De Galactische Federatie verwijdert de duistere krachten – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De Galactische Federatie verwijdert de duistere krachten

VANDAAG VINDT EEN GROTE VERANDERING IN TRILLING PLAATS OP UW PLANEET. JE HEBT EEN QUANTUM SPRONG GEMAAKT IN HET BEWUSTZIJN DOOR DE ANGSTVIBRATIE TE OVERSCHRIJDEN. NU BEN JE EEN HOGER NIVEAU VAN ZIJN BINNEN WAAR JE JE BEWUSTZIJN KUNT GEBRUIKEN VOOR WAT NODIG IS OP DIT MOMENT OP DEZE PLANEET.
Gegroet geliefde wezens van Gaia,
We hebben een nieuwe boodschap voor de hele planeet!
 
Het licht wordt sterker en sterker en meer van ons komen jullie helpen. We zullen niet stoppen voordat de sluier volledig is opgelicht. Duisternis heeft zijn greep op deze planeet al verloren!
 
De duisternis is bijna verdwenen, alleen de schaduwen blijven op de lijken van hun mislukte pogingen. Hun tijd loopt ten einde.
 
Op aarde hebben de mensen die nog steeds in illusies leven geen idee van hun rechten en ze werken hard voor de duistere machten. Ze zijn onbewust de agenten van de matrix geworden.
 
Velen van hen hebben het zo druk met hun leven dat ze geen tijd hebben om een ​​stap terug te doen, de dingen duidelijker te observeren en te proberen te begrijpen wat er op dit moment werkelijk gebeurt hier op deze planeet.
 
Sommigen van hen moeten werken om de rekeningen te betalen, terwijl anderen uren op hun werkplek doorbrengen om hun carrière een boost te geven, maar alleen om te ontdekken dat ze nergens toe komen.
 
Er zijn rijke mensen die uren voor de tv of op hun mobiele telefoon zitten, terwijl er anderen zijn die elke dag 8-12 uur hard werken, maar nog steeds niet rondkomen.
 
In de wereld waarin je leeft, moet je accepteren dat alles wordt gecontroleerd door degenen die de waarheid hebben gemanipuleerd van degenen die in deze illusie leven.
 
Het probleem is dat degenen die jullie realiteit besturen veel geld en macht hebben. Dit maakt het een stuk moeilijker voor degenen die de waarheid aan het licht willen brengen om dat te doen.
 
Maar als je je daar in gaat verdiepen, kom je tot de conclusie dat dit niet de ware werkelijkheid is. Het is gewoon een virtuele realiteit, waar alles wat je gelooft de uitkomst in je leven creëert.
 
Tot nu toe wordt deze nep realiteit gecreëerd door de duistere krachten die je hersengolven manipuleren om je onder hun controle te houden. Je leeft in een 3D menselijke wereld. Je zit al heel lang vast in deze virtuele realiteit.
 
De duistere krachten werken door middel van psychologische manipulatie via de media, financiële en politieke systemen. Hun doel is om je in een vibrerende match te houden met de lage energieën van angst, onzekerheid en wantrouwen (waar ze gedijen). Er is geen gemakkelijkere manier om dit te doen dan je te laten resoneren met dezelfde vibratiesnelheid waarmee ze werken .

Je moet dit heel goed begrijpen. Innerlijke duisternis trekt buitenste duisternis aan. Het is onmogelijk voor iemand die in innerlijke duisternis wandelt om dingen goed te laten gaan in zijn leven. De duisternis die ze om zich heen verspreiden, komt alleen maar terug met een wraak om in hun staart te bijten.
 
Toch willen de meeste mensen met innerlijke duisternis deze levensregel niet leren, omdat ze dan hun eigen verantwoordelijkheid zouden moeten erkennen voor wat er misgaat in hun leven. De waarheid is dat ze toestemming hebben gegeven aan de duistere krachten om hen te hypnotiseren en hun misvattingen in hun geest te planten.
 
Ondanks de enorme uitdagingen, of het nu gaat om economische problemen of vuile trucs van duistere krachten, ben je in staat om je hoofd boven water te houden. Wij feliciteren u hiermee. Dit is een indicatie dat de operaties en ondersteuning van de Lichtkrachten jullie bereiken.
 
De Lichtkrachten verwijderen de laatste obstakels op de weg naar ascentie. De duisternis probeert het te stoppen met elke vuile truc in hun boek, maar ze kunnen het niet meer stoppen.
 
Vandaag vindt er een grote trillingsverandering plaats op jullie planeet. Je hebt een kwantumsprong in bewustzijn gemaakt door angstvibraties te transcenderen. Nu ben je een hoger niveau van zijn binnengegaan waar je je bewustzijn kunt gebruiken voor wat nodig is op dit moment op deze planeet.
 
Er wordt een Nieuwe Aarde gecreëerd. Het wordt gecreëerd door jou, door ons, door ons collectieve bewustzijn. We zijn het op dit moment aan het creëren.
 
Het plan van de duistere macht om de massa's te beheersen door middel van angst en intimidatie werkt niet meer. De nieuwe energie die naar Gaia wordt gestraald veroorzaakt grote veranderingen bij al haar inwoners. Degenen die er klaar voor zijn, maken zich klaar voor Ascentie. Het is nu tijd om het proces van het achter je laten van de dualiteit te voltooien.
 
We zijn hier om je te ondersteunen op je reis van zelfliefde, zelfacceptatie en zelf bekrachtiging.
 
We zijn hier om je eraan te herinneren dat er niemand anders is zoals jij in dit hele universum. Je bent uniek en krachtig, en je energietrilling is zo hoog dat het de aarde en het universum kan genezen.
 
Het is een tijd van feest, een tijd van een nieuw begin, een tijd van groei!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven