hele wereld melding gemaakt van het horen van vreemde geluiden die geen duidelijke bron hebben. Deze vreemde geluiden zijn overal waargenomen, van het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika tot Nieuw-Zeeland en Siberië.

Hoewel sommige van deze mysterieuze geluiden kunnen worden toegeschreven aan standaardbronnen zoals militaire vliegtuigen, blijven veel geluiden onverklaard, zelfs na uitgebreid onderzoek. Het meest bekende is een fenomeen dat de bijnaam “The Hum” heeft – een laag, dreunend geluid dat gehoord wordt door een klein percentage mensen op locaties verspreid over de hele wereld. Slachtoffers beschrijven vaak dat ze trillingen of druk voelen die samenvallen met het geluid. De bron van de Hum is ondanks wetenschappelijk onderzoek nooit definitief vastgesteld.

Andere onverklaarbare geluiden lijken willekeuriger qua timing en locatie. Af en toe duiken er meldingen op van luide ongeïdentificeerde booms die boven een stad of regio worden gehoord. Deze “sky quakes” of “mystery booms” zijn waargenomen van Californië tot Rusland.

In 2017 was een boem in Alabama zo intens dat het geregistreerd werd op seismometers zonder sporen van seismische activiteit achter te laten. Van sommige booms wordt gedacht dat ze het gevolg zijn van meteorieten of bliksem in de hogere atmosfeer, maar de oorzaken van veel booms blijven compleet mysteries.

De toegenomen frequentie van deze raadselachtige geluiden heeft ertoe geleid dat sommigen denken dat ze verband houden met verschuivende elektromagnetische velden of tektonische spanningen op de aardkorst. Maar zonder solide verklaringen blijven de verschillende zoemende, rommelende en boemende geluiden over de hele wereld wetenschappers en kosmologen verbijsteren. Deze verschijnselen laten zien hoeveel raadsels van ons universum nog steeds niet begrepen worden.

Zinkend land:

Sommige gebieden over de hele wereld hebben te maken met bodemdaling, waarbij de grond zakt of ongelijkmatig zakt. Dit gebeurt op plaatsen zoals:

Jakarta, Indonesië – Delen van de stad zakken tot 6 centimeter per jaar door overmatig pompen van grondwater. Als gevolg daarvan overstromen veel buurten regelmatig.

Mexico City, Mexico – De stad is gebouwd op een droge meerbedding. Als grondwater onder de stad wordt weggepompt, verdicht de grond en zakt deze ongelijkmatig, waardoor gebouwen beschadigd raken. Sommige gebieden zakken meer dan een meter per jaar.

Venetië, Italië – De stad zakt al eeuwen, maar de snelheid is toegenomen tot ongeveer 2 mm per jaar door natuurlijke zetting en het oppompen van grondwater. Zeespiegelstijging speelt ook een rol.

Central Valley, Californië – Het massaal oppompen van grondwater voor de landbouw heeft de valleibodem doen zinken. Dit vormt een bedreiging voor de infrastructuur, zoals bruggen, wegen en aquaducten.

New Orleans, Louisiana – De stad zakt door het oppompen van grondwater, olie- en gaswinning en de natuurlijke inklinking van deltabodems. Zeespiegelstijging verergert de problemen.

Bodemdaling kan allerlei soorten infrastructuurschade veroorzaken omdat de grond ongelijkmatig zakt. Overstromingen verergeren ook in zinkende kustgebieden. Grondwater oppompen is de belangrijkste oorzaak, omdat water uit poreuze bodems wordt afgevoerd. Er is meer onderzoek nodig om te voorspellen wat er zal gebeuren en om ons aan te passen aan zinkende landgebieden over de hele wereld.

Vreemde luchtverschijnselen:

De laatste jaren zijn er steeds meer meldingen van vreemde lichten en veranderende wolkenpatronen in de lucht boven verschillende delen van de wereld.

Getuigen hebben beschreven dat ze ongewone kleurrijke lichten in de nachtelijke hemel hebben gezien, waaronder snel knipperende lichten en lichten die van vorm lijken te veranderen of in ongewone patronen lijken te bewegen. Sommigen hebben foto’s en video’s gemaakt van deze onverklaarbare lichten, hoewel hun oorsprong mysterieus blijft.

Er zijn ook meldingen van vreemde wolkenformaties die lijken te verschillen van typische wolken. Dit kunnen ongewoon perfect gevormde lenticulaire wolken zijn, wolken met scherpe randen of geometrische vormen en wolken die plotseling verschijnen en snel verdwijnen.

Er zijn beperkte wetenschappelijke verklaringen voor sommige van de extreem ongewone vormen en gedragingen die worden gemeld.

Hoewel sommige waarnemingen van lichten en wolken waarschijnlijk een rationele verklaring hebben, heeft de toename van meldingen van werkelijk onverklaarbare fenomenen de nieuwsgierigheid van velen gewekt. Deze voorvallen geven geloofwaardigheid aan het idee dat de tijd voor het eerste contact met onze kosmische buren niet al te ver weg is en dat er een belangrijke verschuiving op onze Aarde aanstaande is!

Zeker, deze signalen suggereren sterk dat het tijd is voor ons om ons te richten op vriendelijkheid, harmonie en saamhorigheid. Door liefde, vrede en eenheid te omarmen, kunnen we ons voorbereiden op de grote verschuiving – de “ascentie” van onze Aarde naar een hoger bestaansniveau!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassador of the Galactic Federation

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven