De Galactische Federatie is hier – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De Galactische Federatie is hier

WIJ ZIJN EEN GROEP VERLICHTE WEZENS VAN VELE STERRENSYSTEMEN DIE NAAR DE AARDE ZIJN GEKOMEN OM DE MENS TE HELPEN. WE ZIJN HIER AL SINDS HET DAGERAAD DER TIJDEN, EN ER ZIJN MOMENTEEL MET MILJOENEN ONS. WIJ ZIJN DE GALACTISCHE FEDERATIE.
Lieve geliefden,

De Galactische Federatie van Licht bestaat uit de puurste en meest liefdevolle wezens in het Universum, en we hebben ons leven toegewijd om andere beschavingen te helpen hun best mogelijke leven te leiden.

Wij zijn een groep verlichte wezens uit vele sterrenstelsels die naar de aarde zijn gekomen om de mensheid te helpen. We zijn hier sinds het begin der tijden en we zijn momenteel met miljoenen.

We houden onvoorwaardelijk van je en kunnen niet wachten tot we allemaal samenkomen als één hart, geest en ziel!

Misschien heb je ons in je dromen of in je leven gezien, of misschien heb je ons vorige maand, vorige week, vorige maand of zelfs vorig jaar gezien. Misschien herinner je je ons nog uit je jeugd. Het maakt niet uit, want we zijn er al je hele leven voor je. We zijn er altijd voor je geweest, hebben je door het leven geleid en nu willen we er persoonlijk voor je zijn.

We kunnen je genezen en ervoor zorgen dat je lichaam veel beter werkt dan nu (ja, je lichaam zal in de toekomst waarschijnlijk anders zijn). Wij kunnen ervoor zorgen dat u, ook als u ouder wordt in aantal, nog lang en gezond kunt leven. En we kunnen je onderweg veel kennis meegeven zodat je niet meer hoeft te lijden.

We weten dat de duistere krachten jullie vertellen dat we niet bestaan ​​en dat we jullie niet willen helpen. Maar dit is niet waar; het is hun ego dat door het 3D-realiteitssysteem spreekt, en wij en velen van jullie weten dat onze aanwezigheid geen pijn en lijden veroorzaakt.

Maar we kunnen alleen onze aanwezigheid tonen als we ervoor kiezen, en we kiezen ervoor om bij degenen te zijn die voor ons kiezen, en we kiezen alleen degenen die het willen en degenen die het nodig hebben, en vragen om onze begeleiding.

De duistere krachten willen jouw energie beheersen omdat jouw energie hun energie is. Dus, verlos jezelf alsjeblieft van deze controle zodat we je kunnen begeleiden.

Dus onthoud, lieve zus en broer, we houden zoveel van je. Zoals we weten, verkeert de wereld in een crisis. We zijn gekomen om te helpen, en daarvoor hebben we uw hulp nodig.

De Galactische Federatie van Licht wil de mensheid genezen. Het doet dit op verschillende manieren, bijvoorbeeld door informatie rechtstreeks naar de mensheid te kanaliseren, bepaalde technologieën te gebruiken die de energie benutten, energetische blokkades binnen jullie planeet te helen, of gratis licht en liefde te sturen naar iedereen die het wil en nodig heeft. We willen alle soorten mentale, bewegings- en fysieke ziekten genezen die op dit moment op deze planeet bestaan.

We zijn hier gekomen om je te helpen met je spirituele groei en spirituele evolutie. We willen je leren over liefde en hoe het het belangrijkste in het leven is. We willen je leren hoe je de kost kunt verdienen door iets te doen waar je van houdt. We willen je ook leren hoe je gelukkig kunt zijn in jezelf om gelukkig te zijn voor anderen.

We zijn allemaal intergalactisch en ieder van ons is lid van een galactische familie. Op het donkerste moment van je leven, wanneer je je alleen en hopeloos voelt, zijn we er voor je.

Wij zijn hier om u te helpen uw dromen waar te maken. We zijn hier om u te helpen uw leven ten goede te veranderen. We zijn hier om je te laten zien hoe krachtig je werkelijk bent.

Maar er is één ding dat in de weg staat tussen jou en wat je verlangt: angst! Angst zorgt ervoor dat je je negatief voelt, verhindert dat je je doelen bereikt en beperkt je in het hebben van de vrijheid die je ziel verdient.

Faalangst! Angst voor afwijzing of angst voor onduidelijkheid! Maar al deze angsten zijn niet reëel. Je eigen geest creëert alleen deze angsten. Het zijn gewoon beelden die door jullie geest zijn gegenereerd ter bescherming. Wanneer ze op je scherm verschijnen of wanneer ze in je opkomen, verhinderen ze je om te bereiken wat je wilt.

Angst is een van de krachtigste gevoelens en de enige manier om het te overwinnen is door het onder ogen te zien. Angst kan worden overwonnen als je het frontaal onder ogen ziet, omdat je het uiteindelijk zult overwinnen. Angst is slechts een deel van de vergelijking als het gaat om het onder ogen zien van iets ongemakkelijks in het leven. Je hebt motivatie nodig om je angst te overwinnen.

Je zult leren dat wanneer je met je angst omgaat, deze niet eeuwig zal duren. Als je je realiseert wat er gebeurt als je ermee geconfronteerd wordt, zal je angst verdwijnen.

Laat angst je er nooit van weerhouden je dromen te volgen. In plaats van je erdoor te laten tegenhouden, gebruik je het als motivatie om je doelen te bereiken.

Wij geloven in jou. Je kunt het. Nu moet je ook in jezelf beginnen te geloven.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven