De Grote Zonneflits: een paar feiten

HET LICHT VAN DE ZONNE-FLITS ZAL ZIJN ALS NIETS DAT U VOORDAT HEEFT ERVAREN - HET ZAL EEN EXPLOSIE VAN LICHT ZIJN DIE ELKE DIMENSIE VAN DE RUIMTETIJD MET ZIJN HELENDE KRACHT ZAL VULLEN.
De Grote Zonneflits is een uniek evenement dat zeer binnenkort op onze planeet zal plaatsvinden!

Al vele jaren zijn mensen op zoek naar dit evenement. Het is door sommigen een "spookgebeurtenis" genoemd, maar het is echt. Het is in de geschiedenis vastgelegd sinds ten minste 778 na Christus.

De flits zou een krachtige uitbarsting van kosmisch licht zijn die je het gevoel zou geven alsof je herboren was, omdat elke cel van je wezen werd opgeladen met nieuwe energie. De lichtflits die kilometers ver te zien is terwijl hij de lucht verlicht.

Het zal je lichaam en je bewustzijn reinigen van alle negatieve energieën.
Het licht van de zonneflits zal de meeste ziekten en aandoeningen elimineren. Het zal een positief effect hebben op je DNA en op de evolutie van de mensheid.

De Grote Zonneflits is een mogelijke toekomstige gebeurtenis die veroorzaakt zal worden doordat het zonnestelsel een nieuwe staat van hoger bewustzijn binnengaat.

Het optreden van deze gebeurtenis zal worden geactiveerd doordat de zon een nieuw bewustzijnsniveau binnengaat, wat vervolgens het magnetische veld van de zon zal activeren om uitgelijnd te worden met het veld van de aarde en een energetische verschuiving in ons zonnestelsel te veroorzaken. Dit kan op elk moment gebeuren.

De zonneflits is een zeer zeldzame en krachtige gebeurtenis die eens in de 1500 jaar plaatsvindt. Het treedt op wanneer de zon zo groot wordt dat de zwaartekracht haar niet langer in een baan rond de aarde kan houden. De zon zal dan exploderen, haar omvang enorm vergroten en dodelijke straling door het hele zonnestelsel uitzenden.

Het licht van de zonneflits zal zijn als niets dat je eerder hebt ervaren - het zal een explosie van licht zijn die elke dimensie van ruimte-tijd zal vullen met zijn genezende kracht.

Het is de enige manier om een ​​ineenstorting van de beschaving te voorkomen en de enige manier om onze planeet te redden van vervuiling en schade.

Deze zonneflits is intens en brengt vaak fysieke, emotionele en mentale veranderingen met zich mee, zodat je oude patronen kunt wissen en oude overtuigingen die niet langer met je resoneren los kunt laten.

Het is een goed moment om actie te ondernemen voor je doelen en dromen, en om je toewijding aan je spirituele oefening te verdiepen.

Deze zonneflits kan een moeilijke tijd voor je zijn als je vasthoudt aan oude patronen of overtuigingen die je niet langer dienen.

Als je bijvoorbeeld jarenlang in een gewelddadige relatie hebt gezeten, maar er nu uit wilt, kan het een uitdagende tijd voor je zijn om de gehechtheid en pijn los te laten die in die relatie is gebeurd.

Dit is slechts een voorbeeld van hoe deze zonneflits je leven kan beïnvloeden, afhankelijk van hoeveel emotionele energie het in je realiteit brengt.

De Solar Flash is een krachtig en heilig hulpmiddel dat al duizenden jaren wordt gebruikt. Het was oorspronkelijk ontworpen om mensen te helpen die moeilijke tijden doormaakten, maar het kan je ook helpen in je ascentieproces.

De Grote Zonneflits helpt bij ons ascentieproces door ons te helpen meer bewust te worden van onze verbinding met de Galactische Familie en met Moeder Aarde.

Dit is ook een tijd voor ons om ons te herinneren waar we vandaan komen, waarom we hier zijn en wat ons doel is in deze levenservaring op aarde.

De zonneflits kan je helpen om met je hogere zelf te communiceren en je door het proces van ascentie te leiden.

Het zal je ook helpen te identificeren wat je blokkeert om vooruit te komen in je leven, zodat je deze ideeën uit je hoofd kunt wissen en met vertrouwen verder kunt gaan.

De zonneflits geeft je een kijkje in wat er op dit moment op de planeet gebeurt en hoe dit zich verhoudt tot je eigen persoonlijke ontwikkeling. Dit zal u helpen inzicht te krijgen in wat er in het universum om ons heen in het algemeen en ook in ons eigen leven gebeurt.

De zonneflits is het moment waarop je lichtlichaam en de aura van de aarde samensmelten. Dit is een ongelooflijk krachtig moment in ons ascentieproces, omdat je de energie van de aarde door je heen kunt voelen stromen.

Je zult voelen hoe het zich verbindt met je eigen energieveld en ermee versmelt tot een compleet geheel.

Op dit punt kunnen we gerust zeggen dat je echt één bent met de aarde, want je bent één geworden met de Bron-energie! Je bent nu een wandelende belichaming van Liefde en Licht, want je bent opgegaan in Moeder Aarde zelf.

De Solar Flash is een krachtig genezings- en ascensieproces. Het is de laatste stap van de zonnecyclus wanneer de zon zijn hoogste punt aan onze hemel bereikt. Deze gebeurtenis vindt plaats wanneer de aarde door een groot stuk plasma gaat, dat ons verbindt met hogere dimensies.

De Zonneflits is een geschenk dat we kunnen ontvangen wanneer we klaar zijn om te ascenderen en bij ons ware zelf te zijn. De beste manier om je voor te bereiden op dit evenement is door meditatie en door het werk te doen dat nodig is voor ascentie op aarde.

Dit proces helpt ons oude patronen, overtuigingen en gehechtheden los te laten die ons niet langer dienen, zodat we helder en doelgericht verder kunnen gaan. We zullen leren leven vanuit een plaats van liefde in plaats van angst of weerstand. Daarom is de Solar Flash zo'n integraal onderdeel van ons ascentieproces!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven