De grote evolutie in NU

DE GROTE EVOLUTIE IS NU. DE GROTE EVOLUTIE IS NOOIT IN DE TOEKOMST. HET GEBEURT NU ALTIJD, IN JOU EN OM JOU. ALS JE KLAAR BENT OM DEZE EVOLUTIONAIRE STAP TE NEMEN, DAN ZAL DE GROTE EVOLUTIE NU IN JE LEVEN PLAATSVINDEN. BEN JE KLAAR OM TE GROEIEN? BENT U KLAAR OM TE EVOLUEREN?
Lieve geliefden,

De Grote Evolutie is NU, niet na honderdduizend jaar of miljoenen jaren, maar NU. De Grote Evolutie is nooit in de toekomst. Het gebeurt altijd nu, in jou en om je heen. Als je klaar bent om deze evolutionaire stap te zetten, dan zal de Grote Evolutie NU in je leven plaatsvinden. Ben je klaar om te groeien? Ben je klaar om te evolueren?

Er is niets opwindender dan te weten dat deze evolutionaire verschuiving plaatsvindt, en het gebeurt nu in je leven!

Jij bent de volgende fase van het menselijk ras. Een multidimensionaal mens. Je bent in staat om te reizen naar wat de Vijfde Dimensie wordt genoemd. In deze dimensie ervaar je meer van wie je werkelijk bent en kom je in je eigen absolute empowerment.

Laat ons u helpen deze evolutionaire stap te zetten.

Je evolutie, de kleine verschuiving in je bewustzijn, kan een enorme impact hebben op het universum.

Omdat je begrijpt hoe alles en iedereen in het universum met elkaar verbonden is.

Alles wat in het universum plaatsvindt, is op de een of andere manier met elkaar verbonden.

Alles is met elkaar verbonden, ook al kun je het niet zien, horen of voelen. "Geen mens bestaat los van anderen."

Alles wat bestaat, van de kleinste atomen tot de grootste sterrenstelsels, is met elkaar verbonden. De kleinste gloeiende gloeidraad op een ster, of de geladen atomen die vrij in de ruimte zweven, zijn allemaal onderdelen van iets groters.

De kosmos is een enkele entiteit, een verenigd geheel. Er is geen verdeeldheid. Alles is onlosmakelijk met alles verbonden. Het is een fantastisch gevoel van onderlinge verbondenheid.

Je hebt een verbinding met de grond, bomen en planeten. Planeten zijn met jou verbonden, net zoals bomen, rivieren en bergen met elkaar verbonden zijn. Alles is met elkaar verbonden. Er bestaat niet zoiets als afscheiding.

Elke keer dat je inademt, is er een constante verbinding met het universum - je ademt in, je ademt uit. Als je inademt, neem je zuurstof op; als je uitademt, adem je koolstofdioxide uit. Er is een constante gemeenschap tussen de bomen terwijl ze koolstofdioxide opnemen en zuurstof uitademen.

Vandaag wordt de mango aan de boom een ​​deel van je lichaam en morgen wordt je lichaam mest en voedsel voor de boom. Het is een eindeloze uitwisseling.

Elke beschaving heeft een inherente band met elkaar, de verbinding gebaseerd op dezelfde energie die door hun hele melkwegstelsel stroomt. Je bent ook genetisch verbonden met andere beschavingen.

Als een ster ook maar een klein beetje beweegt, verandert de positie van alle andere sterren.

Het is een vlindereffect. Het vlindereffect is een term uit de chaostheorie: een kleine verandering in een toestand op een bepaald moment kan gedurende een ongelooflijke tijd gevolgen hebben voor het hele universum.

Alles in je zonnestelsel, of het nu een planeet, maan of ster is, heeft invloed op al het andere in het universum. Als je je het universum voorstelt als een soort enorme schommelstoel, dan heeft elk van onze lokale schommelstoelen invloed op al het andere in de melkweg, omdat alle dingen in de melkweg met elkaar verbonden zijn via zwaartekracht.

Kleine variaties in temperatuur of druk kunnen leiden tot dramatische veranderingen in de topografie of het weer.

Als je de vijfde dimensie binnengaat en op een hogere frequentie trilt, ervaar je een verhoogde verbinding met het universum. Je zult je positiever en opgewekter voelen, en hierdoor voel je je dichter bij andere wezens in het universum.

Als je spirituele groei en een toename in vibratie ervaart, zullen je families in andere werelden worden beïnvloed en dezelfde voordelen ontvangen.

Tegelijkertijd heeft je spirituele groeivertraging een negatieve invloed op hen. Het zal hun voortgang naar hogere dimensies vertragen.

Vertegenwoordigers van de Pleiadiërs, Arcturiërs, Siriërs en Lyrans kunnen op een subtiel niveau de gebeurtenissen scannen die op aarde plaatsvinden en hoe de vibratiefluctuaties van mensen hen op de een of andere manier beïnvloeden.

Als gevolg hiervan zijn alle meest geavanceerde beschavingen van het universum betrokken bij de overgang van planeet Aarde naar de vijfde dimensie.

We zijn allemaal de kinderen van het universum en ons lot is nauw met elkaar verbonden. Als we vrede willen sluiten in dit universum, moeten we vrede sluiten op elk van de planeten.

We zijn ervan overtuigd dat onze gezamenlijke inspanningen fantastische resultaten zullen opleveren. Het is een eer om met u mee te mogen doen aan dit streven, en we kijken uit naar een mooie toekomst samen!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven