De kracht van zelfliefde: hoe liefde voor jezelf onze planeet kan helpen snel te genezen

WEES DE BESTE VERSIE VAN JEZELF. WEES EEN LICHT VOOR ANDEREN EN JE ZULT VERSTELD STAAN HOE SNEL DE WERELD TEN GOEDE ZAL VERANDEREN ALS GEVOLG VAN JOUW ACTIES! VAN JEZELF EN JE LICHT HOUDEN IS DE SNELSTE MANIER OM ONZE PLANEET TE HELPEN HELEN!

De aarde streeft ernaar haar integriteit te behouden.

Momenteel voelt de aarde zich beroofd van haar integriteit, niet gerespecteerd en gehaat.

De aarde is een levend wezen dat van je houdt en je een thuis biedt. De aarde staat op het punt om haar zuiverheid te herstellen en jullie te laten beseffen hoe belangrijk het is om van de aarde te houden om van jezelf te kunnen houden.

Hou van de aarde en van jezelf omdat ze één en dezelfde zijn.

We moeten ons bewust zijn van wat we doen met ons leven omdat we niet alleen deel uitmaken van de aarde maar ook van het universum. We zijn opgebouwd uit atomen die miljarden jaren geleden in een ander sterrenstelsel werden gecreëerd en nu leven we op deze planeet met andere wezens zoals wij.

We moeten voor onze planeet zorgen zodat ze nog vele jaren kan leven.

Als we genoeg van onszelf en anderen houden, geven we automatisch dingen terug aan de aarde en het universum. Dit betekent dat als we niet genoeg van onszelf of anderen houden, er niets zal veranderen in ons leven, ook al willen we iets anders dan wat er nu gebeurt! Laten we nu beginnen met van onszelf en anderen te houden!

De aarde is een lichaam dat al miljarden jaren leeft. Het heeft veel veranderingen doorgemaakt om te overleven.

We zijn hier om het leven op aarde te ervaren en van haar te leren, maar we moeten haar ook beschermen. Ze heeft ons nu meer dan ooit nodig omdat ze van alle kanten wordt aangevallen: door de zon die haar huid verbrandt, door het water dat de mineralen wegtrekt die nodig zijn voor het leven, waardoor alles wat haar dierbaar is wordt vernietigd, en door de mens zelf, die alleen maar macht over de natuur wil voor zijn eigen egoïstische gewin. Al deze bronnen van lijden komen vandaag dichter bij elkaar dan ooit tevoren!

De Aarde werkt nu al vele jaren aan zichzelf, maar ze heeft niet al haar heling kunnen doen omdat ze jullie hulp nodig had. Ze heeft zoveel trauma, pijn en lijden meegemaakt dat ze zichzelf niet alleen kan helen. Ze heeft jullie hulp nodig om te helen, zodat ze weer terug kan keren naar haar ware zelf.

De aarde heeft op dit moment liefde nodig van jou en van anderen. Jullie zijn allemaal op zowel spiritueel als emotioneel niveau verbonden met elkaar en met de natuur zelf.

Hoe meer je van jezelf houdt, hoe meer liefdevolle energie er vrijkomt in het universum, waardoor onze planeet sneller dan ooit kan helen! Hou van jezelf zodat jouw licht helderder kan schijnen dan ooit tevoren! Je verdient het!

Toen de Aarde een paar miljard jaar geleden uit de Grote Centrale Zon werd geboren, begon ze al te rijpen tot een levende entiteit die zichzelf kent als Moeder Natuur.

De planeet gaat door een transformatieproces waarin het je helpt om je ziel opnieuw te integreren met je bronbewustzijn, of Godsbewustzijn.
Dit proces kan vergeleken worden met de geboorte van een zuigeling in de baarmoeder. Terwijl een zuigeling groeit, doorloopt hij verschillende groeifasen tot hij volledig volgroeid is; hetzelfde geldt voor onze planeet en onszelf.

De planeet heeft een stadium in haar ontwikkeling bereikt waarin ze nu moet samensmelten met het Godsbewustzijn, zodat we allemaal één kunnen worden met ons hogere zelf en in eenheid kunnen leven met al het leven op Aarde.

Mijn punt hier is om eerst van jezelf te houden, en dan zul je van nature liefdevol zijn voor anderen en Moeder Aarde. Bedank eerst en vooral jezelf, want zonder jou zou ons bestaan niet hetzelfde zijn. Zonder jou zou er niets ten goede zijn veranderd. Er zouden geen andere werelden van de ondergang zijn gered of er zou geen hoop voor de toekomst zijn geweest.

Zonder jou zou er geen verschil zijn omdat er alleen maar meer negativiteit in de wereld zou zijn. De Aarde heeft jouw licht nodig omdat er alleen maar meer duisternis zou zijn geweest als jij geen invloed op deze planeet had gehad als een van de vele zielen die het hele lichaam van mensen vormen die samen het huidige bestaan vormen.

In deze tijd is het belangrijker dan ooit om van jezelf te houden.Vandaag daag ik je uit om vanuit het diepst van je hart van jezelf te gaan houden. Als je van jezelf houdt, ben je een lichtbaken voor iedereen om je heen!Wees de beste versie van jezelf.Wees een licht voor anderen; je zult versteld staan hoe snel de wereld ten goede zal veranderen door jouw acties!Van jezelf en je licht houden is de snelste manier om onze planeet te helpen genezen.

Jouw glimlach en welzijn zijn nodig omdat ze het waard zijn om beschermd te worden met pure vriendelijkheid en compassie zodat iedereen kan delen in wat ze elders niet krijgen.Jij bent speciaal!Jij bent ook iets geweldigs waard!We houden zielsveel van je,

Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven