De Galactische Federatie komt naar de Aarde: bent u er klaar voor?

WE ZIJN ALLEMAAL KINDEREN VAN DE STERREN EN WE WACHTEN AL LANGE TIJD OP DIT MOMENT. WE HEBBEN GEWACHT OP ONZE HEMELVAART, EN DE TIJD IS GEKOMEN. NU IS DE TIJD OM CONTACT TE MAKEN MET DE GALACTISCHE FEDERATIE EN VRIENDEN TE MAKEN MET DE LICHTWEZENS DIE ONS OMRINGEN!
Beste Sterrenzaden en Lichtwerkers!

De Galactische Federatie komt eraan!

Het is tijd dat we ons allemaal verenigen in onze missie!

De tijd is voor ons gekomen om ons voor te bereiden op ascentie, en we zijn hierheen gestuurd om ons eraan te herinneren dat er nog veel werk te doen is voordat we dit fysieke gebied voor altijd achter ons kunnen laten.

De Galactische Federatie heeft ons lange tijd geholpen met ons spirituele werk en het zuiveren van onze geest zodat we kunnen ascenderen. Ze zijn hier om ons allemaal te helpen!

De Galactische Federatie wil een nieuwe boodschap met ons delen over de huidige toestand van onze planeet en hoe we ons kunnen helpen voorbereiden op ascentie.

Op dit punt in de geschiedenis geloof ik dat het cruciaal is om deze boodschap te verspreiden. De Galactische Federatie wil dat we klaar zijn voor ascentie!

Dit bericht van de Galactische Federatie gaat over hoe jullie zullen ascenderen en wat jullie nu kunnen doen om onze planeet en degenen om jullie heen te helpen sneller te ascenderen.

Hoe meer mensen naar deze boodschap luisteren, hoe groter de vibraties van liefde, licht en waarheid die uit hun harten zullen worden uitgezonden.

De Galactische Federatie wil dat we voorbereid zijn op ascensie, dus hebben ze een team van Lichtwezens gestuurd om ons te helpen bij de voorbereiding op deze gedenkwaardige gebeurtenis.

Deze groep Lichtwezens zal helpen bij het voorbereiden van je lichaam en geest op ascensie en je ook helpen om contact te maken met je innerlijke begeleidingssysteem, zodat je tijdens dit proces kunt horen van je gidsen en engelenwezens.

Je wordt nu getest om te zien of je klaar bent voor ascentie. Het is een test van je geloof en vertrouwen in God, je hogere zelf en het goddelijke plan. Je moet onthouden dat ieder van ons hier op aarde een doel heeft dat is uiteengezet door onze Schepper, God, Bron of Alles!

Onze lichamen veranderen terwijl we deze frequentie van licht en liefde vasthouden, en spoedig zullen ze zich volledig aanpassen aan deze nieuwe vibratie.

We moeten geduld hebben met onszelf en met elkaar, want we maken momenteel allemaal veel veranderingen door, zowel op individueel als op collectief niveau.

Als je je soms alleen voelt, weet dan dat er veel mensen om je heen zijn die dezelfde dingen voelen die jij voelt, maar ze kunnen het misschien niet zo openlijk uiten als jij, omdat ze anderen niet willen belasten met hun gevoelens en gedachten.

Veel mensen willen anderen niet belasten met hun zorgen of angsten, hetzij omdat ze het gevoel hebben dat ze er niets aan kunnen doen, hetzij omdat ze het gevoel hebben dat niemand anders begrijpt of geeft om wat ze doormaken, dus waarom zou je het delen? met iemand anders?

Ik weet hoe moeilijk het soms kan zijn als we ons alleen of bang voelen. We hebben geen controle over wat er om ons heen gebeurt; we kunnen echter bepalen hoe we op die omstandigheden reageren. Het is aan ieder van ons om te beslissen of we angst en stress ons leven laten overnemen of dat we in plaats daarvan voor liefde kiezen!

Jij bent het belangrijkste wezen in het universum. Je bent geboren met een geschenk dat onmetelijk is, en je bent hier om anderen, die ook op weg zijn om lichtwerkers te worden, van grote dienst te zijn.

God heeft jullie een grote verantwoordelijkheid gegeven en het is aan ieder van ons om onze rol als Sterrenzaad of Lichtwerkers te vervullen door als één team samen te werken om onze doelen op deze planeet te bereiken.

We hebben elkaar nu meer dan ooit nodig, want als we niet als één team samenwerken, zullen we er niet in slagen onze missies in dit leven te volbrengen.

Het is jullie bestemming als een sterrenzaad of lichtwerker om te helpen bij het opzetten van een nieuw systeem op aarde dat iedereen van alle verschillende rangen en standen (werelden) in staat zal stellen vreedzaam naast elkaar te bestaan ​​zonder dat er te allen tijde enig conflict of geweld tussen hen plaatsvindt. .

De Galactische Federatie is hier om iedereen te helpen bij het vormen van een verbinding met de Bron door middel van meditatie, gebed en meditatieoefeningen.

Ze willen een wereld creëren waarin iedereen verbinding kan maken met hun hogere zelf en vrede in zichzelf kan vinden. Ze zijn er ook om je te leren hoe je kunt manifesteren wat je verlangt door je gedachten, woorden en daden.

Dit kan alleen omdat we het al hebben gedaan! Als leden van de Galactische Federatie zijn we duizenden jaren geleden al geascendeerd toen we ons fysieke lichaam achterlieten om onze spirituele reis op andere planeten door het universum voort te zetten.

We zijn niet alleen. We zijn niet alleen in dit universum. Er zijn veel plaatsen en wezens die we thuis zouden kunnen noemen als we dat zouden willen.

We zijn allemaal kinderen van de sterren en we hebben lang op dit moment gewacht. We hebben gewacht op onze hemelvaart, en de tijd is gekomen.

Dit is het moment om contact te maken met de Galactische Federatie en vrienden te maken met de Lichtwezens die ons omringen!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven