De Kosmische Boodschapper: Hoe je geliefde Kitty je verbindt met hogere rijken! – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De Kosmische Boodschapper: Hoe je geliefde Kitty je verbindt met hogere rijken!

JE PLUIZIGE KATACHTIGE VRIENDEN ZIJN MEER DAN ALLEEN MAAR SCHATTIGE METGEZELLEN. ZE STAAN IN DIRECT CONTACT MET EEN SOORT BEWUSTZIJN DAT ONS IN DE GATEN HOUDT. WANNEER ENERGIE MET EEN LAGERE TRILLING BINNENKOMT, KUNNEN KATTEN DEZE ONDERSCHEPPEN EN DE FREQUENTIE ERVAN VERANDEREN, WAARDOOR DEZE HARMONIEUZER WORDT. ZE DIENEN ALS BESCHERMERS EN TROOSTENDE METGEZELLEN, DIE OUDE WIJSHEID IN HUN ZACHTE POTEN BEWAREN!

Onze wereld is een enorme bibliotheek gevuld met ongelooflijke kennis en wijsheid. Deze bibliotheek bestaat niet uit boeken of boekrollen, maar bevindt zich in de levende wezens en de natuur om ons heen.

In verschillende hoeken van onze planeet zijn er kleine groepen mensen die het geheim begrijpen om deze levende bibliotheek levend en bloeiend te houden. Ze doen dit door zichzelf en de Aarde met liefde te vullen. Als ze dat doen, gebeurt er iets magisch. De aarde overlaadt hen op haar beurt met liefde, waardoor het leven mooi en duurzaam wordt.

Je vraagt je misschien af wat er gebeurt als deze levende bibliotheek tot leven komt? Nou, het is alsof je een schatkist aan informatie, samenwerking en liefde opent. Het is alsof het universum zelf ons zijn geheimen begint toe te fluisteren. Maar hier is de twist: onze lichamen, zoals ze nu zijn, zijn nog niet klaar voor deze grote uitwisseling. Het is alsof je een oceaan in een theekopje probeert te stoppen – dat lukt gewoon niet. Ons zenuwstelsel en DNA hebben wat upgrades nodig om al deze nieuwe kennis en energie te kunnen verwerken. Het zou een kolossale verschuiving zijn ten opzichte van hoe we de wereld om ons heen momenteel zien en begrijpen.

Wanneer de levende bibliotheek volledig is geactiveerd, zal intelligentie uit alle hoeken en gaten van het bestaan opborrelen, en dat zal niet op gedempte toon zijn. Je kunt een uur lang praten met een enkele bloem en een wereld aan wijsheid blootleggen in slechts een meter lopen. Alles zal zich geleidelijk aanpassen, alle levende wezens evolueren samen, vibrerend in harmonie met het bewustzijn van het universum. Onthoud dat elk deel van onze wereld krioelt van leven.

Dit is iets intrigerends: dieren zijn veel briljanter dan we denken. In feite bewegen veel van hen zich in de richting van een wereld van licht, wat de zogenaamde uitstervingen zou kunnen verklaren.

Dieren zijn ongelooflijk slim; ze begrijpen dat hun bestaan niet eindigt met de dood. Ze vertrouwen erop dat er voor hen gezorgd zal worden na hun tijd hier. Ze hebben een aangeboren wijsheid en een opmerkelijk vertrouwen in het leven. Je zult ze geen verzekeringspolissen zien kopen. Veel van deze dieren zijn zich er scherp van bewust dat de levenskwaliteit die ze zoeken niet langer in onze wereld te vinden is, dus kiezen ze ervoor om te vertrekken.

Dieren zijn op deze planeet geplaatst om onze metgezellen, gidsen en leraren te zijn. De beslissing om ze wel of niet te consumeren is altijd aan jou geweest. Ze vinden het niet erg om deel uit te maken van ons voedsel als dat bijdraagt aan de kwaliteit van ons leven en dat van hen. Wat ze echter echt verdienen is ons respect en onze eer voor het leven dat ze leiden. Helaas behandelen we ze vaak alsof ze niet eens leven, alsof ze niet voelen, alsof ze slechts dienaren van ons zijn.

Maar dieren zijn geen willekeurige creaties. Ze zijn zorgvuldig ontworpen en gemaakt om onze metgezellen te zijn door genetisch materiaal te verzamelen van verschillende zonnestelsels en planeten. Deze genetische link met de aarde stelt wezens uit die systemen in staat om naar onze wereld te gluren en met ons te communiceren. Dit aspect van de schepping blijft grotendeels onontdekt.

Dieren hebben een aangeboren begrip van hun rol binnen hun soort. Ze komen uit diverse buitenaardse gemeenschappen en lijken op hun voorouders op andere planeten. Als je denkt aan de ontelbare planeten in het universum, wordt dit idee minder verbijsterend. De aarde is opzettelijk bezaaid met deze biogenetisch gemanipuleerde wezens om ons te begeleiden en te verlichten op onze reis.

Sommige dieren, zoals katten, dienen als zenders van informatie. Ja, je pluizige katachtige vrienden zijn meer dan alleen maar schattige metgezellen. Ze staan in direct contact met een soort bewustzijn dat ons in de gaten houdt. In de oudheid hielden veel culturen grote katten, zoals leeuwen, naast hun heersers. De beelden van leeuwen die over de hele wereld verspreid staan, symboliseren deze verbinding.

De kattenfamilie vertegenwoordigt een mix van wezens die op ons lijken, maar met een katachtig gezicht. Deze katwezens hebben onze planeet bezocht, vooral in Zuid-Amerika, Mexico, Egypte en verschillende eilandculturen. Ze lieten katten achter als informatiezenders, waardoor heersers direct contact hadden met deze hemelse wezens. De katten communiceerden telepathisch en begeleidden heersers in hun besluitvorming.

In de meer recente geschiedenis werden katten vaak geassocieerd met heksen. Maar laten we deze heksen niet onderschatten; zij erkenden het vermogen van de katten om contact te maken met andere rijken. Wanneer energie met een lagere trilling binnenkomt, kunnen katten deze onderscheppen en de frequentie ervan veranderen, waardoor deze harmonieuzer wordt. Tegenwoordig hebben velen van ons katten in huis die waardevolle informatie aan ons doorgeven. In onze tijd zien we deze unieke verbinding echter vaak over het hoofd. Katten dienen als beschermers en troostende metgezellen, die oude wijsheid in hun zachte poten bewaren.

In deze ongelooflijke levende bibliotheek van het bestaan spelen dieren een vitale rol, niet alleen in de natuur maar ook in het verbinden met hogere rijken van bewustzijn. Ze zijn onze metgezellen, leraren en zelfs kosmische radio’s die kennis uitzenden die we misschien nog niet helemaal begrijpen.

Laten we, terwijl we verder evolueren en ontwaken, niet vergeten deze wezens te eren en te respecteren die onze reis delen door deze prachtige levende bibliotheek.

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven