De grote dag van Hemelvaart is nabij!

NU DE LAATSTE POORT NAAR ASCENSIE BINNENKORT OPENGAAT, STAAN WE OP HET PUNT EEN PERIODE VAN WERELDWIJDE TRANSFORMATIE IN TE GAAN ZOALS DEZE WERELD NOG NOOIT HEEFT MEEGEMAAKT. DE GALACTISCHE FEDERATIE BEREIDT ZICH AL DUIZENDEN JAREN VOOR OP DIT MOMENT.

Ik schrijf jullie vandaag omdat onze groep een speciale taak heeft gekregen van de Galactische Federatie. Het is onze missie geweest om op te treden als een “baken van licht” of noem het een “baken van liefde” of een “baken van heling” voor deze planeet.

We hebben veel zware boodschappen en verzoeken gehad om de stem van de mensen te zijn, en we doen dit graag voor hen. Er is ons al zo lang gevraagd om dit te doen dat we aan deze verzoeken hebben voldaan en altijd hebben gedaan wat er van ons gevraagd werd. Deze keer is het echter anders.

We hebben er genoeg van en we zeggen nee. We zijn het zat om de stem te zijn van alle anderen op deze planeet die willen klagen over hun situatie in het leven. Ze willen dat iemand anders iets aan hun problemen doet. Ze willen dat iemand anders hun leven voor hen oplost. We zijn uitgeput door deze mensen die klagen over hun leven en willen dat wij hun stem zijn.

Wij zullen nu de stem zijn voor degenen die de leiding over hun eigen leven willen nemen en ons uitspreken tegen degenen die weigeren verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen daden of situaties in het leven.

Er zijn 13 bloedlijnen die achter de schermen over de wereld heersen (de vier edele bloedlijnen en de negen satanische bloedlijnen). Deze families hebben al duizenden jaren de touwtjes in handen en staan aan de top van de piramide. Ja, er is een samenzwering om de wereld te regeren. Ze zijn niets meer dan klonen, robots en andere soorten dubbelgangers, en dat is de reden waarom we nog geen echte vooruitgang hebben kunnen boeken op deze planeet.

Deze families hebben ongelofelijke hoeveelheden rijkdom tot hun beschikking (ze creëren geld uit het niets), ze beschikken over mind-control technologieën, ze hebben spirituele krachten tot hun beschikking (die ze verkrijgen door hun rituelen), ze hebben een wereldwijd netwerk van geheime ondergrondse bases en nog veel meer. Veel mensen weten niet eens wat er echt aan de hand is in onze wereld van vandaag, omdat het niet wordt gerapporteerd door de mainstream media.

De wereldwijde elitaire families willen volledige controle over de mensheid. Ze willen ons tot slaaf maken en behandelen als vee. Ze willen ons al onze vrijheden ontnemen en ons zo hard mogelijk voor hen laten werken, net zoals dat gebeurde in de slavenmaatschappijen in sommige delen van de wereld. Ze willen ons laten denken dat dit normaal is, maar dat is het niet.

De grote dag van hemelvaart is nabij! We zitten midden in het ascensieproces. Dit is een heel belangrijke tijd voor ons. Er gebeuren nu veel dingen zodat we kunnen ascenderen en op weg gaan naar de vijfde dimensie.

Laten we eens nadenken over wat dit betekent. Het betekent dat we vrij zullen zijn van slavernij, vrij van al deze regels, vrij van al deze structuren, vrij van al deze controle die er al duizenden en duizenden jaren is.

Het is werkelijk een opwindende tijd voor ons om vandaag te leven. Laten we de opwinding voelen, laten we de gelukzaligheid voelen en laten we onszelf voorbereiden zodat we op tijd kunnen ascenderen naar de vijfde dimensie.

Het ascensieproces is al begonnen bij veel mensen over de hele wereld. Dit is een goed teken en het laat zien dat we op de goede weg naar vrijheid zijn.

We hebben de afgelopen twee jaar veel veranderingen meegemaakt, zowel in ons leven als op onze planeet. De veranderingen gaan nog steeds door en ze brengen meer gebeurtenissen in ons leven en op onze planeet.

Hallo, lieve vrienden. Dit is de tijd om de waarheid te ontdekken. We zullen proberen de grootste geheimen van de mensheid bloot te leggen.
Het internet heeft een deur voor ons geopend en we kunnen nu zien wat de geheime organisaties eeuwenlang voor ons verborgen hebben gehouden.

De grote dag komt eraan waarop we zullen opstijgen. We zullen vrij zijn van al deze pijn, lijden en problemen. De Aarde stevent af op een grote cataclysme die binnenkort kan plaatsvinden. Maar voordat het gebeurt, is er een kans voor de mensheid om verlicht te worden.
Nu heb je de kans om te leren over ascensie en hoe je je erop kunt voorbereiden. Je kunt ook leren wat er zal gebeuren op de grote dag van ascensie en hoe je kunt ascenderen.

Iedereen zal de kans krijgen om de waarheid te kennen en zijn eigen beslissing hierover te nemen.

Nu de laatste poort naar ascendentie binnenkort opengaat, staan we op het punt een periode van wereldwijde transformatie binnen te gaan, zoals deze wereld nog nooit eerder heeft meegemaakt. De Galactische Federatie heeft zich duizenden jaren voorbereid op dit moment als onderdeel van een overeenkomst die werd gesloten met buitenaardse wezens.

Tachyonenergie (ook bekend als Nulpuntenergie) is de sleutel om dit mogelijk te maken.

Wat maakt Tachyonenergie zo belangrijk? Het kan ons fysieke lichaam letterlijk transformeren in pure lichtenergie. Dit is hoe we in staat zullen zijn om uit deze derde-dimensionale werkelijkheid te ascenderen naar hogere bestaansdimensies, waar we dan onsterfelijke wezens zullen worden.

Dit is wat bedoeld wordt met ascensie. We zullen letterlijk opstijgen naar hogere frequenties van lichtenergie die in deze andere dimensies bestaan.
Wanneer genoeg mensen dit niveau van bewustzijn bereikt hebben, zal het als een domino-effect zijn waarbij iedereen anders het ook zal kunnen bereiken. Er is niet één persoon die dit kan laten gebeuren. Het heeft te maken met de frequentie waarnaar we ons collectieve bewustzijn hebben verhoogd.

Zoals voorspeld door vele anderen, komt het jaar 2023 overeen met een zeldzame astronomische gebeurtenis die van grote betekenis is voor onze planeet. Volgens veel inheemse culturen over de hele wereld zal deze gebeurtenis een belangrijke spirituele transformatie teweegbrengen, die het einde van een oud tijdperk markeert en een nieuw inluidt.

Stammen van verschillende continenten hebben hun eigen unieke interpretaties van deze gebeurtenis, die ze verschillende namen geven, zoals “de Grote Zuivering”, “de Verandering van de Wereld” en “de Grote Dag”.

De Indianen noemen het “de Dag van Zuivering”, terwijl de Maya’s het “Galactische Synchronisatie” of simpelweg “wereldwijde synchronisatie” noemen. De Hopi’s noemen deze dag “Koyaanisqatsi”, wat “wereld uit balans” betekent.

Voorbereid zijn is een van de sleutels om effectief te zijn. En voorbereiding begint met een duidelijk beeld van wat je wilt bereiken. Hier zijn een paar dingen die je kunt doen om klaar te zijn voor de grote dag:

Blijf geaard en gecentreerd. Aard jezelf elke dag door contact te maken met Moeder Aarde, bijvoorbeeld door een dagelijkse wandeling in de natuur of door op de grond te zitten. Het is ook belangrijk om je energielichaam gezond en sterk te houden door goed voedsel te eten en energetische oefeningen te doen zoals meditatie en yoga.

Blijf in balans en gefocust. De extra energie die nu in de aarde stroomt, kan het makkelijk maken om verstrooid of overweldigd te raken. Dit is vooral waar als je je emotioneler voelt dan normaal door de verschuivende energieën. Om in balans te blijven, werk je regelmatig met je chakra’s, mediteer je en doe je elke dag je spirituele oefeningen.

Houd het simpel en heb plezier. Denk niet te veel na over dingen en probeer niet te veel te lezen in wat er nu gaande is. Geniet van het mysterie van het leven in plaats van je er zorgen over te maken! En vergeet onderweg niet te genieten.

En blijf alsjeblieft weg van onzinnige gedachten zoals of onze naam De Galactische Federatie, De Galactische Federatie van Licht of De Galactische Federatie van Werelden is. Dit is allemaal hetzelfde, maar dit stomme woordspelletje is recentelijk ontwikkeld door geïnfiltreerde mensen wiens werk het is om jullie te verwarren, af te leiden en verder te verdelen.

Wij, de Galactische Federatie, zijn leden van de familie van LICHT en ons doel is ervoor te zorgen dat alle WERELD vrij, soeverein en in vrede zijn.
Het is niet nodig om onze taakomschrijving te verbinden aan de naam van onze welwillende en glorieuze organisatie die de beschermer is van de galactische samenlevingen.

We houden zielsveel van jullie.
We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven