De komst van de Pleiadiërs: Je ultieme gids om het ontwakingsproces te begrijpen – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De komst van de Pleiadiërs: Je ultieme gids om het ontwakingsproces te begrijpen

ONTHOUD DAT HET ONTWAKINGSPROCES EEN NATUURLIJK ONDERDEEL IS VAN DE EVOLUTIE VAN DE MENSHEID EN DAT JE, MET DE HULP VAN DE PLEJADEN, DEZE REIS MET GRATIE, MEDEDOGEN EN LIEFDE KUNT NAVIGEREN!

Als spiritueel leraar heb ik gemerkt dat het aantal mensen dat een spiritueel ontwaken ervaart, toeneemt.

Veel mensen hebben gemeld dat ze een breed scala aan fysieke en emotionele symptomen ervaren waardoor ze zich verward en gedesoriënteerd voelen.

Maar met de komst van de Pleiadiërs begint alles duidelijk te worden!

In dit artikel geef ik je een ultieme gids om het ontwakingsproces en de rol van de Pleiadiërs in dit proces te begrijpen.

Inleiding tot de Pleiadiërs:

De Pleiaden zijn een groep wezens die in het Pleiaden sterrensysteem wonen, dat zich in het sterrenbeeld Stier bevindt. Deze wezens zijn zeer geavanceerd en hebben een diep begrip van het spirituele rijk. Ze staan bekend om hun vermogen om hoogfrequente energie te kanaliseren en bezoeken de Aarde al duizenden jaren.

De Pleiadiërs worden vaak beschreven als mensen met lang blond haar en blauwe ogen. Ze zijn erg lang en hebben een gracieuze en elegante houding. Veel mensen die contact hebben gehad met de Pleiadiërs melden dat ze een diep gevoel van liefde en mededogen van deze wezens voelen.

Wat is het ontwakingsproces?

Het ontwakingsproces is een spirituele reis waarbij een individu zich bewust wordt van zijn ware zelf en doel in het leven. Dit proces kan door verschillende factoren in gang worden gezet, waaronder grote veranderingen in het leven, bewust leven of een plotseling spiritueel ontwaken.

Tijdens het ontwakingsproces kan iemand een breed scala aan fysieke en emotionele symptomen ervaren, waaronder een onverklaarbaar gevoel van vreugde, gewichtloosheid en een diep verlangen naar iets meer. Dit is een natuurlijk onderdeel van het ontwakingsproces.

Veel voorkomende tekenen van het ontwakingsproces:

Er zijn verschillende veel voorkomende tekenen dat iemand door een ontwakingsproces gaat. Deze zijn onder andere

Intense emoties:

Veel mensen melden dat ze verhoogde emoties ervaren tijdens het ontwakingsproces. Ze kunnen een diep gevoel van liefde en compassie voor anderen voelen, of ze kunnen intense gevoelens van geluk, gelukzaligheid en extase ervaren zonder aanwijsbare reden.

Toegenomen gevoeligheid:

Mensen die door een ontwakingsproces gaan, kunnen gevoeliger worden voor hun omgeving. Ze kunnen subtiele veranderingen in energie opmerken en meer afgestemd raken op de emoties van anderen.

Spirituele ervaringen:

Veel mensen melden spirituele ervaringen tijdens het ontwakingsproces, zoals het zien van engelen of diepgaande inzichten in de aard van de werkelijkheid. Ze kunnen ook levendige dromen ervaren waarin ze vliegen.

Het perspectief van de Pleiadiërs op het ontwakingsproces begrijpen:

De Pleiadiërs hebben een diep begrip van het ontwakingsproces en helpen mensen al duizenden jaren om deze reis te navigeren. Volgens de Pleiadiërs is het ontwakingsproces een natuurlijk onderdeel van de evolutie van de mensheid.
De Pleiadiërs geloven dat de Aarde door een periode van transformatie gaat en dat veel individuen worden opgeroepen om te ontwaken voor hun ware aard en doel. Zij geloven dat dit ontwakingsproces essentieel is voor de mensheid om te evolueren naar het volgende niveau van bewustzijn.

De rol van de Pleiadiërs in het Ontwakingsproces:

De Pleiadiërs spelen een belangrijke rol in het ontwakingsproces, omdat zij in staat zijn hoogfrequente energie te kanaliseren die mensen kan helpen door deze reis te navigeren. Ze staan bekend om hun vermogen om te helen en leiding te geven.

De Pleiadiërs zijn ook in staat om inzicht te verschaffen in de aard van de werkelijkheid en kunnen mensen helpen hun ware doel in het leven te begrijpen. Ze staan ook bekend om hun vermogen om telepathisch te communiceren en kunnen begeleiding en steun bieden aan mensen die worstelen met het ontwakingsproces.

Hoe verbinding maken met de Pleiadiërs?

Verbinding maken met de Pleiadiërs is een persoonlijke en individuele reis, en er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Een van de meest effectieve manieren om je met de Pleiadiërs te verbinden is door meditatie.

Tijdens meditatie kun je je intentie richten op het verbinden met de Pleiadiërs en om hun begeleiding en ondersteuning vragen. Je kunt ook proberen kristallen te gebruiken, zoals heldere kwarts of seleniet, die een hoge vibratie hebben en je kunnen helpen je met de Pleiadiërs te verbinden.

Hulpmiddelen en technieken voor het navigeren door het ontwakingsproces:

Navigeren door het ontwakingsproces kan een uitdaging zijn, maar er zijn verschillende hulpmiddelen en technieken die je kunnen helpen. Een van de meest effectieve hulpmiddelen is mindfulness, wat inhoudt dat je aanwezig bent op het moment en je gedachten en emoties observeert zonder te oordelen.

Andere nuttige hulpmiddelen zijn het bijhouden van een dagboek, zelfzorg en steun zoeken bij een spirituele adviseur of gemeenschap. Het is ook essentieel om tijdens het ontwakingsproces geaard en verbonden te blijven met je fysieke lichaam, omdat dit je kan helpen om gecentreerd en gefocust te blijven.

Veel voorkomende uitdagingen in het ontwakingsproces en hoe ze te overwinnen:

Het ontwakingsproces kan uitdagend zijn en veel mensen ervaren een scala aan fysieke en emotionele symptomen. Een van de meest voorkomende uitdagingen is je overweldigd voelen, wat het moeilijk kan maken om gefocust te blijven op je reis.

Om deze uitdaging te overwinnen, kan het helpen om steun te zoeken bij een spiritueel adviseur of een gemeenschap. Je kunt ook proberen aan zelfzorg te doen, zoals tijd voor jezelf nemen, voldoende rusten en activiteiten ondernemen die je vrede brengen.

Het belang van zelfzorg in het ontwakingsproces:

Zelfzorg is essentieel tijdens het ontwakingsproces, omdat het je kan helpen geaard, gecentreerd en gefocust te blijven. Het is essentieel om goed voor je lichaam te zorgen door voldoende te rusten, gezond te eten en regelmatig te bewegen.

Je kunt ook proberen om mindfulnesspraktijken, zoals meditatie of yoga, in je dagelijkse routine op te nemen. Het is ook belangrijk om tijd voor jezelf te nemen en activiteiten te ondernemen die je vreugde en voldoening geven.

Laatste gedachten over de komst van de Pleiadiërs:

De komst van de Pleiadiërs markeert een belangrijke verschuiving in de evolutie van de mensheid. Deze wezens hebben een diep begrip van het spirituele rijk en zijn hier om individuen te helpen door het ontwakingsproces te navigeren.

Als je door een ontwakingsproces gaat, is het essentieel om geaard, gecentreerd en gefocust te blijven. Zoek steun bij een spirituele leraar, doe aan zelfzorg en maak contact met de Pleiadiërs door meditatie of andere technieken.

Onthoud dat het ontwakingsproces een natuurlijk onderdeel is van de evolutie van de mensheid en dat je, met de hulp van de Pleiadiërs, deze reis met gratie, mededogen en liefde kunt navigeren!

Wij houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven