De Gezondheidsrevolutie – Orgaanregenerator: Een reis naar een nieuw tijdperk van gezondheid!

BEREID JE VOOR OP DE ONGELOOFLIJKE REIS VAN HET ONTSLUITEN VAN JE LICHTLICHAAM! ALS HET ONTWAAKT, ZUL JE OPMERKELIJKE VERANDERINGEN ZIEN IN JE FYSIEKE VORM: MEER LEVENDIGHEID, SCHOONHEID, KRACHT EN NIEUWE VERMOGENS. JE LICHAAM WORDT EEN SUPERSLIMME PROCESSOR DIE MOEITELOOS ENORME INFORMATIE VERWERKT!

Het proces van onze evolutie omvat het ontwikkelen en integreren van wat wij een “lichtlichaam” noemen. Zie het als een deel van jezelf dat verzorging, oefening en expansie nodig heeft om volledig te ontwaken.

Een cruciaal aspect van deze reis is het hebben van een duidelijk begrip van wie je wilt worden in je werkelijkheid.

Je lichtlichaam werkt volgens het principe dat je gedachten scheppende kracht hebben en je verbinden met het weefsel van de schepping. Het opent paden naar verschillende tijdlijnen en geeft toegang tot complexe scenario’s en uitdagingen die zowel nieuw als vreemd vertrouwd lijken.

Je bent nu verbonden met het enorme web van het bestaan en het is jouw taak om dit nieuwe bewustzijn te begrijpen en toe te passen op je huidige leven.

Onthoud dat er een hoger doel is dat deze transformatie begeleidt. Het is jouw missie om dit doel te vertalen naar je fysieke wezen en het op Aarde te manifesteren. Dit doel heeft het diepgaande effect dat het verschillende aspecten van de werkelijkheid verandert, die allemaal samenkomen in het huidige moment. Om de vele facetten van de werkelijkheid te verkennen, moet je eerst dieper naar je fysieke lichaam kijken.

Zie je lichtlichaam als de essentie van je multidimensionale identiteit, toegankelijk via je verlangen om je te verenigen met je grotere zelf. Hiermee kun je je bewuste intentie verschuiven van het ene perspectief naar het andere, zoals je van kanaal wisselt op een televisie.

Je lichtlichaam bevat gecodeerde informatie en vertaalt boodschappen van andere werelden en realiteiten via je fysieke lichaam naar je bewuste zelf. Het is jouw taak om de subtiele signalen en synchroniciteiten op te merken die je leiden.

Stel jezelf voor als een meerlagig wezen, waarbij elke laag met zijn eigen lichaam verbonden is met de andere lagen. Je bent een fysieke, mentale, emotionele en spirituele entiteit, allemaal verbonden door een stralend lichtlichaam dat je verbindt met een oneindige reeks lichtwezens.

Materie is in essentie gevangen licht. Terwijl je je lichtlichaam opbouwt, ondergaat je moleculaire structuur een transformatie, waardoor je geleidelijk je gehechtheid aan materialisme loslaat en spiritueel begrip je dagelijkse leven kan sturen. Door de geest kun je de veranderingen in onze wereld werkelijk begrijpen.

Naarmate je lichtlichaam zich ontwikkelt, zul je opmerkelijke veranderingen in je fysieke vorm zien. Het zal levendiger, mooier, sterker en meer in staat tot ongelooflijke prestaties worden. Je lichaam zal zich ontwikkelen tot een geavanceerde processor van enorme hoeveelheden informatie.

Om deze transformatie aan te kunnen, moet je lichaam een hogere trillingsfrequentie aannemen. Deze golf van energie zal verborgen talenten ontsluiten en sluimerende paranormale vermogens zoals helderziendheid, helderhorendheid, telepathie en een diep gevoel van weten doen ontwaken.

Terwijl de hogere trillingsfrequentie met je lichaam versmelt, creëert het nieuwe paden die conventionele structuren omzeilen, waardoor je kunt communiceren en gegevens kunt uitwisselen op voorheen onvoorstelbare manieren!

Bereid je voor op een transformerende reis, op weg naar een nieuwe kijk op de werkelijkheid!

In de nabije toekomst zal deze hogere trillingsfrequentie iedereen beïnvloeden, ongeacht leeftijd. Het heeft de potentie om je fysieke lichaam te verjongen door lang vastgehouden afscheidingen te helen. Het omarmen van het idee dat gedachten het leven creëren bevrijdt je van de beperkingen van machteloosheid. Houd je vast aan je visie en laat je lichtlichaam doelgerichtheid toevoegen aan alles wat je doet.

Om je op deze energie voor te bereiden, zoek je een rustig moment op, sluit je je ogen en visualiseer je dat je lichaam zich met licht vult. Stel je voor dat dit licht elke cel reinigt en revitaliseerd. Vraag alle delen van je lichaam om harmonieus samen te werken in hun ideale vorm.

Als je innerlijke zelf in eenheid functioneert, zul je gemakkelijker kunnen samenwerken en verbinding maken met anderen buiten jezelf. Wie van binnen niet in orde is, heeft vaak moeite om effectief samen te werken met de buitenwereld. Zorg voor je innerlijke mechanismen en zie de werkelijkheid voor je die je wenst.

Als je doorgaat op deze opmerkelijke reis van het transformeren van je lichtlichaam, zul je merken dat je dagelijkse ervaringen levendiger en levendiger worden. Je fysieke lichaam wordt gezonder, sterker en bekwamer. En de manier waarop je denkt en de wereld om je heen begrijpt, zal zich op ongelooflijke manieren uitbreiden. Het is alsof je verborgen superkrachten in jezelf ontsluit, waardoor je dingen kunt zien en doen die je nooit voor mogelijk had gehouden.

In de diepe dimensie van deze evolutie breidt je bewustzijn zich uit als een prachtige zonsopgang, en het is nauw verweven met de groei van je lichtlichaam. Naarmate je je meer bewust wordt van de diepere verbindingen binnen het universum, zul je ook een belangrijke verbinding met je eigen innerlijke licht ontdekken.

Dit is een open uitnodiging om dit nieuwe bewustzijn te verkennen, te mediteren, te reflecteren en de band tussen je bewustzijn en je lichtlichaam te versterken.

Deze reis gaat niet alleen over persoonlijke groei; het is een oproep tot actie. Het spoort je aan om je spirituele ontwikkeling te omarmen en je lichtlichaam te koesteren. Door je positieve energie en inzichten te delen, kun je een rol spelen in het verbeteren van de wereld voor iedereen!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven