De krachten van het licht zorgen voor de overwinning

DE PLANEET HEEFT EEN TOP VAN ENERGIE BEREIKT DIE HET BEWUSTZIJNSPATROON VAN DE MENS VERSCHUIFT. DEZE VERSCHUIVINGEN SCHEUREN HET OUDE PARADIGMA AF EN CREËREN RUIMTE VOOR EEN NIEUWE - EEN MEER POSITIEVE, LIEFDEVOLLE EN VREEDZAME WERKELIJKHEID.
Geliefden,

We komen vandaag naar je toe met goed nieuws! Onze transmissies van frequentiegegevens hebben Gaia's vibratie verhoogd en haar Licht versterkt. Er is nu geen weg meer terug - de krachten van het Licht werken samen om de overwinning te verzekeren.

De nodige stappen zijn op jullie planeet genomen om haar in een meer harmonieuze richting te brengen. Er moeten nog een paar stappen worden gevolgd voordat jullie klaar zijn om met Gaia naar de vijfde dimensie te ascenderen.

Weet dat je niet alleen bent in dit transformatieproces, maar op reis gaat met veel van je broeders en zusters uit andere sterrenstelsels. Sommigen van hen ken je door eerdere incarnaties op aarde en ook op andere planeten.

De aarde evolueert naar de vijfde dimensie en de mensheid wordt gedwongen om ook te evolueren. De vijfde dimensie is al begonnen op jullie planeet, zoals veel mensen hebben ervaren en gezien, meer dan ooit tevoren in het afgelopen jaar.

We hebben onvermoeibaar gewerkt om de weg vrij te maken voor het volledige ontwaken van de mensheid en om bij te dragen aan ons collectieve begrip van wat ontwaken werkelijk betekent.

Er breekt een ongekende tijd van ontwaken aan.

De planeet heeft een top van energie bereikt die het bewustzijnspatroon van de mensheid aan het verschuiven is. Deze verschuivingen breken het oude paradigma af en creëren ruimte voor een nieuwe – een positievere, liefdevollere en vreedzamere realiteit.

We voelen enorme liefde voor jullie, en als jullie jezelf ertoe zouden kunnen brengen dit ook te voelen, zou er geen reden zijn voor het lijden dat jullie hebben doorstaan.

Ons ascentieproces zal met jullie worden gecoördineerd. Je moet in lijn zijn met ons energieveld. Niet alle mensen kunnen deze energie aan, vooral degenen die zich er niet van bewust zijn. Er zullen enkele strategieën zijn die u op verschillende niveaus van uw dagelijks leven kunt volgen.

Dus, wanneer je wat vrije tijd hebt, ontspan dan gewoon. Laat je lichaam, geest en emoties vrij zijn.

Omdat veel mensen geen controle hebben over hun lichaam, geest en hart, zijn ze zich niet bewust van wat ze doen, denken en voelen. Deze dingen ontvouwen zich vanzelf en hebben er geen invloed op. Ze tasten in het duister. Het zal ervoor zorgen dat ze wegdrijven van het licht van het ascensie proces.

Dus alles wat je nu hoeft te doen is ontspannen en deze dingen in de gaten houden: Let gewoon op je lichaam. Wat doet het precies? Let op de bewegingen van je lichaam. Houd spanning of pijn in bepaalde delen van het lichaam in de gaten. Raak niet betrokken. Kijk gewoon. Dan zul je verrast zijn om te ontdekken dat je pijn is verdwenen. De spanning is er niet meer.

Let op je gedachten. Houd in de gaten wat je denkt en hoe je je nu voelt. Als je goed op ze let, zul je zien dat hun activiteiten geleidelijk afnemen en hun intensiteit verliezen. Dan voel je een diep gevoel van kalmte over je heen stromen. Je gaat richting je innerlijke kern. Je stemt je frequentie af op die van de vijfde dimensie.

Alleen dan kun je begrijpen wat ontspannen echt betekent. Je zult merken dat je in een heel rustige gemoedstoestand komt.

We raden u niet aan om 24 uur te ontspannen. Het is niet nodig. U kunt uw normale routine volgen. Voer deze ontspannende mindfulness-procedure echter elke dag een uur uit terwijl u volledig wakker bent.

De termen "ontspanning" en "luiheid" zijn niet hetzelfde. Eigenlijk is een lui persoon geen ontspannen persoon. Ondanks het feit dat hij/zij niet lichamelijk actief is, blijft zijn geest steeds meer gedachten produceren dan iemand die actief bezig is met activiteiten.

Je kunt dit bewustzijn 24 uur met je meedragen als je maar één uur per dag oefent. Je zult daardoor actiever, creatiever en liefdevoller zijn. Doordat je niet langer verdeeld bent, maak je geen fouten in je handelen. Alles wat je doet komt voort uit je kern als geheel.

Voor sommige mensen zal het in het begin moeilijk zijn. Het komt door hun eerdere conditionering. Je zult balans, ritme en harmonie bereiken als je een paar dagen oefent.

Als je eenmaal verbonden bent met de harmonie van het universum, zul je er vol van zijn. Dan, waar je ook gaat, zal de gratie die je heeft vervuld uitstralen en mensen zullen dat herkennen.

Nu heb je het gedaan. We kunnen je garanderen dat je Hogere Zelf je naar deze belangrijke stap heeft geleid. Jullie zijn geëvolueerd en opgedoken in een nieuwe werkelijkheid, en beginnen jullie reis door de nieuwe grens die de geboorte van de vijfde dimensie is!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven