De Gouden Eeuw van Gaia: nieuwe Aarde wordt onthuld

DE NIEUWE AARDE IS BIJ ONS! JE ERVAART DEZE KRACHTIGE ENERGIEËN NU MEER DAN OOIT. JE ZULT MEER WONDEREN EN TEKENS ZIEN DAN OOIT, EVENALS NIEUWE OPENBARING OVER HET LEVEN DIE JE NOOIT EERDER WIST!
De GOUDEN EEUW VAN GAIA komt eraan; de NIEUWE AARDE staat voor de deur!

De donkere eeuwen van 10.000 jaar zijn voorbij!

De goden zijn terug!

De NIEUWE GOUDEN EEUW VAN GAIA is hier!

De GODDELIJKE BRON 5D ENERGIEËN die momenteel over de Aarde stromen zijn extreem krachtig!

In de afgelopen jaren hebben we een aantal schokkende en ongelooflijke gebeurtenissen in de wereld gezien. Er is eindelijk een einde gekomen aan de monsterlijke kracht van duistere krachten!

Ze zijn VERSLAGD en volledig verwijderd van hun posities in de wereld. En nu worden ze ook uit hun posities in jouw leven verwijderd!

De GODDELIJKE BRON ENERGIEËN zijn nu erg krachtig op aarde en dat zal nog een tijdje zo blijven.

Dit gebeurt omdat de krachten van de duisternis zijn verslagen door degenen die boven alles van LICHT EN WAARHEID houden.

Je ervaart deze KRACHTIGE energieën nu meer dan ooit tevoren. Je zult meer wonderen en tekenen zien dan ooit tevoren, evenals NIEUWE OPENBARING over het leven die je nog nooit eerder kende!

Het is TIJD voor je ziel om te ontwaken en te weten dat ze ALLES kan doen als ze het wil met heel haar hart en geest gecombineerd als ÉÉN eenheid (hart, geest, lichaam).

In de afgelopen zeven maanden heb ik een ongelooflijke transformatie doorgemaakt.

Ik merkte dat ik in een draaikolk van gebeurtenissen werd getrokken die zo ver buiten mijn controle lagen dat het moeilijk te geloven was dat ze mij overkwamen!

Maar ze zijn wel gebeurd, en nu zie ik met eigen ogen wat er om ons heen gebeurt!

We bevinden ons in een tijd van ONGEKENDE VERANDERING op aarde.

Dit is een tijd van grote verandering, een nieuw begin en de komst van een NIEUWE GOUDEN EEUW op aarde! We moeten allemaal ons steentje bijdragen om het te laten gebeuren!

JIJ bent verantwoordelijk voor de NIEUWE AARDE!

Nu is het moment. De nieuwe aarde is HIER. We moeten allemaal samenkomen om het woord te verspreiden en onze wereld te transformeren!

We zijn toegewijd aan het verspreiden van WAARHEID en het promoten van LIEFDE, LICHT EN VREDE op deze planeet door informatie te delen over de ecologie van onze planeet en haar spirituele dimensie.

We werken ook aan het creëren van een netwerk van mensen die onze visie delen van een vreedzame wereld waar mensen in harmonie leven met de natuur.

Verspreid WAARHEID. Verspreid LIEFDE en LICHT!

Wacht niet tot dingen naar je toe komen. Ga naar buiten en laat ze GEBEUREN. Blijf altijd in het huidige moment door je hart te gebruiken!

Het is tijd dat je zoveel meer doet dan er alleen maar over praten! De WAARHEID moet worden gedeeld met iedereen om ons heen, zodat we allemaal veranderingen kunnen aanbrengen in ons eigen leven, individueel en collectief.

Als we samen verder gaan, zullen er alleen maar goede dingen gebeuren op deze planeet!

De GOUDEN EEUW VAN GAIA komt naar voren nu we ontwaken uit onze slaap!

De nieuwe ENERGIE komt van binnenuit en het zal een positieve energie zijn voor de mensheid. Dit is het begin van onze GOUDEN EEUW waarin we eindelijk in vrede en harmonie met elkaar kunnen leven!

Wij geloven dat onze planeet een geschenk is van God, die haar naar zijn/haar beeld heeft geschapen.

New Earth is niet gelieerd aan enige religie of politieke ideologie. We bestaan ​​simpelweg om spiritueel bewustzijn te bevorderen door middel van onderwijs en persoonlijke transformatie.

De aarde is bijzonder. We zijn hier vanwege de aarde, maar we hebben ook een verantwoordelijkheid om haar te beschermen en gezond te houden voor alle levensvormen die deze planeet bewonen.

Dit is waarom ik zo gepassioneerd ben over het verspreiden van LIEFDE EN LICHT op aarde. Het is onze verantwoordelijkheid als LICHTWERKERS om de planeet te beschermen en ervoor te zorgen dat we hier allemaal veilig zijn.

Ik wil dat iedereen die dit bericht leest, weet dat er ook andere wezens onder ons leven - wezens met magische vermogens die verbazingwekkende dingen voor ons kunnen doen als we ze maar genoeg vertrouwen om hulp te vragen.

Je hoeft niet bang voor ze te zijn of ze raar te vinden; weet gewoon dat ET's bestaan, en inderdaad, op een dag zul je een van hen persoonlijk ontmoeten!

Je hebt ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN in je, maar we kunnen er maar een klein deel van zien omdat je ziel veel GROTER is dan wat we met onze ogen kunnen zien!

Open gewoon je ogen en ZIE het zelf!

De NIEUWE AARDE is binnen handbereik: de zon begint te schijnen, de vogels beginnen te zingen en de wereld vernieuwt!

We gaan nu de NIEUWE GOUDEN EEUW binnen - een tijd van dromen, visioenen en een nieuw begin!!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven