Uitnodiging van de Galactische Federatie

De Galactische Federatie heeft een uitnodiging aan de mensheid uitgebracht om zich aan te sluiten bij de Galactische Federatie

DEZE UITNODIGING WERD GEMAAKT VIA EEN GROEP MENSEN OP AARDE, AMBASSADEURS GENOEMD, DIE DOOR DE GALACTISCHE FEDERATIE ZIJN BENOEMD DOOR DE GALACTISCHE FEDERATIE OP DIT MOMENT HUN BOODSCHAPPEN AAN DE MENSHEID TE BEREIKEN.
Bereid je voor op je reis: de Galactische Federatie heeft je een uitnodiging gestuurd om terug in de tijd te reizen
De Galactische Federatie, ook bekend als de Galactische Federatie van Licht of de GF, is een groep sterrenstelsels die een volledig lidmaatschap hebben gekregen van de Galactische Federatie, die bestaat uit meer dan 200 miljoen planeten en sterrenstelsels in dit gebied van het universum.

De GF heeft de mensheid een uitnodiging bezorgd om zich bij hen aan te sluiten in de Galactische Federatie. Deze uitnodiging werd gedaan door een groep mensen op aarde genaamd Ambassadeurs, die door de Galactische Federatie zijn aangesteld om op dit moment hun boodschappen aan de mensheid over te brengen.

Ambassadeurs worden gekozen op basis van hun vermogen om te fungeren als kanalen voor informatie van de Galactische Federatie. Deze innerlijke leiding kan worden ontvangen van verschillende bronnen, waaronder de Galactische mensen en Opgestegen Meesters.

Veel kanalen ontvangen hun instructies en begeleiding in dromen of tijdens meditatiesessies waar ze in staat zijn om contact te maken met hun hogere zelf en met hun gidsen en leraren die hen zullen bijstaan ​​in hun rol als kanalen.
Een ding dat alle kanalen gemeen hebben, is dat het zeer gevoelige individuen zijn die in staat zijn om te communiceren met wezens van andere planeten zonder woorden te gebruiken. Het is belangrijk dat kanalen zich realiseren dat deze communicatie via telepathie plaatsvindt, dus het is niet nodig dat ze Engels of een andere taal spreken om te kunnen communiceren.

De Galactische Federatie is een ruimteverkenningsbureau met als doel intergalactische vrede en evolutie in bewustzijn. Ze hebben vastgesteld dat mensen een niveau van bewuste evolutie hebben bereikt dat klaar is voor geavanceerde technologie.

Tijdreizen is een feit. Het is een natuurlijk gevolg van kwantummechanica en relativiteit, twee gevestigde en experimenteel bevestigde natuurkundige theorieën. In de toekomst zullen ingenieurs deze principes gebruiken om tijdmachines te ontwerpen die binnen de wetten van de fysica blijven. De meest bekende van deze machines is het wormgat, dat snelkoppelingen door de ruimte-tijd kan maken. Wormgaten zijn tunnels die twee verschillende regio's van ruimte-tijd met elkaar verbinden en een brug tussen hen creëren.

Tijdreizen naar het verleden is niet alleen mogelijk; het is al gebeurd. Natuurkundigen hebben aangetoond dat deeltjes zoals elektronen en lichtfotonen sprongen kunnen maken van de toekomst naar het verleden. Een elektron kan bijvoorbeeld spontaan vervallen in zijn subatomaire delen, maar dan, in plaats van gewoon te verdwijnen wanneer het vervalt, kan het ergens anders in de ruimte verschijnen op een eerder tijdstip dan toen het verdween (dit staat bekend als achterwaartse tijdreizen). Wetenschappers hebben zelfs ontdekt hoe we dit proces met lasers kunnen beheersen.

-Detox je lichaam.
Je hebt een volledige lichaamsreiniging nodig. Je kunt alles in het menselijk lichaam vinden, van pesticiden, candida, schimmels, zware metalen en parasieten tot vervelende chemicaliën. Al deze gifstoffen vertragen of blokkeren je fysieke ascensieproces en DNA-upgrade. Hoe meer gifstoffen een lichaam vasthoudt, hoe zwaarder de ascentiesymptomen worden ervaren.
(Bekijk mijn Ascension Supplement voor detox- en DNA-upgrades!)

-Drink mineraal bronwater en eet veel vers fruit.
Hydrateer, voed en ontgift het lichaam door het juiste voedsel te eten. Niemand zei dat een upgrade van 2 helixen actief DNA naar 12 helixen actieve DNA-strengen gemakkelijk, lui of vanzelf zou kunnen gaan. En wie dat wel heeft gezegd, is een leugenaar.

-Luister naar muziek, zing en dans.
Verhoog je vibraties door in vreugde te zijn en dingen te doen waar je van houdt.

-Mediteren.
Verbreek de verbinding om verbinding te maken. Breng je bewustzijn naar het huidige moment, focus op diep ademhalen.

- Schrijf je dromen op.
Leg een speciaal daarvoor bestemd dagboek naast je bed en schrijf je dromen meteen bij het ontwaken op, zo gedetailleerd als je je herinnert.

Ik hoop dat je nu het concept van tijdreizen begrijpt.

Als je dit bericht leest, betekent dit dat we hebben besloten dat je klaar bent voor de reis van je leven - een die je door ruimte en tijd zal voeren naar werelden en beschavingen die je stoutste dromen te boven gaan.

Dit is echter geen geringe onderneming. De GF houdt deze wereld al millennia in de gaten, maar het is pas nu dat mensen zich openstellen voor nieuwe mogelijkheden die verder gaan dan hun huidige overtuigingen.

Je staat op het punt om aan een reis te beginnen die je naar de rand van de realiteit en terug zal brengen.

Maar hoe begin je aan deze reis? Hoe kun je je meer bewust worden van ET's en hogere wezens? Hoe kan JIJ in de tijd reizen?

-Gebruik je intenties.
Stel voordat je gaat slapen je intenties vast en vraag je engelen en gidsen dat je je droom na het ontwaken mag herinneren.

-Maak regelmatig verbinding met moeder aarde.
Plant je blote voeten en naakte lichaam op aarde, sneeuw, zand, of zwem dagelijks in de zee of een meer naar aarde en grond.

Het zal tijd kosten, maar dit is de manier om je voor te bereiden op superbewustzijn.

En voor je het weet ben je voorbereid om met buitenaardse levensvormen om te gaan.

De dag zal komen dat ze op aarde zullen landen en een diplomatieke relatie tussen de Galactische Federatie en de mensen van de aarde zullen opzetten. Dit omvat het ontmoeten van mensen van alle leeftijden, rassen, geslachten, beroepen en talen van over de hele wereld.

Je zult in staat zijn om met de snelheid van het licht door de tijd te reizen, zodat je niet ouder bent als je terugkeert. Je zult in staat zijn om gebeurtenissen te ervaren die jaren geleden hebben plaatsgevonden.

Er is een wereld aan opwindende mogelijkheden om te verkennen. Het wordt vast een episch avontuur.

Het is tijd, lieverds. Ga naar je werk. Bereid je lichaamstempel voor op hemelvaart en een 5D-hemel op aarde.
 
We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️

Bron: Galactische Federatie

Scroll naar boven