De geheimen van oude beschavingen: Onthulling van de kosmische geschiedenis van de aarde – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De geheimen van oude beschavingen: Onthulling van de kosmische geschiedenis van de aarde

DE ESSENTIE VAN ONZE KOSMISCHE GESCHIEDENIS LIGT BINNEN ONS BEREIK. DOOR DE HINTS TE ONTCIJFEREN DIE DE OUDE BESCHAVINGEN HEBBEN ACHTERGELATEN, ONTDEKKEN WE EEN BLAUWDRUK VAN ONZE KOSMISCHE OORSPRONG, WAARDOOR WE DE GEHEIMEN VAN HARMONIEUS SAMENLEVEN KUNNEN ONTSLUIEREN. DEZE BESCHAVINGEN ONTSTONDEN NIET ZOMAAR; ZE WERDEN MET OPZET GECREËERD.

Al meer dan een half miljoen jaar is de aarde een canvas voor beschavingen van verre sterren. Elk van deze beschavingen maakte deel uit van een groots plan en hun komst was zorgvuldig getimed.

Ze slaagden erin door een beschermende barrière te breken die de aarde geïsoleerd hield. Nadat ze binnen waren gekomen, floreerden ze voor bepaalde periodes – zoals 500 jaar, 5.000 jaar of zelfs 10.000 jaar – voordat de heersende krachten van de planeet hen eruit duwden of versloegen. Deze beschavingen lieten hints en stappen achter om de verborgen bibliotheek van de planeet te ontsluiten. Ze konden de Aarde niet bezitten, maar ze effenden de weg voor ons om dat wel te doen.

Deze hints bevatten sleutels tot ons kosmische bestaan. Oude culturen zoals de Egyptenaren, Grieken en Indianen hebben deze puzzelstukjes achtergelaten die naar boven wijzen – naar de hemel. Als we deze aanwijzingen ontcijferen, kunnen we weer eigenaar worden van de aarde.

Elke cultuur voegde zijn eigen unieke teken toe, een stukje van de grote puzzel die in ons collectieve geheugen gegrift staat.
Maar waar kwamen deze beschavingen vandaan? Ze waren niet als wilde bloemen; ze werden geboren uit gedachten. Deze beschavingen werden gecreëerd door ingenieuze Game Masters.

Deze Game Masters zagen ze tot in het kleinste detail voor zich en wekten leven uit hun verbeelding. Ze plantten deze beschavingen op aarde en integreerden wezens van de sterren naadloos nadat ze waren afgestemd op de menselijke genetica.

Game Masters creëren realiteiten en creëren hele beschavingen die ze vervolgens op planeten plaatsen. Deze meesters komen bij elkaar, zoals vrienden bij elkaar komen voor een spelletje, om beschavingen te ontwerpen. Ze knijpen en draaien aan deze werelden en introduceren variaties die beïnvloeden hoe beschavingen zich ontwikkelen. Toch maken al deze impulsen deel uit van vooraf vastgestelde blauwdrukken.

Net als de Familie van het Licht, die haar eigen plan volgt, ontwikkelen deze Game Masters beschavingen door er hun eigen essentie in te leggen.
De genialiteit van de Game Masters schijnt door. Ze bedenken het spel en tekenen nauwgezet hele beschavingen, van de grootste heersers tot de nederigste burgers. Hun beschavingen weerspiegelen samenlevingen met complexiteiten die variëren van ambachtslieden tot bedelaars.

Bovendien dompelen deze Meesters zichzelf onder in deze beschavingen. Hun werk is voltooid wanneer hun identiteiten samensmelten met het weefsel van de beschaving. Ze knutselen, vormen en bestaan in deze ingewikkelde dans van creatie.

Het idee van vrijheid nam verschillende vormen aan in verschillende werelden en domeinen. De aarde was geen uitzondering. Een half miljoen jaar geleden wortelde hier het idee dat mensen eigendom konden zijn en mishandeld konden worden. Dit idee overheerste in vele hoeken, wat leidde tot het gebruik van mensen als slaven en onderwerpen aan gemanipuleerde emoties.

Naarmate de tijd verstreek, werden idealen gevormd om aan de veranderende behoeften van de mensheid te voldoen. De grootste leer was dat ieder mens gelijk is en dat het leven in al zijn vormen heilig is. Hoewel dit ideaal in sommige samenlevingen voet aan de grond kreeg, drong het niet in elk facet van het leven door. Sommigen koesterden niet alleen de medemens maar ook de elementen van de natuur. Toch was voor velen de hamvraag hoe ze zichzelf konden eren – de wezens met gevoel die bedoeld waren om het wonder van de planeet te doorgronden.

Om de Aarde terug te winnen en de waarde van het leven te benadrukken, bedachten de Game Masters inventieve strategieën. Ze bedachten hele beschavingen en ontwierpen ze nauwgezet. Daarna integreerden ze deze beschavingen in de Aarde en namen er wezens van verre sterren in op. Deze wezens werden zo gevormd dat ze overeenkwamen met de menselijke genetica, waardoor ze één werden met ons.

De essentie van onze kosmische geschiedenis ligt binnen handbereik. Door de aanwijzingen te ontrafelen die deze oude beschavingen hebben achtergelaten, kunnen we de sleutels tot harmonieus samenleven ontsluiten. Deze beschavingen waren geen toeval; ze werden geboren met een doel voor ogen.

De Spelmeesters weefden hun creativiteit in het weefsel van het universum, door planeten met beschavingen te bezaaien en hun essentie in elk rijk in te brengen. Net zoals wij, de Family of Light, ons eigen pad volgen, geven de Game Masters vorm aan realiteiten, doordrenken ze met hun wijsheid en creëren ze beschavingen die verweven zijn met de kosmos zelf.

Terwijl we de verborgen verhalen van oude beschavingen blootleggen, vinden we een kaart van onze kosmische wortels. Deze beschavingen, afkomstig van verre sterren, hebben sporen van kennis achtergelaten die wij kunnen volgen. Door hun aanwijzingen samen te voegen, kunnen we onze band met de aarde en het universum versterken.

Net als een puzzel die in elkaar past, wordt ons begrip van wie we zijn en waar we vandaan komen steeds duidelijker.
Laten we deze ontdekkingsreis omarmen, ons verleden met ons heden verbinden en een betere toekomst voor iedereen verlichten.

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven