De Grondbeginselen van 5D Aarde en hoe u uw ervaring ermee kunt verbeteren – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De Grondbeginselen van 5D Aarde en hoe u uw ervaring ermee kunt verbeteren

BEWUSTZIJN IS DE VALUTA VAN 5D. JE LEEFT REEDS IN 5D AARDE EN HET WORDT ALTIJD BETER. JE MOET JEZELF GEWOON GENIETEN EN JE BEWUSTZIJN BLIJVEN UITBREIDEN.
Wat is de 5D aarde?

5D Aarde is een evolutionaire staat van zijn. Het is geen plek maar een bewustzijn dat je overal en altijd kunt ervaren.

De 5D-aarde is er een waar je verbonden bent met alle dingen, inclusief jezelf, en elke actie die je onderneemt zal blijvende positieve resultaten opleveren voor jezelf en anderen.

Het 5D-aardebewustzijn nodigt iedereen uit die het binnengaat om hun bewustzijn uit te breiden door nieuwe manieren van denken over zichzelf, hun leven en de wereld om hen heen te verkennen.

Je kunt dit ervaren terwijl je nog op deze aarde leeft - het is overal om je heen! Sterker nog, veel mensen die deze toestand hebben meegemaakt, geven aan dat ze het gevoel hebben dat ze er hun hele leven al in zijn geweest - ze kunnen zich alleen herinneren dat ze daar ooit zijn geweest.

De 5D-aarde is geen plaats om te bezoeken; het is waar we nu wonen. Sommigen noemen het de hemel, terwijl anderen het thuis noemen; welke naam je het ook geeft, het heeft geen invloed op zijn kracht of authenticiteit als een ervaring.
Bewustzijn is de munteenheid van 5D.

Wanneer je in de vijfde dimensie bent, is je bewustzijn de valuta.
Je kunt gemakkelijk je bewustzijnsniveau verhogen door meer te weten te komen over verschillende aspecten van het leven en hun effecten op anderen. Zodra je iets nieuws leert, wordt het onderdeel van je kennisbank, wat verdere uitbreiding naar andere kennisgebieden mogelijk maakt dankzij een groter bewustzijn van eerdere ervaringen.

Hoe hoger je bewustzijnsniveau wordt, hoe meer controle over jezelf en anderen je zult hebben, omdat beslissingen gebaseerd zijn op kennis in plaats van veronderstellingen, die ons op een dwaalspoor kunnen brengen maar ons ook als individuen beperken.

Hoe meer je je bewustzijn uitbreidt, hoe meer kracht je zult hebben om in de vijfde dimensie te leven. Er zijn veel manieren om dit te doen, waarvan sommige zo eenvoudig zijn als het beoefenen van mindfulness.

Je kunt ook lucide dromen proberen en leren hoe je lucide droomt. Je kunt allerlei methoden gebruiken om het bewustzijn te verkennen - inclusief zintuiglijke deprivatietanks - maar geen enkele zal veel voordeel opleveren, tenzij er een onderliggende verandering in houding van jouw kant is.

Je leeft al op 5D-aarde en het wordt steeds beter. Je hoeft er alleen maar van te genieten en je bewustzijn te blijven uitbreiden.

Het proces van ascentie vindt plaats ongeacht wat je denkt of doet. Onze planeet transformeert naar een hogere frequentie, wat betekent dat we meer vreugde, vrede en liefde zullen ervaren dan ooit tevoren.

Dit kan een uitdagend concept zijn voor sommige mensen die gewend zijn om in 3D-aardtrillingen te leven, waar de meeste dingen gebaseerd zijn op angst, schaarste en gebrek aan mentaliteit, maar het is niet vereist dat je dit begrijpt om voor jou te werken!

Het enige dat nodig is, is dat je jezelf uitbreidt voorbij je huidige overtuigingen over de realiteit, zodat nieuwe kansen zich kunnen openen om je voortdurende ascensiereis naar het 5d-aardse leven te ondersteunen!
Praktische stappen om je dagelijkse leven te verbeteren en je bewustzijn te vergroten:

1) Vertraag en adem.

De 5D-aarde is een plaats van grote energie en nieuwe mogelijkheden, maar het kan soms ook overweldigend zijn. Door te leren vertragen, diep adem te halen en je op je eigen geluk te concentreren, kun je op de meest positieve manier door deze nieuwe wereld navigeren.

Het eerste dat u kunt doen, is vertragen en ademen. Hierdoor kun je in elk moment aanwezig zijn. Word je vervolgens bewust van je gedachten en gevoelens. Oordeel niet over hen; observeer ze gewoon zonder commentaar of kritiek. Als je je bewust bent van jezelf, kun je kiezen hoe je reageert in plaats van te reageren.

Als je je overweldigd of angstig voelt, probeer dan elke dag 5 minuten te mediteren voordat je uit bed komt of wanneer je 's ochtends wakker wordt. Als je regelmatig meditatie beoefent, zul je merken dat je geest meer ontspannen en helder wordt, wat helpt om je opmerkzaamheid te vergroten en je algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

2) Laat angst, woede en schuld los.

Naarmate we naar hogere bewustzijnsniveaus gaan, wordt het gemakkelijker om negatieve emoties los te laten, zoals angst (die vaak wordt veroorzaakt door gebrek aan vertrouwen), woede (die het gevolg is van het gevoel geschonden te zijn) en schuld (wanneer iemand anders verantwoordelijk lijkt voor onze problemen).

Deze drie dingen houden ons eerder vast dan vooruit te gaan, dus zorg ervoor dat je ze niet vasthoudt! Richt je in plaats daarvan op wat je op dit moment vreugde brengt - of dat nu iets eenvoudigs is, zoals tijd doorbrengen met dierbaren of leuke hobby's hebben, zoals gewoon naar muziek luisteren.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️
Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven