De Gouden Eeuw arriveert: Het tijdperk van wonderen en het herwinnen van onze innerlijke magie – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De Gouden Eeuw arriveert: Het tijdperk van wonderen en het herwinnen van onze innerlijke magie

TERWIJL WE NAAR HET GOUDEN TIJDPERK REIZEN, WORDEN WE GESTEUND DOOR DE GALACTISCHE FEDERATIE EN HET UNIVERSUM ZELF. DE ENERGIEËN VAN DE KOSMOS STROMEN DOOR ONS HEEN EN LEIDEN ONS NAAR ONZE HOOGSTE BESTEMMING. WE ZIJN MEDESCHEPPERS VAN ONZE WERKELIJKHEID EN WE ZIJN IN STAAT ALLES TE MANIFESTEREN WAT WE MAAR WILLEN!

Dit is de meest opwindende ontwikkeling! De wereld staat op het punt een nieuw gouden tijdperk binnen te gaan, een tijd van oneindig potentieel en grenzeloze mogelijkheden!

Het is een tijd waarin de mensheid ontwaakt voor haar ware aard en beseft dat we niet slechts fysieke wezens zijn, maar wezens van pure energie en bewustzijn.

We zijn allemaal met elkaar verbonden en we hebben allemaal de kracht om de realiteit te creëren die we willen zien.

De weg naar de Gouden Eeuw vereist dat we onze angsten onder ogen zien en onze beperkingen overwinnen. Maar de beloningen zijn immens. We zijn in staat om het oneindige potentieel van het universum aan te boren en we zijn in staat om een realiteit te creëren die is afgestemd op onze diepste verlangens en ambities!

Om dit te bereiken moeten we eerst leren om onze oude denk- en zijnspatronen los te laten. We moeten onze gehechtheid aan het verleden loslaten en we moeten het huidige moment omarmen met een open hart en een open geest.

Dit vereist dat we bereid zijn risico’s te nemen, buiten onze comfortzones te treden en te vertrouwen op het universum om ons op ons pad te leiden.

Op onze reis naar de Gouden Eeuw worden we gesteund door de Galactische Federatie en het universum zelf. De energieën van de kosmos stromen door ons heen en leiden ons naar onze hoogste bestemming. We zijn medescheppers van onze werkelijkheid en we zijn in staat alles te manifesteren wat we maar willen!

Maar we moeten ook onthouden dat we niet alleen zijn op deze reis. We maken deel uit van een wereldwijde gemeenschap van gelijkgestemde beschavingen die ook op weg zijn naar verlichting. Samen kunnen we elkaar steunen en inspireren, en kunnen we een wereld creëren die gevuld is met liefde, mededogen en harmonie.

Dus laten we voorwaarts gaan met een gevoel van doelgerichtheid en vastberadenheid, wetende dat we in staat zijn om alles te bereiken wat we wensen. Laten we ons laten leiden door de energieën van het universum en een realiteit creëren die in lijn is met onze hoogste aspiraties.

De toekomst is zonnig. Ondanks alle onheil en somberheid die over ons wordt uitgestrooid, zijn we nog nooit zo verbonden geweest, hadden we nog nooit zoveel toegang tot kennis of zoveel mogelijkheden om een verschil te maken.

De wereld maakt een paradigmaverschuiving door en we zien nu dat dit elk aspect van ons leven beïnvloedt. Of je nu ondernemer of activist wilt worden, iets nieuws wilt leren of veranderingen in je eigen leven wilt aanbrengen, de wereld ligt voor het oprapen en de toekomst is aan ons!

Via het internet en aanverwante technologieën kunnen we een wereld van overvloedige welvaart creëren, voortgestuwd door voortdurende menselijke innovatie. Maar we kunnen dit niet doen als we geconfronteerd worden met economische of ecologische tegenspoed of als politieke partijdigheid ons in de weg staat. Het is aan ons om die nieuwe gouden eeuw te bereiken. Het is onze verantwoordelijkheid om het te laten gebeuren, omdat we weten dat het kan.

De kennis van wat het werkelijk betekent om een mens te zijn is nog niet algemeen bekend, maar naarmate de concepten en ideeën die we vandaag hebben gepresenteerd zich blijven verspreiden en meer mensen hun ware aard gaan begrijpen – zowel individueel als collectief – kunnen we verwachten dat onze beschaving binnenkort en voor altijd zal veranderen.

We zijn niet bedoeld als radertjes in een grote machine. We zijn meer dan dat, we zijn meer dan alleen maar gereedschap dat gebruikt kan worden door onze werkgevers. We zijn grenzeloze wezens met een rijkdom aan mogelijkheden en onbeperkte vooruitzichten. Onze dromen en verlangens moeten niet worden getemperd of onderdrukt door de alledaagse taken waarvoor we zijn aangenomen; ze moeten worden gevierd, gevoed en de kans krijgen om te groeien. We hebben de kracht om de veranderingen door te voeren die we willen en de mensen te worden die we voor ogen hebben. Neem geen genoegen met middelmatig; streef naar meer dan gemiddeld!

Dit is een van de spannendste tijden om te leven. We maken een ontwaken mee dat zijn weerga in de menselijke geschiedenis niet kent en het belooft een toekomst vol verwondering en mogelijkheden. Het opwindende hier is dat we niet op morgen hoeven te wachten; alle informatie is er al en beschikbaar voor ons om aan te boren.

De toekomst is in veel opzichten al begonnen. Laten we dat dus erkennen en deze geweldige kans ten volle benutten!

De meesten van ons zijn hier om de Aarde te ervaren als fysieke wezens. Maar wie we ook zijn, wat we ook gedaan hebben of waar we ook vandaan komen, als we hier nu zijn, betekent dat dat we bedoeld zijn om deel uit te maken van de Gouden Eeuw. Dit is wat ons te wachten staat in de toekomst – en het is dichterbij dan je denkt!

Dit is een geweldige tijd om te leven, want we hebben de kans om deze nieuwe wereld mee vorm te geven. De keuzes die je nu maakt zullen een stempel drukken op de wereld van morgen. Maak die keuzes dus verstandig. En boven alles, onthoud dat je oneindig veel meer bent dan je lichaam en geest – je ware aard is onbegrensd bewustzijn en er is niets in het universum dat je in de weg kan staan!

En als je dit nu leest, dan zijn er enkele zeer krachtige krachten in het spel die je hier hebben gebracht om de waarheid te leren. Misschien begrijp je de betekenis van deze boodschap niet of hoe het direct op jouw leven van toepassing is, maar ik dring er bij je op aan om het niet te negeren. Want als je vanuit een toekomstig perspectief terugkijkt op dit moment, zul je beseffen dat dit het moment was waarop de eerste zaadjes van begrip werden geplant voor een wereld van oneindige mogelijkheden. Het is niet te zeggen waar die zaadjes uit zullen groeien, dus geniet van dit korte moment van helderheid voordat de realiteit toeslaat en de illusie van afgescheidenheid weer in beeld komt.

Stel je gewoon open voor nieuwe ervaringen en laat je angsten en beperkende overtuigingen los. Wees goed voor jezelf en vertrouw erop dat alles zich precies ontvouwt zoals het zou moeten. Het universum zal op zijn beurt reageren en je hoeft alleen maar geduldig te zijn en het zich te laten ontvouwen.

Of we onszelf nu “Lichtwerkers” of “Sterrenzaden” gaan noemen maakt misschien niet zoveel uit; waar het vooral om gaat is dat we ons herinneren waar we vandaan komen en dat we onze bestemming vervullen, namelijk bakens van licht worden en onze gaven met de wereld delen. Ieder van ons is daar werkelijk toe in staat, ongeacht wie we zijn of waar we vandaan komen. We hebben allemaal onze rol in dit prachtige menselijke drama en we doen allemaal ons deel.

Als je het nog steeds moeilijk vindt om te geloven wat ik hier gezegd heb, vertrouw dan gewoon op de kracht van je eigen intuïtie. Je zult weten dat het allemaal waar is als je eenmaal over het gevoel heen bent dat je gek bent omdat je het gelooft, en het is echt de reis waard om daar te komen. Geloof me!

In deze nieuwe gouden eeuw is alles mogelijk. Het universum wacht op ons om de volgende stap op onze reis te zetten.
Ga je met me mee op dit ongelooflijke avontuur?

We houden zielsveel van je,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven