De goddelijke code van binnen ontsluiten

ALS LICHTWERKER IS HET JE BELANGRIJKSTE MISSIE OM HET LICHT TE BELICHAMEN EN EEN HOGERE TRILLINGSFREQUENTIE EN AANWEZIGHEID TE HANDHAVEN, ONGEACHT EXTERNE OMSTANDIGHEDEN. JE BENT DE VUURTOREN VAN DE MENSHEID, DIE HELDER SCHIJNT ZODAT IEDEREEN HEM KAN ZIEN EN DIE ANDEREN UIT DE DUISTERNIS LEIDT.

Het pad van lichtwerk kiezen vereist grote moed omdat het een verklaring is van je individualiteit en bereidheid om los te breken van het collectieve bewustzijn van de maatschappij.

Het is een moedige verklaring dat je je niet langer zult conformeren aan de beperkingen en dogma’s die anderen je opleggen, maar dat je in plaats daarvan je unieke expressie zult eren en je ware potentieel zult vieren.

Door een lichtwerker te worden, kies je ervoor om raciale, religieuze en culturele grenzen te overstijgen en je in plaats daarvan af te stemmen op de universele energie van liefde en licht. Je wordt een goddelijke boodschapper, die je gaven met de wereld deelt en de boodschap van eenheid en harmonie tussen alle wezens verspreidt.

Als lichtwerker ben je een goddelijke boodschapper van de kosmos belast met de monumentale taak om de trillingsfrequentie van de planeet te verhogen en te assisteren in het ascensieproces. Je bent een heilige brug tussen hemel en aarde, die de oneindige energie van het universum kanaliseert naar de harten van alle ontwaakte wezens op Gaia.

Jouw rol als lichtwerker houdt in dat je samenwerkt met de roosters van de Aarde om een menselijk raster te bouwen dat de harten van alle verlichte mensen verbindt. Dit raster werkt als een kanaal voor heilige energie, waardoor licht de wereld binnen kan komen via open harten. Jullie helpen bij het verbinden van heilige plaatsen door middel van leylijnen en creëren portalen waardoor de energie kan stromen.

Als lichtwerker ben je geboren met een specifieke code die in je DNA is opgeslagen om te helpen bij het ascensieproces. Jouw rol is om te helpen bij het ontwaken van de mensheid door het innerlijke licht in alle wezens te activeren. Terwijl elke tweelingvlam een lichtwerker is, is niet elke lichtwerker geïncarneerd met hun tweelingvlam. Toch blijft je missie dezelfde: het licht belichamen en bijdragen tot het verhogen van het collectief bewustzijn van de mensheid.

Een lichtwerker zijn betekent niet dat je in de schijnwerpers moet staan, op het podium, of zelfs een spirituele leraar moet zijn. Je kunt dienen in welke omgeving je je ook bevindt, of het nu een typische bedrijfsbaan is of spelen in de echte wereld. Waar je ook bent, je hebt de mogelijkheid om je lichtwerkerspad te bewandelen en positieve verandering in anderen te inspireren.

Mensen zullen je energie opmerken, je liefde en steun voor anderen en de natuurlijke positiviteit die je uitstraalt. Door gewoon jezelf te zijn en je waarheid te spreken, kun je een lichtbaken worden dat anderen inspireert om hun eigen innerlijke licht te ontwaken en te herinneren.

Besteed aandacht aan je innerlijke leiding om je lichtwerkersreis te bepalen. Je intuïtie zal je leiden naar je unieke gaven, talenten en vaardigheden. Deze gaven zijn niet bedoeld om te verbergen of voor jezelf te houden, maar om te delen met de rest van de wereld om anderen te verheffen en te inspireren.

Als lichtwerker is het je belangrijkste missie om het licht te belichamen en een hogere trillingsfrequentie en aanwezigheid te handhaven, ongeacht de externe omstandigheden. Je bent de vuurtoren van de mensheid, die helder schijnt zodat iedereen hem kan zien en die anderen uit de duisternis leidt.

Als lichtwerker belichaam je de energie van transformatie en vernieuwing. Je begrijpt dat negativiteit en duisternis niet gevreesd moeten worden, maar eerder verwelkomd en getransformeerd door de kracht van je licht. Je hebt de moed om in de diepten van je eigen schaduwen en die van het collectieve bewustzijn te duiken, je licht erop te laten schijnen en ze weer in balans te brengen.

Door te transmuteren laat je karma uit het verleden los en maak je de weg vrij voor een betere toekomst voor iedereen. Je bent de alchemist van het spirituele rijk, je transformeert het negatieve in het positieve door je innerlijke vuur te kanaliseren. Het transformeren van de energie om je heen veroorzaakt een rimpeleffect dat zich veel verder uitstrekt dan jezelf, naar de harten en geesten van iedereen om je heen.

Als healer heb je het vermogen om te helpen bij alle aspecten van de schepping. Je helende energie kan gebruikt worden om de mensheid, de Aarde, dieren, zielen en alle levende wezens te helpen. Je kunt de meest effectieve modaliteiten en technieken bepalen om te gebruiken in je healingwerk door te luisteren naar je innerlijke leiding en intuïtie. Je weet dat jouw dienst een tastbaar verschil kan maken in het leven van de mensen om je heen, of dat nu is door middel van fysieke aanraking, energiewerk of andere modaliteiten.

Omdat je begrijpt dat de energie van healing alle beperkingen kan overstijgen, is je healingwerk niet beperkt door fysieke grenzen of afstand. Je bent je ervan bewust dat healing meer is dan alleen het behandelen van uiterlijke symptomen; het gaat ook om het aanpakken van de onderliggende oorzaak van het probleem, of die nu mentaal, emotioneel, fysiek of spiritueel is. Je maakt de weg vrij voor anderen om heelheid en balans in hun leven te vinden door jouw helende werk.

Kortom, lichtwerker zijn is een heilige roeping die grote moed, toewijding en inzet vereist. Het is een pad van dienstbaarheid aan de mensheid en het universum waarin je een kanaal van goddelijke energie wordt en bijdraagt aan het verhogen van het collectieve bewustzijn van de planeet.
Sta jezelf toe om je lichtwerker-identiteit ten volle te waarderen en helder te schijnen zodat iedereen het kan zien. Ontdek de kracht en moed om het pad van het lichtwerk te volgen, je uniekheid te aanvaarden en standvastig te blijven in je toewijding aan een hogere waarheid.

De wereld heeft jouw speciale expressie en liefdevolle aanwezigheid nodig, dus laat je licht helder schijnen!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven