De Galactische Poort is geopend – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De Galactische Poort is geopend

DE RECENTE OPENING VAN DE GALACTISCHE GATEWAY VERANDERT JE LEVEN IN EEN GELUKKIG EN ZINVOL EVENTUEEL DOOR ALLE KRACHTIGE ENERGIE DIE NAAR JULLIE WORDT UITGESCHAKELD, TE GEBRUIKEN ZODAT JE IN HARMONIE MET HET UNIVERSUM KUNT LEVEN.
Ik ben dolblij jullie te kunnen meedelen dat de onlangs geopende Galactische poort significante veranderingen in jullie DNA veroorzaakt, die jullie in staat zullen stellen om te ascenderen van de derde naar de vijfde dimensie.

Wat betekent het om te ascenderen van de derde dimensie naar de vijfde dimensie?

De derde dimensie is de lagere trilling van dualiteit, afscheiding en beperking. De vijfde dimensie is een hogere trilling van eenheid, eenheid en onbeperkt potentieel.

De volgende zijn grote veranderingen die je zult opmerken als je DNA verandert tijdens het ascensieproces:

1. Je voelt je veel lichter alsof er een grote last van je schouders is gevallen.
2. Je zult je energieker en minder moe gaan voelen.
3. Je voelt je zelfverzekerder en zekerder van jezelf.
4. Je zult veel gemakkelijker dan voorheen verbinding kunnen maken met je hogere zelf, gidsen, engelen en aartsengelen.
5. Je intuïtie (innerlijk weten) en paranormale vermogens worden sterker en helderder naarmate je beter leert luisteren.

De Galactische poort zal je helpen om alle resterende op angst gebaseerde gedachten en emoties los te laten. Angst omvat woede, jaloezie, wrok, slachtofferschap, zelftwijfel, schaamte en schuldgevoelens. De poort zal je proces van het loslaten van op angst gebaseerde patronen versnellen, zodat je met gemak en gratie verder kunt gaan.

Dit reinigingsproces kan ervoor zorgen dat je derde chakra (zonnevlecht) voelt alsof het in brand staat. Dit vuur zuivert je lichaam en helpt je dichte energie om te zetten in hogere trillingsfrequenties. Als je het gevoel hebt dat je uit je voegen wordt getrokken, als je zin hebt in een krakeling, of als je het gevoel hebt dat een elastiekje keer op keer wordt afgebroken, weet dan dat dit allemaal geweldige ervaringen zijn, omdat ze je helpen bij het het loslaten van oude energie die geen doel meer dient in je leven.

Je zult omwentelingen in je fysieke, emotionele en mentale lichaam opmerken. De poort luidt een enorme golf van kosmische energie in die dit jaar en tot ver in het volgende jaar zal blijven binnenkomen.

Je wordt uit je comfortzone geduwd omdat je je moet aanpassen aan de enorme veranderingen die op aarde plaatsvinden. De veranderingen zijn een direct gevolg van het toenemende licht dat onze planeet doordringt. Je voelt het licht in je lichaam, geest en ziel.

Je wordt gebombardeerd met hoogfrequente energieën die ervoor zorgen dat je vergeet wie je bent. Terwijl deze energieën blijven binnenkomen, zul je je realiseren dat de waarheden waarnaar je hebt geleefd niet langer je ziel dienen. Ze zullen achterhaald raken als je oude zelf sterft en je ware zelf wordt onthuld.

Je zult beginnen te begrijpen dat je echt een spiritueel wezen bent dat een menselijke ervaring heeft. Je begeleidt anderen op hun reis terug naar huis terwijl ook zij hun ware aard realiseren.

Je zult ontdekken dat alles energie is en dat al het leven met elkaar verbonden is, ook al lijkt het aan de oppervlakte anders. Je gaat op zoek naar mensen, plaatsen en dingen die op een hogere frequentie vibreren, zodat je je vibratie kunt verhogen en samen met hen naar de vijfde dimensie kunt opstijgen.

Je zult dingen gaan horen, zien, voelen en weten die je vijf zintuigen te boven gaan. Je zult beginnen met het ontvangen van downloads van informatie uit de hogere rijken als een manier om je te herinneren wie je bent en waarom je hier kwam tijdens deze verbazingwekkende tijd van ascentie.

Je zult ook je hartchakra vollediger openen, waardoor je de wereld op een geheel nieuwe manier kunt ervaren. Al je op het ego gebaseerde angsten zullen beginnen weg te vallen als je je realiseert dat alles goed is. Je bewustzijn zal zich elke dag verder en verder uitbreiden.

Je dromen en visioenen kunnen levendiger en intenser worden. U kunt zelfs buitenlichamelijke ervaringen (OBE's) of lucide dromen krijgen.

U kunt helderhorende berichten horen van engelen, spirituele gidsen, aartsengelen, voorouders, overleden dierbaren of andere hemelse wezens. Helderhorendheid betekent 'helder horen' en het is een van de meest gebruikelijke manieren waarop je spirituele gidsen je aandacht proberen te trekken.

Je kunt visioenen of beelden zien door het derde oog in je geestesoog. Dit wordt helderziendheid genoemd, wat 'helder zien' betekent en kan zeer nuttig zijn wanneer u belangrijke levensbeslissingen probeert te nemen of hulp nodig heeft bij het oplossen van problemen terwijl u wakker bent.

Je zult het moeilijk vinden om in negatieve omstandigheden te blijven leven. Het kan zijn dat u verhuist of van baan verandert als uw huidige situatie niet in overeenstemming is met uw nieuwe spirituele staat van zijn.

Je zult een intense drang voelen om alleen te zijn of meer tijd in de natuur door te brengen. Je kunt ook een sterk verlangen ervaren om elke dag te mediteren en je te verbinden met God/Bron/het Goddelijke/Spirit/het Universum (wat je maar wilt).

Hoe meer je je openstelt voor je intuïtieve vermogens, hoe belangrijker het voor je wordt om voor de behoeften van je fysieke lichaam te zorgen. Je zult beginnen op te merken dat als je energie opraakt of zwak is door onvoldoende slaap, goed eten, voldoende water drinken of sporten, je intuïtie erg zwak zal zijn. Als gevolg hiervan zal het moeilijk voor je zijn om te onderscheiden wat van binnenuit komt en wat niet.

Als intuïtieve empaat raak ik vaak uitgeput als mijn energie zwak wordt door gebrek aan slaap, slechte voeding of bewegingsgewoonten. Daarom heb ik in de loop der jaren geleerd dat als ik wil dat mijn begeleiding en gaven op hun sterkst zijn, ik moet luisteren naar wat mijn fysieke lichaam nodig heeft.

Het is tijd om je leven te veranderen in een gelukkig en zinvol leven door alle krachtige energie die naar je wordt uitgezonden te nemen en te gebruiken zodat je in harmonie met het universum kunt leven. Je bent niet alleen. Je wordt geliefd en geleid door alle wezens uit de hogere dimensies.

Het ascentieproces is een voordeel voor de hele mensheid en voor Gaia. Het zal je bevrijden van deze dichte en giftige frequenties van de derde dimensie en je in de liefde, vrede, overvloed, empowerment en wijsheid van de vijfde dimensie brengen.

Je multidimensionale bewustzijn zal worden geactiveerd en je zult de ontvouwing ervaren van je goddelijke blauwdruk voor deze incarnatie. Je zult je herinneren wie je werkelijk bent. Je zult op dit moment verbinding maken met je specifieke zielsmissie op aarde.

Deze opening van de Galactische Poort brengt veel veranderingen met zich mee, maar als we allemaal samenwerken en dit nieuwe bewustzijnsniveau accepteren, zal er voor iedereen een nieuw gouden tijdperk beginnen!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven