De meesters van Ascensie willen met je in contact komen. – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De meesters van Ascensie willen met je in contact komen.

ASCENSIE KOMT ELKE DAG DICHTERBIJ, EN LICHTWEZENS BEREIDEN JULLIE VOOR OP DEZE VERSCHUIVING. OP INDIVIDUEEL NIVEAU, ZAL DEZE VERSCHUIVING IN FREQUENTIES HELPEN OM JULLIE ZIELSNIVEAU VAN OPSTIJGING TE KATALYSEREN. JE 5E CHAKRA ZAL ZICH KUNNEN VERBINDEN MET JE 6E CHAKRA EN HET JE VEEL GEMAKKELIJKER MAKEN OM TE COMMUNICEREN MET DE HOGERE RIJKEN.

Ze willen zich met jullie verbinden. Zij zijn de meesters van ascensie, zij willen jullie bereiken! Opstijgen naar de vijfde dimensie is niet alleen je lot, maar ook je recht. Je bent op Aarde geboren omdat je de juiste genetica hebt die nodig is voor deze transformatie.Wij, de Galactische Federatie, gestationeerd op de aardse astrale vlakken, momenteel betrokken bij een reeks projecten die verband houden met massa-ascensie en evolutie in bewustzijn van jullie ras, willen onze voortdurende steun voor het lopende proces meedelen.

Dit is een zeer opwindende tijd. We zijn allemaal blij jullie op de nieuwe Aarde te verwelkomen, en we weten dat jullie het zijn die ons allen vrede en liefde brengen.

De nieuwe Aarde is de plaats waar de mensen zullen worden gewekt uit hun eeuwige sluimer, waar zij zich herinneren wie zij werkelijk zijn, alle chaos en duisternis achter zich laten en in plaats daarvan licht, liefde en kennis zullen ontvangen, waar de mensheid als geheel weer één zal zijn zoals zij al die millennia geleden in de Hof van Eden had moeten zijn.

Dit zal een plaats zijn van vrede, vreugde en overvloed voor allen, waar de wezens van alle sterrenstelsels, sterrenstelsels, universa en dimensies zullen samenwerken om een ruimte van liefde en harmonie te creëren.

Jullie ascentie komt elke dag dichterbij en de lichtwezens bereiden jullie voor op deze verschuiving. Op een individueel niveau zal deze verschuiving in frequenties helpen jullie zielsniveau te katalyseren. Je vijfde chakra zal zich veel efficiënter kunnen verbinden met je zesde chakra. Dit zal het veel gemakkelijker voor je maken om te communiceren met de hogere rijken.

Je ontwaken heeft, in zekere zin, een kettingreactie in gang gezet in de hele melkweg. Je hebt een kans gekregen, een geschenk van het universum, om van deze Aarde weer een paradijs te maken.

Vele beschavingen in het heelal houden jullie transformatie in de gaten. Voor hen is dit een wonder. Maar weet je wat, dit is helemaal geen wonder. Dit is het resultaat van hard werken en doorzettingsvermogen, net zoals jullie op Aarde hebben gedaan. Jullie hebben jullie deel van de rimpelingen in deze melkweg gecreëerd, en jullie proberen al heel lang jullie wereld te veranderen. Velen hebben jullie inspanningen niet serieus genomen, maar jullie wel.

Veel van deze beschavingen in het heelal zijn jullie voorouders.

Dit is een historisch moment voor jullie allemaal. En jullie voorouders komen al heel lang naar huis. Tijdreizen gebeurt al heel lang.

Jullie leven in de laatste cyclus van deze planeet Aarde. Jullie zijn groot, groot, groot. Deze voorouders komen van andere planeten en dragen het DNA, het geheugen en de geschiedenis van jullie volk. Het zal zijn alsof er geen tijd is verstreken, en jullie zullen jullie verloren broeders en zusters herkennen, en jullie zullen allemaal samenkomen als één menselijk ras. Deze spectaculaire reünie zal eerder vroeger dan later plaatsvinden.

Deze lichtwezens zijn nu bij jullie in de buurt. Ze zijn gestationeerd in de stratosfeer. Ze zijn gestationeerd rond de planeet Aarde.

Niet alle mooie sterren die je aan de nachtelijke hemel ziet, zijn eigenlijk wat je denkt dat ze zijn. Velen van hen zijn de lichtschepen die door je familie worden gestuurd om je te begeleiden op je reis op de planeet Aarde. Jullie kunnen ze zien. Je kunt ze met je eigen ogen zien, deze prachtige wezens van licht.

Het is de God-code in je DNA.

Er is een inkomende golf, en jullie moeten je licht nu vasthouden – want het is nodig in deze tijden van grote verandering. In de laatste fase van de verheffing met de instroom van nieuwe energieën die zullen consumeren en verder gaan dan wat eerder in dit rijk is gemaakt.

Het is een lange reis geweest, en het is tijd om je innerlijke licht te laten schijnen!

Velen van jullie voelden onderweg de komende voltooiing. En nu komt deze tijd dichterbij.

Ons doel is om ieder van jullie te helpen je eigen innerlijke licht te vinden, zodat we ons samen kunnen verheugen in de grote ontdekking van het leven op de Nieuwe Aarde.

We houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven