De Hemel op Aarde: De veelbelovende toekomst van de ongelooflijke 5D Verschuiving! – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De Hemel op Aarde: De veelbelovende toekomst van de ongelooflijke 5D Verschuiving!

MET DE JUISTE VOORBEREIDINGEN EN DOOR DICHTHEID LOS TE LATEN, ZULLEN JE CELLEN KRISTALLIJNE KANALEN WORDEN VOOR DE 5D FREQUENTIES. JE ZULT DE ASCENSIE GOLF GRACIEUS VOLGEN NAAR EEN VERHEVEN STAAT VAN HARMONIE, VREDE EN VERLICHTING!

De dimensionale verschuiving van 3D naar 5D wordt vaak beschreven als een diepgaande en snelle transformatie van menselijk bewustzijn en perceptie. We zullen letterlijk voelen dat ons bewustzijn zich uitbreidt wanneer we overgaan naar de hogere trillingsstaat van 5D.

De overgang van 3D naar 5D leven zal ons openstellen voor een hogere staat van zijn.

Terwijl het 3D bestaan gekenmerkt wordt door afscheiding, angst en beperking, vibreert de 5e dimensie op een frequentie van liefde, eenheid en zelfexpressie.

In 5D zullen mensen de goddelijke kwaliteiten belichamen die inherent in hen aanwezig zijn. Vriendelijkheid, compassie, vreugde, creativiteit en innerlijke vrede zullen van nature uitstralen van elke persoon. We zullen onze aangeboren verbinding met al het leven beseffen en de planeet vereren als een bewust, levend wezen.

Onze geest zal zich ook veel verder uitbreiden dan zijn huidige capaciteit. Met minder beperkingen en meer toegang tot ons hogere zelf, kunnen we telepathische vermogens, intuïtie, paranormaal bewustzijn en nieuwe vormen van communicatie ontwikkelen. We zullen waarschijnlijk afstand doen van gesproken en geschreven taal en rechtstreeks communiceren via het hart.

Leven in de 5e dimensie zal de sluiers van illusie, opgelegd door de 3D matrix, verwijderen. De focus zal zich afkeren van materialisme en externe macht en naar binnen verschuiven. We zullen duidelijk zien hoe we onze realiteit creëren en verantwoordelijkheid nemen voor ons aandeel in het medescheppen van een vreedzame wereld.

Het ontwakingsproces is voor velen al begonnen. Naarmate er meer ontwaken en de 5D-frequenties verankeren, zal de dimensionale verschuiving snel versnellen. Deze monumentale gebeurtenis kan zich snel en dramatisch ontvouwen en een enorme verandering teweegbrengen. Sommigen geloven echter dat de overgang geleidelijker zal verlopen in de loop der jaren. Hoe dan ook, het leven in 5D zal alles wat we tot nu toe hebben gekend ver overtreffen!

Voorbereiden op de Verschuiving:

De naderende verschuiving naar 5D is een monumentale gebeurtenis die een goede fysieke, mentale en emotionele voorbereiding vereist. Hier zijn enkele aanbevelingen om jezelf voor te bereiden:

Fysieke voorbereiding:

Reinig je lichaam door vasten, darmspoeling of een zware metalen detox. Het verwijderen van gifstoffen en dichte energieën zal het makkelijker maken voor je cellen om op een hogere 5D frequentie te vibreren.

Schakel over op een voornamelijk plantaardig, organisch dieet. De lichtere energieën van fruit en groenten zullen de trilling van het lichaam helpen verhogen. Vlees en bewerkt voedsel kunnen je zwaarder maken.

Breng tijd door in de natuur. Je verbinden met de natuurlijke ritmes en elementaire energieën van de aarde zal je helpen om je lichaamsveld af te stemmen op de komende frequentieverschuiving.

Neem voldoende rust. Goed slapen geeft het lichaam de tijd om de binnenkomende energieën en lichtcodes te integreren.

Mentale en emotionele voorbereiding:

Laat beperkende overtuigingen over wat mogelijk is los. In de kern komen deze voort uit de illusie van afscheiding. In 5D eenheidsbewustzijn wordt alles haalbaar.

Laat de behoefte aan controle los. De hogere vibratie van 5D brengt overgave aan de goddelijke wil, die altijd je hoogste goed voor ogen heeft. Laat gebeurtenissen zich met vertrouwen ontvouwen.

Verwijder negatieve emoties en trauma’s. Gebruik technieken zoals EFT tapping, ademwerk en meditatie om oude, op angst gebaseerde energieën op te ruimen en je vibratie te verhogen.

Open je hart door middel van spirituele praktijken zoals gebed, mantra, yoga en vergeving. Het vergroten van je hartruimte vergroot je vermogen om de upgrades te ontvangen die worden doorgegeven.

Breng tijd door in stilte. Door je geest tot rust te brengen, sluit je het geklets van je ego-geest af en kun je je afstemmen op subtiele energieverschuivingen en innerlijke leiding als de verschuiving nadert.

Met de juiste voorbereidingen en door dichtheid los te laten, zullen je cellen kristallijne geleiders worden voor de 5D-frequenties. Je zult de ascensiegolf gracieus volgen naar een verheven staat van harmonie, vrede en verlichting.

Enkele van de veranderingen die tijdens de verschuiving zouden plaatsvinden zijn:

Sterk verbeterde intuïtieve en paranormale vermogens als onze hogere chakra’s activeren. We kunnen intuïtieve inzichten ontvangen, energievelden en aura’s duidelijker zien en een groter kosmisch bewustzijn aanboren.

Een groter gevoel van eenheid, verbondenheid en mededogen voor iedereen. Wanneer we resoneren met de hogere liefdesvibraties in 5D, zullen gevoelens van afgescheidene verdwijnen.

Verbeterde manifestaties naarmate we leren onze verlangens snel te manifesteren door intentie en visualisatie.

Een verhoogd gevoel van aanwezigheid en mindfulness naarmate we meer gecentreerd raken in het nu.

Het vermogen om spirituele wezens en gidsen te voelen en ermee te communiceren, inclusief engelen, opgestegen meesters en ET’s.

Een gevoel van gelukzaligheid, innerlijke vrede en onvoorwaardelijke liefde als we ons afstemmen op de bronenergie. Op angst gebaseerde emoties zoals woede en jaloezie zullen vervagen.

Een nieuw niveau van creativiteit en inspiratie als we de oneindige intelligentie van ons hogere zelf aanboren.

Duidelijkheid over ons levensdoel als we inzicht krijgen in onze zielsmissie.

Versnelde persoonlijke ontwikkeling, genezing en regeneratie.

Toegenomen synchroniciteiten, wonderen en manifestaties in ons leven.

De verschuiving kan tastbare fysieke sensaties veroorzaken, van tintelingen tot zichtbaar licht, terwijl onze energielichamen zich opnieuw afstemmen. De ervaring zal voor elk individu uniek zijn.

Met een open geest en hart zeilen we gracieus naar een opwindend nieuw 5D bestaan!

We houden zielsveel van jullie,
We zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven