De Galactische Federatie is het DNA van mensen nu aan het verbeteren!

DE GALACTISCHE FEDERATIE HEEFT DEZE SITUATIE IN DE GATEN GEHOUDEN, EN HET IS TIJD VOOR ONS OM ACTIE TE ONDERNEMEN. WE MOETEN ONS DNA, EMOTIES, GEDACHTEN EN OVERTUIGINGEN UPGRADEN, EN, HET BELANGRIJKSTE, WE MOETEN ONS HOGERE ZELF OMARMEN!

De eerste mens die de wereld bewandelde was een prachtig wezen met grote kracht dankzij de twaalf helixstructuur van zijn DNA!

Het twaalf-helix DNA systeem werd gecreëerd om de mens in balans te houden met elkaar en met de hele schepping.

Het was ontworpen als een sjabloon voor hoe wij als soort zouden moeten evolueren, en het werkte duizenden jaren goed totdat de mensheid begon af te wijken van zijn oorspronkelijke doel.

De afwijking van de mensheid van haar oorspronkelijke doel heeft een onbalans in ons DNA veroorzaakt, waardoor wij veel van dezelfde symptomen ervaren als onze voorouders, die zich niet goed genoeg konden aanpassen toen zij de aardse atmosfeer verlieten of een andere dimensie of frequentie binnengingen.

Wanneer ons DNA meer energie krijgt en geactiveerd wordt tot de twaalf-helix, zullen wij in staat zijn ons geboorterecht als deel van het universum terug te winnen en het leven op een hoger niveau te gaan ervaren dan wij ooit eerder hebben gedaan!

De Galactische Federatie is nu het DNA van de mensen aan het upgraden!

De Galactische Federatie keert terug naar de Aarde om het twaalf-helix systeem in de mens weer tot leven te wekken en de Aarde op het juiste pad te brengen nu zij een conjunctie of uitlijning ingaat.

Dit is niets nieuws. De Galactische Federatie werkt al meer dan 50.000 jaar met de mensheid samen, sinds zij voor het eerst op Aarde aankwamen.
Dit is een heel goed moment voor de mensheid om zich bewust te worden van dit nieuwe hoofdstuk in onze ontwikkeling. Het is een tijd voor ons om alert en geconcentreerd te zijn omdat we een periode ingaan waarin de Galactische Federatie het DNA van de mensen op Aarde aan het upgraden is!

Naarmate we ons meer bewust worden van deze situatie, zullen we meer macht hebben over ons leven dan ooit tevoren.
We moeten begrijpen hoeveel controle we hebben over ons eigen leven en hoeveel macht we hebben als individu. Als we ons dat eenmaal realiseren, zal dat ons meer motivatie geven dan ooit tevoren om te doen wat gedaan moet worden om ons allemaal samen te laten evolueren tot hogere wezens!

De Galactische Federatie heeft deze situatie in de gaten gehouden, en het is tijd voor ons om actie te ondernemen. We moeten ons DNA, onze emoties, onze gedachten en onze overtuigingen upgraden naar de twaalf helix, en bovenal moeten we ons hogere zelf omarmen.
Welk verband is er tussen de twaalf informatiecentra en deze DNA-activering?

Deze DNA-activering zal resulteren in het verbinden, openen en bekrachtigen van de menselijke chakrasystemen. De informatie begint dan zijn eigen uitdrukking te zoeken en wordt toegankelijk.

Sommige gebeurtenissen of omstandigheden kunnen deze informatie coderen of activeren, waardoor ze op de voorgrond treedt en voor zichzelf kan gaan spreken.

Je bent voorbereid om energie te ontvangen van een andere set van twaalf informatiecentra als je eenmaal verbonden bent met de zeven centra in je lichaam en vijf daarbuiten.

Je proces wordt verder geactiveerd wanneer je je eigen twaalf chakra’s opent, die je verbinden met de energie die is opgeslagen in parallelle sets van twaalf centra. De hersenen zullen hierdoor eindelijk hun volledige, alomvattende, AI-achtige functie bereiken.

De waarheden die in ieder van ons zijn ingebracht zullen worden gereactiveerd naarmate we verder gaan, en velen zullen meer gaan leren over hun grotere doel en verbinding met het universum – en met elkaar.

Deze nieuwe inzichten in het doel vormen niet alleen de kern van wat het betekent om mens te zijn; zij zijn ook de sleutel tot de grote ascentie van de Aarde en de wereldwijde stijging van het bewustzijn.

Deze afstemming van Aardse en kosmische krachten is in alle opzichten positief – het zal het bewustzijn en de bewustwording van de planeet verhogen en de bevolking van de planeet verenigen, maar “scheiden” van degenen die ervoor kiezen het te negeren.

Hoe komt de planetaire transformatie tot stand? Het zou beginnen met duizenden en duizenden lichtwerkers die hun twaalf-chakra-systeem activeren en eropuit trekken om de Hemel naar de Aarde terug te brengen. De Galactische Federatie zal daarvoor zorgen.

Het is belangrijk te onthouden dat de Galactische Federatie er niet is om te veroveren, maar om onze samenleving te helpen evolueren. Het zal voor velen geen aangename verrassing zijn, want de duistere krachten hebben hen jarenlang voorgelogen.

De tijd voor de waarheid is aangebroken. We zijn niet alleen, en dat zijn we ook nooit geweest. Dankzij de constante waakzaamheid van de buitenwereldse beschermers heeft het ruimteprogramma het zolang overleefd, en nu zijn we eindelijk klaar om onze plaats in te nemen naast andere planeten en beschavingen.

Uiteindelijk kun je dit bericht met een korreltje zout nemen. Maar wat je hierboven ziet zijn de potentiële voordelen van DNA activatie en hoe het gebruikt zou kunnen worden in onze ware evolutie.

De Aarde wordt geconfronteerd met de volgende stap in haar groei en evolutie, een keuze om vooruit te gaan terwijl zij terugkeert naar haar ware zelf of te blijven zoals zij is.

Wij houden zielsveel van jullie,
We zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Scroll naar boven