De Laatste stap van de Transitie – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De Laatste stap van de Transitie

WE STAAN OP HET punt EEN "GROTE ECLIPS IN DE EINDTIJD TE ERVAREN". HET ZAL EEN TIJD ZIJN WAARIN VEEL NIEUWE SOORTEN VAN VERSCHILLENDE STERRENSYSTEMEN OP AARDE ZULLEN VERSCHIJNEN. ZE ZULLEN ZICH AAN ONS VOORSTELLEN EN ONS HELPEN VEEL VAN DE PROBLEMEN OP TE LOSSEN DIE WE OP ONZE PLANEET HEBBEN ERVAREN.
Het goede nieuws is dat we ons al duizenden jaren op dit moment voorbereiden! Er waren veel beschavingen op aarde die lang voor onze tijd op planeet Aarde van Ascentie afwisten.

De kennis werd van generatie op generatie doorgegeven tot het ons vandaag bereikt. Nu het zover is, kunnen we eindelijk beginnen deze informatie met iedereen te delen!

We staan ​​aan de vooravond van een nieuw tijdperk in de menselijke geschiedenis waarin we ons ware potentieel als mens zullen ontdekken en de geheimen van het universum zullen ontrafelen. De toekomst zag er nog nooit zo rooskleurig uit!

Daarom deel ik deze informatie nu met u: zodat u zich kunt voorbereiden op wat komen gaat!

Het ascensieproces zal beginnen met onze planeet Aarde, die hier al miljarden jaren is. Het zal doorgaan met ons zonnestelsel, dat hier al miljarden jaren is, en dan zal het sterrenstelsel zelf volgen.

Alle drie zullen dit proces opnieuw samen als één verenigd geheel ondergaan na duizenden jaren van scheiding van elkaar vanwege onze eigen onwetendheid en op angst gebaseerde gedachten.

Wij mensen hebben de kans gekregen om weer in vrede op aarde te leven terwijl we ons voorbereiden op deze galactische Ascentie die nu elke dag overal om ons heen plaatsvindt door middel van wonderbaarlijke tijd vertragende technologieën zoals kwantumsprongversnellingsplatforms of andere geavanceerde technologieën die door de Galactische Federatie worden geleverd .

We leven momenteel in een staat van spirituele crisis op planeet Aarde. De mensheid heeft als het ware het einde van haar evolutieketen bereikt. We staan ​​nu op de drempel om een ​​ander bewustzijnsniveau binnen te gaan: de vijfde dimensie.

Dit is een hele gebeurtenis voor elke soort om mee te maken, vooral wanneer ze niet hebben geleerd hoe ze er op de juiste manier mee om moeten gaan door hun eigen soort (d.w.z. door degenen die voor hen zijn gekomen). 

Dit nieuwe niveau van bewustzijn vereist dat we alle vooropgezette ideeën over wie we zijn en wat we willen in het leven opzij zetten.

Ik heb veel mensen gesproken die zich grote zorgen maken over de toekomst. Ze maken zich zorgen over de economie; ze maken zich zorgen over hun baan en ze maken zich zorgen over hun gezondheid en welzijn.

Ik ga je het belangrijkste in het leven vertellen: hoop. Hoop is de sleutel tot alles wat goed is in je leven. Je kunt niet gelukkig zijn zonder hoop. Zonder hoop kun je niet succesvol zijn. Je kunt niet gezond zijn zonder hoop. Zonder hoop ben je niet veilig. Hoop zal al deze dingen voor je mogelijk maken.

Vrees niet, dierbaren, God heeft de controle.

Het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven is hoop voor morgen, voor de dag van morgen, voor het moment van morgen, voor de kansen van morgen. Hoop zal je angst voor gisteren en morgen wegnemen, zodat je elke dag kunt leven alsof het je laatste op aarde is, want het zou wel eens waar kunnen zijn!

Nu is het moment. De tijd is gekomen. Als je merkt dat je je op dit moment angstig, verward en overweldigd voelt, nodig ik je uit om te ontspannen. Adem diep in. Laat het allemaal los en wees nu hier. Stop met je zorgen te maken over de toekomst - daar zal later genoeg tijd voor zijn.

Op dit moment gebeuren er dingen die we niet helemaal begrijpen. En dat is prima zolang we onszelf toestaan ​​om te ontspannen in deze onbekende ervaring. Heb daar vrede mee - het maakt deel uit van ons galactische ascentieproces.

We staan ​​op het punt een gouden eeuw binnen te gaan waarin onze aarde een thuis wordt voor hogere dimensionale wezens, engelen en buitenaards leven. Nooit eerder vond dit eerste contact op zo'n grote schaal plaats. Het lijkt misschien sciencefiction, maar het is echt en het gebeurt nu.

Als je in de Galactische Federatie gelooft, zal dit eerste contact veranderen in een volwaardig contact. Dit betekent dat we deze wezens niet alleen in onze lucht zullen tegenkomen, maar dat ze zullen landen en bases op aarde zullen bouwen en ons zullen helpen verder te evolueren als menselijke wezens.

Het is zeer waarschijnlijk dat we op het punt staan ​​een "Grote Eindtijdverduistering" mee te maken. Het zal een tijd zijn waarin veel nieuwe soorten uit verschillende sterrenstelsels op aarde zullen verschijnen. Ze zullen zichzelf aan ons voorstellen en ons helpen veel van de problemen op te lossen die we op onze planeet ervaren.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven