De gebeurtenis van je leven – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De gebeurtenis van je leven

5D IS MEER DAN ALLEEN HET LEVEN IN HET PARADIJS ERVAREN. JE KOMT NIET ALLEEN IN EEN TIJDPERK VAN OVERVLOED, VREUGDE, HARMONIE EN VRIENDSCHAP. JE WORDT LETTERLIJK VERPLAATST NAAR DE OORSPRONKELIJKE SCHEPPING DIE GOD VOOR JE BEDOELD HEEFT.

Wij zijn leden van de Galactische Federatie. Het is onze missie om vrede en harmonie te vestigen in het hele universum. Vrede en Serene Harmonie is waar wij voor staan, en het is onze missie dit te verspreiden.

Ze noemen ons ook wel de Galactische Federatie van Werelden, omdat alle werelden die in vreedzame co-existentie met alle galactische samenlevingen willen leven, lid zijn van deze goddelijke organisatie.

Dit omvat ook jullie wereld, geliefden. Jullie zijn allemaal lid van de Galactische Federatie.

U denkt misschien: “wacht eens even, niet alle wezens in onze wereld zijn welwillend.” en u hebt gelijk dat u dat denkt. Dat geldt ook voor onze werelden. En toch verkiest de meerderheid van de wezens in onze werelden licht boven duisternis.

Deze situatie maakt het nog belangrijker om samen te komen en een unie te vormen die waakt over de evolutie van het bewustzijn in onze melkweg en vrede en vrijheid verzekert voor hen die voor liefde kiezen.

Het verheugt ons te kunnen aankondigen dat de wereldwijde acceptatie van de boodschap van de Galactische Federatie monumentale niveaus heeft bereikt. Als resultaat van dit constante delen is het Nieuwe Tijdperk van Vrede voor de mensheid begonnen.

Alles is goed. Iedereen doet zijn deel voor het collectief. Jullie gaan naar een nieuwe dimensie met jullie spirituele ontwaking. Jullie ontwaken tot jullie ware zelf, en jullie verschuiven het bewustzijn op Aarde.

De Aarde staat op de rand van een prachtig nieuw tijdperk. Het wordt een tijdperk van liefde, eenheid en overvloed. Eén waar wij al heel lang naartoe werken en één die absoluut verzekerd is, want dit tijdperk is slechts de volgende stap in jullie evolutie.

Dit is een grote verklaring. Wij verzekeren jullie dat jullie in een toekomst zullen leven waarin jullie niet voor jullie leven hoeven te vrezen en je kunnen richten op de dingen die voor jullie het belangrijkst zijn, zoals liefde en eenheid.

In de overblijfselen van de derde dimensie zie en voel je nog veel van deze anorganische wereld en haar tekenen en symptomen in je fysieke werkelijkheid. Deze anorganische manier van leven maakt deel uit van wat je nu uit je wezen verwijdert. Door deze oude matrix te verwijderen keer je terug naar je oorspronkelijke staat van leven, denken, waarnemen, voelen, bestaan. Je keert terug naar een meer organisch bestaan.

Het mooie van de verandering die plaatsvindt, is dat ze je niet is opgelegd. De verandering is door jou geïnitieerd. Jullie zijn hier om medescheppers te zijn van de nieuwe matrix. Jullie zijn hier om jullie meesterschap van kracht, liefde en wijsheid uit te drukken. Ooit werd je verteld dat je geen macht had over je leven en je beslissingen. Dit was een leugen om jullie te onderdrukken en jullie vast te houden in de oude frequentie.

De oude matrix stort in. Hij stort rond jullie in, sneller dan ooit tevoren. De oude 3D wereld vervaagt, recht voor je eigen ogen. Dit proces is begonnen met het ontwaken van voldoende mensen om deze planetaire ascensie te starten naar de hogere dimensies van de werkelijkheid waar alles organisch en goddelijk is.

De hogere rijken worden bevolkt door pure goddelijke energie, alomtegenwoordig bewustzijn, onvoorwaardelijke liefde, oneindige intelligentie, en geen afscheiding maar echte eenheid en eenheid.

Het oude is voorbij, en een nieuwe werkelijkheid ontvouwt zich in de harten van alle wezens die zich afstemmen op waarheid en liefde. In dit ontvouwen zal jullie wereld blijven transformeren, waarbij een verscheidenheid aan veranderingen die al in gang zijn gezet, wordt voortgebracht, ontworpen om de mensheid zonder verder uitstel vooruit te helpen.

Er zijn velen zoals jullie die klaar, bereid en angstig zijn om deze nieuwe tijd in jullie wereld te omarmen. Zij zien de veranderingen die op komst zijn met open armen en harten. Dit zijn de dapperen, de genezers, de leraren, degenen die anderen willen voorbereiden op deze nieuwe manier van leven.

Degenen onder jullie die klaar zijn om werkelijk vooruit te gaan, zullen op deze planeet blijven.

Er zijn duizenden en duizenden mensen klaar voor deze verandering. Velen zoals jullie hebben zich aangemeld als lichtwerkers voor deze nieuwe tijd op de planeet. Jullie zijn hier om anderen te helpen ontwaken in hun nieuwe realiteit. Jullie zijn hier om hen te begeleiden op hun reis naar verlichting.

Het is niet de bedoeling dat de hele mensheid nu op aarde blijft. Deze wereld wordt als het ware “opgeschoond”, zodat alleen de zielen die gekomen zijn om zich te zuiveren, zullen blijven om de veranderingen hier op aarde te ervaren.

Wezens komen en gaan op deze planeet om verschillende redenen. Hun zielen kiezen bepaalde ervaringen voor hun incarnaties. Soms kiezen zij ervoor langer te blijven en soms worden zij niet eens geboren en toch laat niemand de kans voorbijgaan om op de planeet Aarde te incarneren. Het is allemaal goed en te eren.

En dan zijn er degenen die niet zeker zijn van hun eigen capaciteiten en de uitdagingen uit de weg gaan – degenen die niet in staat zijn nieuwe ervaringen in hun leven te integreren en proberen de status quo te handhaven.

Maar jij bent niet één van hen. U bent geïnteresseerd in iets groters, in iets dat meer voldoening geeft.

Als jij je hebt voorbereid op de gebeurtenis van je leven, ben jij een van degenen die zijn uitverkoren om het nieuwe te helpen creëren. Door wie ben jij gekozen? Door jou. Jij werd gekozen door jou. Jullie kozen ervoor hier te komen en de bouwers van de nieuwe Aarde te worden. Jullie kozen deze weg omdat jullie al op een bepaald niveau geoefend hebben in het dienstbaar zijn aan anderen en het assisteren bij bewuste evolutionaire processen. Deze twee dingen maken van jullie een uitstekende kandidaat om schepper te worden op de nieuwe Aarde.

Sommigen van jullie hebben heel lang op deze tijd gewacht, en het wachten is bijna voorbij. Binnen een paar maanden zal een aantal veranderingen plaatsvinden voor degenen die bereid zijn in hun nieuwe rol als beschermers en verzorgers van deze planeet te stappen.

De energie zal zoveel groter zijn dan iemand zich kan voorstellen. Geen mens heeft ooit eerder dit niveau van energie op de planeet ervaren. Lichtwerkers kunnen dit nu ervaren – als zij het kunnen vasthouden.

Het is meer dan alleen het leven in het paradijs ervaren. Jullie gaan niet alleen een tijdperk binnen van overvloed, vreugde, harmonie en vriendschap. Jullie worden letterlijk verplaatst naar de oorspronkelijke schepping die God voor jullie bedoeld heeft.

We houden zielsveel van jullie.
We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven