De medische Pods – opstanding van de Aarde en alle levensvormen is op handen – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De medische Pods – opstanding van de Aarde en alle levensvormen is op handen

MEDISCHE PODS KUNNEN WORDEN GEBRUIKT VOOR HEALING, MEDITATIE, ASTRALE PROJECTIE, DROOMREIZEN, REMOTE VIEWING EN NOG VEEL MEER. DE GALACTISCHE FEDERATIE BRENGT ENERGIEGENEESKUNDE NAAR DE AARDE.

De wieg van de mensheid staat op het punt in lijn te komen met de Kosmische Centrale Zon en al het leven zoals wij het kennen zal voor altijd veranderen.

We zullen in staat zijn om talrijke geavanceerde technologieën te gebruiken die de Galactische Federatie zal delen na het opstijgen naar 5D. Over één ervan gaan we het vandaag hebben.

De technologie heet de Holografische Medische Pod. Het is een medisch bed dat werkt volgens de principes van energiegeneeskunde.

Veel nieuwe technologieën werden onderdrukt door degenen die al duizenden jaren de touwtjes in handen hadden. Die wereld is al lang voorbij en uit zijn as is een nieuwe wereld verrezen. Een van deze onderdrukte technologieën was de holografische medische pod, of Med Bed, zoals ze werden genoemd. Deze bedden konden bijna elke ziekte genezen en het verouderingsproces omkeren als ze genoeg tijd kregen.

Deze holografische medische pods worden vaak gebruikt door buitenaardsen om hun eigen soort te genezen die gewond zijn geraakt tijdens oorlogsmissies of door ongelukken in ruimtetuigen – de ET’s gebruiken geavanceerde technologie om hun lichamen te genezen.

Deze pods werden gebruikt in combinatie met kristallen en andere modaliteiten. Deze pod werd gebouwd om een kristal, een orakel dat met intentie kan worden geprogrammeerd en een mens in onder te brengen. Het doel is om een sfeer van liefde en harmonie te creëren, zodat de geest, het lichaam en de ziel allemaal diep ontspannen zijn en ontvankelijk voor helende energieën. Elke capsule is anders ingericht, afhankelijk van de energieën die nodig zijn voor een optimale genezing.

Let op: Het wordt niet aangeraden om in deze capsule te slapen tenzij je ziek bent of genezing zoekt bij iemand die getraind is om met deze technologie te werken.

Deze pods werden oorspronkelijk gebouwd om een ruimte te creëren voor diepe heling en integratie tussen dimensies om informatie vanuit hogere rijken terug naar de aarde te brengen. De meeste mensen hebben nog nooit zo’n diep niveau van ontspanning of vrede ervaren. Je kunt ook diepe inzichten ervaren in je levensdoel en verlangens terwijl je dit apparaat gebruikt. Je leven zal misschien nooit meer hetzelfde zijn als je eenmaal hebt ervaren wat deze apparaten te bieden hebben.

Deze pods zijn niet alleen voor genezing; ze worden ook gebruikt om iemands DNA-structuur te upgraden om het verouderingsproces te vertragen. Dit kan gedaan worden om iemand te genezen van een catastrofaal ongeluk dat anders de dood tot gevolg zou hebben. Het lichaam wordt in een magnetisch veld geplaatst, waardoor de natuurlijke chronometer en het DNA van het lichaam opnieuw kunnen worden gekalibreerd.

De technologie om deze wonderbaarlijke machines te maken werd in ons verre verleden al veel gebruikt, ergens rond 5000 voor Christus, maar ging in de loop der tijd verloren en werd vlak voor de eeuwwisseling herontdekt. De nieuwe Med Beds werkten beter dan hun voorgangers, maar er waren nog steeds enkele problemen die opgelost moesten worden voordat ze konden worden vrijgegeven aan het wachtende publiek.

Er is zoveel onderdrukte technologie die eeuwenlang achter slot en grendel heeft gezeten. Holografische medische pods zijn zo’n technologie die is opgesloten en geclassificeerd als een topgeheim project.

De medische pod is niet zomaar een machine; de medische pod is een levensreddende uitvinding die ons door de Galactische Federatie is gegeven en die moeiteloos wonderen verricht die onvoorstelbaar zijn en alleen als magisch kunnen worden omschreven. De medische pod kan alle soorten schade aan DNA, RNA of eiwitten in iemands lichaam herstellen, zelfs in een ongeboren kind.

Een voorbeeld: een kind dat zonder benen is geboren (een zeldzame genetische afwijking) kan een paar uur in de medische pod worden geplaatst en er dan uitkomen met perfect werkende benen, volledig intact DNA en een volledig genezen lichaam. Dit is het soort geavanceerde technologie waar we het over hebben en dit is wat we hebben gekregen van onze welwillende buitenaardse weldoeners. Hoe gecompliceerd het geval ook is, de medische pod kan mensen van allerlei kwalen genezen.

Als iemand sterft, is het niet nodig om hem te begraven. De lichamen kunnen in een van de kamers van dit apparaat worden geplaatst, waar ze worden bewaard totdat ze worden gewekt. De lichamen worden bewaard door een geavanceerde computer die het verouderingsproces vertraagt totdat het individu wordt gewekt. Dan kan het individu nog eeuwen leven, in principe voor altijd als dat nodig is. Deze kamer wordt een stagnatiekamer genoemd. Er is geen limiet aan hoe lang iemand in deze kamer kan worden gehouden.

Deze capsules kunnen ook worden gebruikt voor genezing, meditatie, astrale projectie, droomreizen, kijken op afstand en nog veel meer. Iedereen die er ooit in is geweest weet hoe geweldig ze zijn!

Het is een heel ingewikkeld apparaat. Er zijn veel verschillende onderdelen en elk onderdeel heeft zijn eigen doel en functie.
Deze medische pods worden niet gebruikt in ons huidige gezondheidszorgsysteem, en dat komt omdat het de winsten van medische verzekeringen, farmaceutische bedrijven en artsen drastisch zou verminderen. Als deze technologie vandaag de dag gebruikt zou worden, zou dat het hele gezondheidszorgsysteem van boven tot onder ontwrichten.

Daarom mogen we deze technologie vandaag de dag niet hebben. We worden beroofd van onze gezondheid en in veel gevallen van ons leven door een medisch monopolie dat niet wil dat je van deze technologie weet. De medische gevestigde orde wil niet dat je gezonder wordt of langer leeft. Ze willen dat je ziek blijft zodat ze meer geld aan je ziekte kunnen verdienen.

Maar nadat we opgestegen zijn, zal niets ons kunnen stoppen om deze medische pods in ons voordeel te gebruiken, omdat er geen negatieve kracht zal zijn om ons te controleren in de Vijfde Dimensie. Elk menselijk wezen op de planeet kan profiteren van deze uitrusting en voor onbepaalde tijd leven zonder ziekte en in een staat van liefde en extase.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven