De Goden, Wat je zoekt, zoekt jou! – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De Goden, Wat je zoekt, zoekt jou!

Alle godinnen hebben een paar eigenschappen gemeen. Ten eerste jagen ze niet; ze trekken aan. Ze zijn magnetisch voor allerlei soorten zegeningen en geluk. Zelfs als ze het Archetype van de Godin op een meer "Yang" manier belichamen, zoals Athena van het Griekse Pantheon of The Morrigan van het Keltische Pantheon, trekken ze hun beloningen nog steeds meer aan dan ze te "vangen".
Een ander kenmerk dat ze allemaal gemeen hebben, ongeacht hun eigen individuele kwaliteiten, is hun vloeiende dialoog met hun eigen intuïtie. Niemand heeft geestelijk gezag over hen. Ze hebben hun eigen innerlijke spirituele kompas dat ze eren, ongeacht de omstandigheden.

Ze zijn ontvankelijk voor het Goddelijke. Dit is zelfs het geval als ze het heft in eigen handen nemen en proactief zijn in de tastbare wereld of zelfs op het slagveld. Goddelijke leiding is hun belangrijkste raadgever. Ze vertrouwen op hun eigen vermogen om het Orakel te belichamen.

Vanwege de patriarchale samenleving die tot zeer recentelijk in zowel de westerse als de oosterse wereld heeft geheerst, is de Godin gedegradeerd naar een tweede niveau.

De Godin Mala zal je helpen om je weer te verbinden met de Godin in jezelf. Ongeacht je geslacht, de Godin bestaat in jou. Dit heilige principe heeft je nooit verlaten, ook al heb je het keer op keer genegeerd.

Voordat je spiritueel ontwaakt, heb je waarschijnlijk keuzes gemaakt uit angst. Je hebt dingen en geld opgepot uit angst om in de toekomst niet genoeg te hebben. Je wilde mensen niet loslaten uit angst om ze kwijt te raken en zonder hen hopeloos te zijn. Je klampte je vast aan de manier van leven die je kende omdat je bang was wie je zou worden op het moment dat je de controle losliet. Mensen leven in angst voor hun eigen goddelijkheid omdat ze denken dat ze er geen controle over hebben.

Nu wordt je geroepen om keuzes te maken uit liefde in plaats van uit angst te handelen. Deze Mala-ketting heeft jou gevonden om je weg te leiden op deze nieuwe reis. Het combineert de kracht van Rhodoniet en Morganiet.

Rhodoniet brengt je weer in contact met liefde voor wat je doet. Morganite herinnert je aan alle liefde die in je ziel bestaat. Het is Goddelijke liefde, een liefde die een directe weerspiegeling is van de Bron. Je bent gemaakt om lief te hebben; jouw doel is om lief te hebben. Als je eenmaal opnieuw bent uitgelijnd met dit doel, zal het Rumi-citaat in de ankerkraal je realiteit worden - "Wat je zoekt, is op zoek naar jou." Je kunt nu de angst loslaten dat je niet zult bereiken wat je wilt omdat je niet genoeg bent. Na verloop van tijd zul je gaan begrijpen dat je in feite perfect en mooi bent en dat je altijd meer dan genoeg was.

Je wilt wat je wilt omdat je ziel weet dat het voor jou bedoeld is. Door met deze mala te mediteren, loop je zonder angst. Je zult de zekerheid hebben dat je loopt in de richting van wat je zoekt, en dat is ook wat je ziel zoekt.

Wanneer je uit liefde begint te handelen, zul je op een hogere frequentie gaan trillen. Het Universum zal overeenkomen met jouw vibratie. Je zult paden kruisen met mensen en kansen die passen bij deze frequenties. Het zullen mensen zijn die de moedige beslissing nemen om lief te hebben in plaats van bang te zijn. De kansen die zich voordoen, zullen je aanmoedigen om uit liefde te handelen.

Rhodoniet wordt de "steen van liefde" genoemd omdat het het hart groter en wijzer maakt en je geest opent voor oneindige mogelijkheden. Rhodoniet verschuift depressie, gebrek aan vertrouwen, angst, angst en woede in kalmte, eigenwaarde, geluk, welzijn en stabiliteit. Het kan je helpen te vergeven, hartgerelateerde zaken te begrijpen en blokkades uit het hart op te heffen door zijn immense hart- en emotionele wondenhelend vermogen.

Deze prachtige edelsteen en zijn donkere vlekken herinneren ons eraan dat liefde verschillende fasen doormaakt, terwijl het je beschermt tegen afgunst of jaloezie en je begeleidt om je evenwicht en evenwichtige emoties te hervinden door gevoelens van liefde te koesteren. De steen van liefde brengt de yin-yang-energie in evenwicht en kan zelfs vrede brengen in onrustige relaties. Rhodoniet verbetert de paranormale vermogens en herstelt fysieke en emotionele kracht wanneer deze uitgeput is.

Rhodoniet is een aardende steen die zich richt op het emotionele lichaam. Je aura bestaat uit je fysieke lichaam, je etherische lichaam, dat het dichtstbijzijnde onzichtbare deel van de aura is voor het lichaam, het emotionele lichaam, het mentale lichaam en, ten slotte, het spirituele lichaam.

Het emotionele lichaam is waar je pijn, verdriet, vreugde en woede opslaat. Als deze emoties te lang onbeheerd worden achtergelaten, kunnen ze zich uiteindelijk vertalen in fysieke kwalen. De Rhodoniet kralen van deze Mala verzamelen alle opdringerige energieën in je emotionele lichaam en moedigen je aan om ruimte te maken voor deze emoties en ze te erkennen. Als je klaar bent, geven deze kralen ze terug aan Moeder Aarde. Zo houd je ze niet langer vast dan nodig.

Het geschenk dat deze specifieke kralen voor u hebben, is emotionele stabiliteit en het einde van psychosomatisch lijden. De emotionele stabiliteit die het biedt, is vooral van toepassing in tijden van crisis. Met de Goddess Mala blijf je helder in je hoofd, zelfs in het ergste geval.

Na verloop van tijd zal het dragen van deze kralen ook de kennis onthullen van welke activiteiten je plezier en vreugde geven. Het zal je helpen om opnieuw contact te maken met oude talenten en hobby's uit het verleden op te pakken. Aan het eind van de dag is actie zelf erg aardend. En doen waar je van houdt, brengt je weer in contact met plezier en het Innerlijke Vrouwelijke.

Het maakt niet uit of je van dansen, koken, bladeren door een microscoop of je studie natuurkunde houdt. Je ziel eist genot, zowel door rust als door actie, en Rhodoniet zal je ertoe brengen om voor beide tijd en ruimte in je leven te maken.

Morganite is een lid van de Beryl-familie, dezelfde familie van Aquamarine en Emerald. De kenmerkende roze kleur is afgeleid van de aanwezigheid van een chemische stof genaamd mangaan. Naast Pink Sapphire is het de beste drager van de roze straal van goddelijke liefde. Pink Sapphire is echter meer afgestemd op de Yang-polariteit, terwijl Morganite, zoals alle leden van de beryl-familie, van nature Yin is.

Morganiet zal werken op je Hoger Hart. Sommige geloofssystemen beschouwen het Hoger Hart als een octaaf van Anahata, terwijl anderen het als een aparte chakra beschouwen. Na verloop van tijd zal Morganiet de energie rond deze chakra een boost geven en eventuele obstakels opruimen die daar kunnen worden opgeslagen. Het zal je begeleiden om een ​​leven te leiden waarin het hart centraal staat, geïnspireerd door goddelijke liefde.

Morganite leidt je zachtjes naar de wetenschap dat iedereen inherent onschuldig wordt geboren. Als een weerspiegeling van het Goddelijke zelf, is er daarom geen logische keuze dan opnieuw verbinding te maken met deze aangeboren onschuld en beminnelijkheid en het geschenk van vergeving aan anderen uit te breiden.

De kristallijne structuur van Morganite is zeshoekig en zeer vergelijkbaar, zo niet identiek, aan de sterke Heilige Geometrie-figuur genaamd The Flower of Life. Net als Goddelijke Liefde is de Bloem des Levens energetisch krachtig genoeg om alles en iedereen die het aanraakt terug te brengen in een staat van totale en absolute harmonie.

Deze Mala zal je helpen de energie van de Godin te belichamen doordat het je de moed geeft die je nodig hebt om Pure Liefde te zijn. We leven in een wereld waar mannelijke en vrouwelijke energieën uit balans zijn. Mensen spannen hun mannelijke energie te veel in omdat de 3D het meer waardeert. Vrouwelijke energie daarentegen blijft onaangeboord en verwaarloosd. De Godin Mala geeft je de kracht die je nodig hebt om tegen de stroom in te gaan. Maak de gedurfde keuze om het Goddelijke Vrouwelijke te belichamen, dat een weerspiegeling is van de liefde die uit de Bron komt en eindeloos ontvankelijk is.

De Rhodoniet in deze Mala-ketting zal je helpen je innerlijke mannelijke te genezen. Dit is zo omdat het je verlangen om te handelen in lijn zal brengen met een energie van liefde. De morganiet in de mala zal je helpen om je opnieuw te verbinden met je verwaarloosde innerlijke vrouwelijke energie en je te herinneren aan alle liefde die in je ziel is opgeslagen. Het brengt niets naar boven wat nog niet in je bestaat. Het laat je gewoon een meer vloeiende dialoog voeren met delen van je ziel die misschien worden verwaarloosd of moeilijker toegankelijk zijn. Dit maakt deel uit van wat deze combinatie gewoonweg briljant maakt.

De mensheid moet de kracht van kristallen nog ontdekken en wat kan worden bereikt door ze simpelweg te dragen.

Zegeningen van goddelijk licht,
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Icoon voor Geverifieerd door de community
Bron: Galactische Federatie

		
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven