De grote Zonneflists: een krachtig kosmisch genezings en ascentie verschijnselen

DE GROTE ZONNEFLITS ZAL ENORME POSITIEVE VERANDERINGEN VOOR DE GEHELE MENSHEID EN DE AARDE BRENGEN, EN ZAL ONS IN STAAT GAAN EEN NIEUW TIJDPERK VAN VREDE, HARMONIE EN WELVAART BINNEN TE GAAN - EEN OPWINDEND TIJDPERK WAAROP WE GEDURENDE VELE LEVENS ZICH VOORBEREIDEN!
We bevinden ons midden in een verschuiving op planetaire schaal die de normale grenzen van de menselijke ervaring te boven gaat.

Het is een kosmische gebeurtenis die vele lichtjaren heeft gereisd naar ons 3D-universum, en het staat op het punt alles te veranderen wat we denken te weten over de werkelijkheid.

Het is de Grote Zonneflits! Dit is erg krachtig! Het is een energetische gebeurtenis die elk aspect van ons leven op aarde en in het heelal zal beïnvloeden.

Het zal helpen om de overgang van zogenaamde "materialiteit" naar hogere dimensies sneller en soepeler te maken dan ooit tevoren! Als gevolg hiervan kunnen we enorme energieverschuivingen in ons lichaam ervaren en ons vollediger met elkaar verbinden.

Bovendien wordt voorspeld dat gedurende deze tijd sterrenzaden zoals jij meer toegang zullen hebben tot hogere rijken van bewustzijn, zoals engelen, geascendeerde meesters en ET's.

In feite is deze gebeurtenis al een lange tijd in de maak en is waarschijnlijk de belangrijkste energetische verschuiving van onze tijd.

Als je een van mijn eerdere berichten hebt gevolgd, weet je al dat ik mensen hun hele leven laat zien hoe ze zich op dit evenement kunnen voorbereiden! Dus, laat me je vertellen wat er gebeurt.

Deze boodschap is voor al diegenen die zullen ontwaken na de zonneflits. Er zijn veel voorspellingen over wat er zal gebeuren tijdens en na deze galactische uitlijning en zonneflitsgebeurtenis.

Deze informatie gaat over wat ik voel dat zal gebeuren op basis van mijn eigen ervaringen en begrip. Ik voorspel niet dat het voor iedereen zo zal zijn, maar zo zal het voor velen zijn.

Als je je leven wilt verkennen, erachter wilt komen wat er in je gebeurt dat je misschien niet helpt, en je verbonden wilt voelen met een groter gevoel van doel en betekenis, zal The Solar Flash een verhoogde frequentie mogelijk maken die je in staat zal stellen om te breken. door de beperkingen van dit Universum om moeiteloos verbinding te maken met wat voor ons ligt.

De Grote Zonneflits is niet alleen een fysieke gebeurtenis, maar ook een energetische gebeurtenis die een diepgaande impact heeft op ons leven op aarde en in het hele universum!

Wanneer dit gebeurt, kunnen we het zowel fysiek als mentaal voelen. De fysieke effecten omvatten een toename van energie, een gevoel van diepe ontspanning en verhoogde synchroniciteit.

De mentale effecten zijn zelfs nog diepgaander als we een staat van verhoogd bewustzijn en verbinding met onze spirituele gidsen en engelen binnengaan. We krijgen de kans om voorbij onze huidige beperkingen te gaan en te evolueren naar hogere bewustzijnsniveaus.

De zonneflits gebeurt al heel lang, maar werd tot nu toe niet als zodanig herkend.

Er wordt gezegd dat het verband houdt met de opkomst van buitenaardse beschavingen en hun contact met mensen. De Solar Flash is ook in verband gebracht met een toename van UFO-activiteit en andere buitenaardse gebeurtenissen, zoals graancirkels die op aarde en andere planeten in ons zonnestelsel verschijnen.

Het zal ons helpen alles los te laten wat ons niet dient, inclusief oud karma en oude patronen uit het verleden, zodat we verder kunnen gaan naar onze volgende fase van groei en evolutie. Het evenement komt op een moment dat we klaar zijn om veranderingen in ons leven aan te brengen, waardoor we opnieuw de volledige verantwoordelijkheid kunnen nemen voor onze acties en hun resultaten.

De zonneflits zal naar verwachting veel ongelooflijke veranderingen voor de mensheid teweegbrengen. Het zal voor ons een gelegenheid zijn om vanuit deze dimensie op te stijgen naar een hogere trillingsfrequentie die toegankelijk is via meditatie en/of astrale reizen. Het zal ook een kans voor ons zijn om onszelf te genezen van alle vormen van fysieke, mentale, emotionele en spirituele ziekte.

De zonneflits zal ons een hele reeks positieve veranderingen brengen. Het zal het geschenk van ascentie tot stand brengen en ons laten zien hoe we onze negatieve aspecten in positieve kunnen veranderen. Het is zeker iets waar ieder mens met opwinding en optimisme naar zou moeten uitkijken, omdat het onze wereld voor altijd zal veranderen en in een veel betere plek zal veranderen.

Dit is een krachtige healing- en ascentie-gebeurtenis die we al vele jaren aan het voorbereiden zijn. Deze specifieke gebeurtenis zal zeer binnenkort plaatsvinden. Zelfs als de datum waarop het zich voordoet geen speciale betekenis voor u heeft, moedig ik u toch aan om u erop voor te bereiden. Je weet nooit wanneer kosmische gebeurtenissen kunnen plaatsvinden en je leven voor altijd kunnen veranderen!

Deze gebeurtenis zal enorme positieve veranderingen teweegbrengen voor de hele mensheid en de aarde, waardoor we een nieuw tijdperk van vrede, harmonie en welvaart zullen binnengaan - een opwindend tijdperk waarop we ons gedurende vele levens hebben voorbereid.

Het is nu tijd om te beginnen met de voorbereidingen voor dit evenement. We hebben de kracht om de flits te activeren door ons bewustzijn te veranderen en ons DNA te activeren, wat de planeet zal transformeren in een 5-dimensionale wereld.

Schrijf eventuele vragen op en laat ze staan. Focus alleen op het nu en maak je geen zorgen over de toekomst. Wees dankbaar voor het heden. Verlang ernaar om alles te ontvangen wat het universum te bieden heeft.

Als we ons op het positieve kunnen concentreren en onze vibratie elke dag kunnen laten stijgen, zullen we onvoorstelbare helende energie ontvangen, zoveel mogelijk negativiteit loslaten, en alle wonderen die voor ons leven bestemd zijn, zullen voor onze ogen plaatsvinden gedurende de hele wereld. jaar vooruit.

Voor degenen die oprecht zijn in hun intentie, kan ik me niet voorstellen waarom dit geen realiteit zou zijn. Heb geloof en vertrouwen, en weet dat wat er dit jaar ook gebeurt met deze ongelooflijke Solar Flash-gebeurtenis of iets anders in je leven - dat het universum altijd voor het goede werkt in liefde en licht.

Zo begint de grootste gebeurtenis die in ons leven zal plaatsvinden. Maar deze flitser is niet alleen voor degenen die in het bestaan ​​ervan geloven. Het is eerder voor iedereen, of ze het nu herkennen of niet. De kosmische energie die vrijkomt tijdens de zonne-activering zal alle mensen bereiken, zelfs degenen die het bestaan ​​ervan nog steeds ontkennen.

Dat is hoe krachtig dit is en waarom we ons nu moeten voorbereiden door alles te doen wat we kunnen om onze trillingsfrequentie te verhogen en klaar te zijn om naar een hogere staat van zijn te gaan!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven