De geheimen ontsluierd: Het opsporen van de wortels van de Kundalini Wake-Up Call – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De geheimen ontsluierd: Het opsporen van de wortels van de Kundalini Wake-Up Call

ALS KUNDALINI OMHOOG SCHIET NAAR DE KRUIN, VINDT VOLLEDIGE TRANSCENDENTIE PLAATS. MEN VOELT ZICH VERENIGD MET HET GODDELIJKE EN HET HELE LEVEN. ER IS EEN ERVARING VAN ZALIGE HEILIGHEID, WIJSHEID EN DIEPE INNERLIJKE STILTE. HET EGO-ZELF LOST UITEINDELIJK VOLLEDIG OP IN HET KOSMISCHE BEWUSTZIJN!

Er zijn verschillende mogelijke triggers die de stijging van kundalini energie kunnen activeren vanaf de basis van de ruggengraat omhoog door het lichaam. Enkele van de meest voorkomende oorzaken zijn

Meditatie, yoga en chanten:

Praktijken zoals meditatie, yoga en zingen zijn ontworpen om de schommelingen van de geest en het lichaam tot rust te brengen, zodat de energie vrij kan stromen. Als kundalini-energie door deze oefeningen vrijkomt, begint het door de chakra’s omhoog te stijgen. Een toegewijde beoefenaar die zich wijdt aan spirituele discipline zal waarschijnlijk na verloop van tijd kundalini ontwaken ervaren.

Soorten meditatie en yoga die specifiek gericht zijn op het ontwaken van kundalini zijn onder andere kundalini yoga, sahaja yoga en kriya yoga. Het chanten van mantra’s en zaadlettergrepen zoals ‘Ohm’ kan ook resoneren met de energetische paden van het lichaam.

Bevalling:

Bevallen is een fysiek transformerende ervaring die ook de deur kan openen naar spirituele transformatie door kundalini ontwaken. De bevalling laat moeders achter in een veranderde staat van bewustzijn, kwetsbaar voor het opkomen van kundalini energie na de geboorte. Godinnenlegenden in veel culturen associëren nieuwe moeders met kundalini energie.

Trauma:

Het meemaken van een traumatische gebeurtenis kan iemands gewone perceptie van de werkelijkheid wegvagen en zonder waarschuwing kundalini energie activeren. Hoewel een trauma een spirituele crisis kan veroorzaken, kan het omarmen van de transformerende aard van de ervaring leiden tot het ontwaken van kundalini.

Mystieke Ervaringen:

Momenten van goddelijke of mystieke ervaring kunnen werken als een katalysator voor het rijzen van Kundalini. Dit kan gebeuren door het channelen van hogere energie, het ervaren van een visioen, het ontmoeten van een spirituele leraar, het hebben van een spontane uitstorting van creatieve inspiratie, of het voelen van de aanwezigheid van bovennatuurlijke krachten of entiteiten. Deze mystieke flitsen geven een glimp van het rijk van verruimd bewustzijn dat door het ontwaken van Kundalini meer permanent toegankelijk wordt.

Stadia van Kundalini Ontwaken:

De kundalini energie ontwaakt en beweegt zich omhoog door de belangrijkste energiecentra (chakra’s) van het lichaam, van de wortelchakra aan de basis van de ruggengraat helemaal tot aan de kruinchakra aan de bovenkant van het hoofd. Dit zijn de stadia:

1 – Wortelchakra:

De Kundalini sluimert bij de wortelchakra, gelegen aan de basis van de wervelkolom. Hier begint de reis. Ontwaken veroorzaakt het vrijkomen van energie en verschillende fysieke, emotionele, psychologische en spirituele veranderingen.

2 – Heiligbeen chakra:

Als Kundalini opstijgt naar het heiligbeenchakra, komen emotionele verstoringen zoals woede, angst, verdriet of vreugde vaak naar boven. Gevoelens van pijn of plezier versterken. Er kunnen onwillekeurige lichaamsbewegingen zijn.

3 – Zonnevlechtchakra:

Wanneer Kundalini de zonnevlecht van energie voorziet, kunnen er problemen ontstaan met betrekking tot persoonlijke kracht, angst, bezorgdheid of eigenwaarde. Men kan spanning of knopen in de maag voelen. Bestaande egopatronen en identiteiten beginnen op te lossen.

4 – Hartchakra:

Bij het hartchakra is er een grote opening van onvoorwaardelijke liefde en mededogen. Diepgeworteld verdriet dat opgesloten zit in het hart kan worden losgelaten. Sommigen ervaren hartritmestoornissen, spontaan huilen of lachen.

5 – Keel Chakra:

Hier ontwaken kan creativiteit en zelfexpressie stimuleren. Je kunt door een fase gaan waarin je veel schrijft, zingt of communiceert. Of juist een periode van stilte. Keelproblemen zoals keelpijn kunnen ook de kop opsteken.

6 – Derde-Oog Chakra:

Wanneer Kundalini het derde oog opent, beginnen buitenzintuiglijke waarneming en voorkennis vaak naar voren te komen. Er kan sprake zijn van drukhoofdpijn rond de wenkbrauw, flikkerende ogen of visioenen. Inzicht, intuïtie en spirituele wijsheid versterken.

7 – Kroon Chakra:

Als Kundalini omhoog schiet naar de kruin, vindt volledige transcendentie plaats. Men voelt zich verenigd met het Goddelijke en het hele leven. Er is een ervaring van zalige heiligheid, wijsheid en diepe innerlijke stilte. Het ego-zelf lost uiteindelijk volledig op in kosmisch bewustzijn.

De ervaring integreren:

Het kundalini-ontwaken kan een krachtige en transformerende ervaring zijn, maar het is belangrijk om je niet te veel te hechten aan de ervaring zelf. Hier zijn enkele tips om de ervaring te integreren:

Laat de energie vrij stromen zonder onderdrukking. Probeer de energie niet te controleren of te beperken. Blijf je er gewoon van bewust dat het door je heen beweegt. Vermijd weerstand tegen wat er in je lichaam en geest gebeurt.

Beoefen niet-hechting. Klamp je niet vast aan gelukzalige toestanden of vermijd moeilijke gewaarwordingen. Wees gelijkmoedig met alles wat zich voordoet. Weet dat alles tijdelijk is. De hoogte- en dieptepunten zullen voorbijgaan.

Blijf geaard in je lichaam. Voel je voeten op de grond, concentreer je op je ademhaling en doe aan lichaamsbeweging. Dit helpt je energie te verankeren.

Doe regelmatig aan spirituele oefeningen zoals meditatie, yoga, qi gong of gebed. Dit ondersteunt het integratieproces.

Accepteer begeleiding en steun van mensen die bekend zijn met het Kundalini pad. Zoek gemeenschappen waar je ervaringen kunt delen.

Leef volgens je waarden met compassie voor jezelf en anderen. Integreer spirituele inzichten in het praktische leven.

Heb geduld en vertrouwen in het proces. De integratie gaat door lang na het eerste ontwaken. Laat de dingen zich in hun eigen tempo ontvouwen.

Met een houding van openheid, mindfulness en zelf compassie kan het kundalini proces zich stabiliseren tot een basis voor voortdurende groei, genezing en transformatie.

We houden zielsveel van je,
We zijn hier bij je,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven