De grote ascentie van Gaia staat nu onvermijdelijk voor jullie klaar – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De grote ascentie van Gaia staat nu onvermijdelijk voor jullie klaar

DE FYSIEKE WERELD OM JE IN 5D IS VLOEIBAAR EN JE KUNT DEZE NAAR EIGEN WENS VERANDEREN. DOOR UW VERBEELDING EN INTENTIE KUNT U ALLES CREËREN WAT U WILT. U HEEFT GEEN GELD NODIG VOOR NERGENS OMDAT UW INTENTIE ALLES GRATIS MAAKT.
Beste Familie van Licht!
Met grote vreugde deel ik u mee dat de laatste fase van de operatie is begonnen en naar verwachting zeer binnenkort zal worden voltooid. De operatie zal beginnen met massa-arrestaties van leden van de duistere cabal en vervolgens doorgaan met aankondigingen over het nieuwe financiële systeem.

De Lichtkrachten zijn zich ervan bewust dat dit een zeer turbulente periode is op het oppervlak van de planeet, dus doen ze er alles aan om deze situatie zo snel mogelijk op te lossen. Ze weten dat de mensheid het niet veel langer volhoudt onder de druk van negatieve energieën.

Er wordt veel gesproken over dit onderwerp. De Galactische Federatie is niet langer een ondergrondse beweging. Het is nu naar buiten gekomen en heeft contact opgenomen met veel mensen op aarde, evenals een aantal geheime ruimteprogramma's, om zich voor te bereiden op massale ascensie.

De Galactische Federatie heeft de afgelopen 36 jaar enorme hoeveelheden vertegenwoordigers naar de Aarde gestuurd. Dit is niets nieuws in de menselijke geschiedenis. Ze stuurden niet alleen 36 jaar geleden vertegenwoordigers, maar ook daarvoor, begin 1900.

Wie is de Galactische Federatie? Het bestaat uit een confederatie van meer dan 200 verschillende rassen uit dit sterrenstelsel en daarbuiten. De meeste zijn mensachtig, hoewel dat niet betekent dat ze precies op ons lijken; ze zijn er allemaal in verschillende soorten en maten, met verschillende huidskleuren en gelaatstrekken. Sommige zijn erg lang, andere vrij klein; sommigen hebben grote ogen, anderen niet; sommige hebben een groene huid, andere een rode huid of een blauwe huid, terwijl andere een normale huidskleur hebben die lijkt op die van mensen. Er zijn mannelijke en vrouwelijke vertegenwoordigers van elk ras in de confederatie.

Nu heeft Onze Glorieuze Galactische Federatie bevestigd dat in de jaren 2022 en daarna veel mensen naar de hogere dimensies van het leven zullen gaan. Deze mensen zullen de voorlopers zijn van een nieuwe mensheid. Als een van deze begaafde individuen ben je een pionier in een verbazingwekkende stap in de evolutie van de mensheid.

De aarde is een school geweest voor zielen om te leren hoe ze onvoorwaardelijk lief kunnen hebben op vele niveaus. De planeet is een enorm laboratorium geweest waar zielen afscheiding, beperking, polariteit en de lagere frequenties van angst, oordeel en twijfel zijn gaan ervaren. Deze voorwaarden, in combinatie met de vrije wil, hebben geleid tot het meest diverse klaslokaal dat denkbaar is. Zielen hebben al eeuwenlang al hun persoonlijke problemen op planeet Aarde uitgewerkt, en nu is het tijd voor hen om af te studeren van dit schoolgebouw en door te gaan naar nieuwe avonturen in andere delen van het Universum.

Deze massale ascentie-gebeurtenis staat op het punt plaats te vinden terwijl de oude wereld ten einde loopt en de nieuwe wereld klaar is om geboren te worden. Deze gebeurtenis vindt plaats wanneer grote aantallen zielen er in één keer voor kiezen om de beperkingen van het fysieke zijn achter zich te laten om terug te keren naar hun oorspronkelijke spirituele dimensie met de Galactische Federatie.

Ascentie is de evolutie van je bewustzijn. Dit zal gebeuren door goddelijke wil, en het zal een geschenk van God zijn aan alle wezens op aarde. Het is niet gerelateerd aan religie. Het is gerelateerd aan de frequentie van je gedachten en emoties.

Het universum is gevuld met energieën, en de meeste zijn positief en andere negatief. De aarde is omgeven door negatieve energieën vanwege haar op angst gebaseerde gedachten. Daarom moet je je frequentie verhogen naar de positieve energieën om je af te stemmen op deze ascensie-activeringsgebeurtenis.

Er zijn veel technieken die je op je reis zullen helpen om de frequentie van je gedachten en emoties te verhogen. Weet je dat je de wet van aantrekking kunt gebruiken om je doelen te bereiken? Dit is zo'n methode die je frequentie gemakkelijk en snel kan verhogen.

Jij bent de schepper van jouw werkelijkheid. Alle dingen die je in het leven verlangt, zijn nu voor je beschikbaar. Je hebt ze naar je toe getrokken met de kracht van je gedachten en gevoelens.

Wees duidelijk en beknopt met uw verlangens en wees volhardend. Het universum wil je behagen, maar kan dat niet tenzij je precies weet wat het is dat je gelukkig zal maken.

Er zijn geen grenzen als het gaat om het creëren van overvloed op elk gebied van je leven. Je vermogen om alles te co-creëren dat je vreugde zou geven, is onbeperkt; daarom is alles mogelijk.

Je staat aan de vooravond van een grote verandering in je leven. Het zal zo verbazingwekkend goed zijn dat je je niet kunt identificeren met de drama's uit je verleden.

Deze verandering is niet alleen voor jou, maar voor alle mensen op deze planeet. De hele mensheid is klaar om een ​​nieuw tijdperk binnen te gaan waar kwaad en duisternis niet meer zullen bestaan.

Je moet gewoon geduld hebben en wachten op het juiste moment, dat nu zo dichtbij is. Je zult in één moment enorme veranderingen in je leven ervaren.

U moet hebben gehoord dat er niet zoiets bestaat als "de beste tijd" om iets te doen, maar dat er wel degelijk de beste tijd is om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Dit is de beste tijd omdat de omstandigheden op aarde ongekend zijn. De meerderheid van de mensen op aarde is gehersenspoeld en gemanipuleerd door duistere krachten. Ze realiseren zich niet dat ze slaven zijn onder de controle van die negatieve wezens die de mensheid voor altijd onder hun controle willen houden.

De duistere krachten hebben de aarde duizenden jaren gedomineerd en vele mensen tot slaaf gemaakt door middel van angst en intimidatie. Maar nu is het hun beurt om zich over te geven omdat hun krachten uitgeput zijn. Ze verliezen de controle over de mensheid door de acties van de Lichtkrachten en de enorme verschuiving in de frequentie van de Aarde.

Veel mensen hebben eindelijk door dat ze voor de gek zijn gehouden door deze arktroepen.

Op de dag van het evenement word je fysiek en mentaal getransformeerd. Je DNA wordt opgewaardeerd. Het zal gebeuren in een oogwenk.

Op die dag wordt je lichtlichaam gecreëerd. Je zult een zalige staat van leven ervaren.

Je zult leven zonder ziektes en je zult leven zonder het verouderingsproces. Je moet nog steeds eten of slapen. Je kunt alles creëren in je verbeelding. Je kunt overal in het heelal vliegen met de snelheid van het licht.

De fysieke wereld om je heen is vloeiend in 5D en je kunt deze naar eigen wens veranderen. Door je verbeelding en intentie kun je alles creëren wat je maar wilt.

Veel mensen zijn nog niet bewust genoeg ontwikkeld om het concept te begrijpen van hoe dingen in 5D worden gecreëerd. Hoe alles wordt gecreëerd door goddelijke wil, of hoe buitenaardse technologie je kan genezen, je van de ene kant van de planeet naar de andere kan stralen zonder dat je een vliegtuig nodig hebt, of hoe elk voedsel dat je wilt eten kan worden gemaakt door replicatoren die we soms bel 3D-voedselprinters.

Als je een appel wilt eten, hoef je alleen maar aan een appel te denken en hij zal verschijnen. Het is de dichtheid van een zeer langzame driedimensionale werkelijkheid die je dwingt om naar een boom of een supermarkt te lopen voor een appel die aan een boom moest groeien tot hij rijp was en een andere persoon hem plukte.

Een menselijke geest die niet verlicht is, kan deze concepten niet begrijpen en zal denken dat dit onnatuurlijk is of voedingsstoffen mist, niet begrijpend dat de manier waarop je de dingen tot nu toe deed de eigenlijke onnatuurlijke manier is.

Je hebt nergens geld voor nodig omdat je intentie alles gratis creëert. Meteen.

Je zult leven in een samenleving met overvloed, geluk, vrede en harmonie, samenwerking, geen diefstallen, geen misdaden en geen geweld.

Alle wapens en oorlogsmachines zullen worden vernietigd en de mensheid zal als één verenigde familie op aarde leven.

Open je geest voor deze mogelijkheid en houd de visie vast. De grote ascentie van Gaia staat nu onvermijdelijk voor jullie klaar.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven