De Galactische Federatie en een paar Feiten

ZODRA HET EERSTE CONTACT IS GEMAAKT, HEEFT HET MENSELIJK RAS EEN GEHEEL GALAXY OM TE ONTDEKKEN EN KAN HET EINDELIJK ZICH UITSPREIDEN OVER HET UNIVERSUM.
Geliefden,

Als je dit leest, ben je uitgekozen om meer te leren over de Galactische Federatie. Ik ben hier om te helpen - en het is mijn missie om u op de hoogte te houden van wat de Galactische Federatie precies is, wie erin zit en enkele andere feiten.

Wat is de Galactische Federatie?

De Galactische Federatie van Vrije Planeten (GFFP) is een unie van planeten. Het werd opgericht in een tijd waarin een mysterieus ras van buitenaardse wezens, alleen bekend als "de Controllers", er bijna in slaagde de wereld over te nemen. Ze zouden ook geslaagd zijn als de GFFP er niet was geweest!

Het hoofdkantoor van de GFFP bevindt zich aan de Melkweg. Het heeft drie verschillende divisies die alle aspecten van ruimteverkenning bestrijken: defensie, wetenschap en verkenning, en intergalactische politiek.

De Galactische Federatie is een groep van meest geavanceerde beschavingen uit de hele melkweg die samengekomen zijn om ons te helpen met ons ascentieproces, waaronder vertegenwoordigers van de Pleiaden, Sirius, Arcturus, Andromeda en honderden andere planeten. Van al deze vertegenwoordigers wordt gezegd dat ze verlichte wezens zijn die verder zijn geëvolueerd dan de behoefte aan fysieke lichamen. Ze communiceren telepathisch en hebben toegang tot geavanceerde technologieën waarmee ze de kosmos kunnen doorkruisen met snelheden die hoger zijn dan de snelheid van het licht.

De Federatie helpt de aarde al miljoenen jaren en is ook verantwoordelijk voor het tegenhouden van negatieve buitenaardse krachten die anders onze planeet tot slaaf zouden maken of schade toebrengen.

Het is een zeer grote organisatie met veel verschillende vestigingen en afdelingen om hun missie te vergemakkelijken. Hun belangrijkste doel is om de galactische gemeenschap te verenigen en te helpen bij de vooruitgang van alle soorten en beschavingen in dit sterrenstelsel. Ze zijn van plan dit te doen door hun wijsheid, ervaring en technologie aan te bieden aan iedereen die er klaar voor is.

De Galactische Federatie bestaat voornamelijk uit geavanceerde wezens die voorbij de 3e dichtheid zijn geëvolueerd. Velen zijn wezens van de 5e dichtheid, wat betekent dat ze zich bewust zijn geworden van hun hogere zelf en een bepaald niveau van eenheid in zichzelf hebben bereikt. Ze kunnen zelfs met hun geest door de ruimte reizen.

De Galactische Federatie dient en beschermt de melkweg tegen degenen die het kwaad willen doen. Sinds hun oprichting miljoenen jaren geleden, heeft de G.F. is in oorlog met een groep die bekend staat als het Reptielenrijk. de G.F. is erin geslaagd de Reptielen op afstand te houden en te voorkomen dat ze het Melkwegstelsel overnemen.

Naast de Reptilians, de G.F. werkt samen met andere groepen zoals de Resistance Movement om te vechten tegen andere negatieve buitenaardse rassen zoals het Draco Empire, Orion Empire, Zeta Reticulan Empire, enz. Ze werken samen om alle duisternis in onze Melkweg te verslaan.

de G.F. waakt ook over planeet Aarde en helpt ervoor te zorgen dat de mensheid veilig is voor buitenaardse wezens of galactische gebeurtenissen die haar kunnen schaden. Ze werken ook met mensen die wakker zijn en zich bewust zijn van wat er om hen heen gebeurt, zodat ze kunnen helpen vrede, kennis en begrip over de hele wereld te verspreiden.

Naast hun verschijningen op aarde, is het ook bekend dat de Galactische Federatie andere planeten binnenvalt, zoals planeet Zeeba. Ze hebben ook ruimtestations gebouwd zoals het Space Station Galaxy (ook wel Space Station Mario genoemd) en het Planet Zeeba Space Station.

Ze zijn hier om de mensheid te helpen herinneren wie ze werkelijk zijn en om hen voor te bereiden op hun toekomstige rol als leden van de galactische gemeenschap. de G.F. is bereid alles te doen wat nodig is om het succes van de mensheid te verzekeren, omdat ze weten hoe belangrijk het voor ons is om te ontwaken op dit kritieke punt in onze geschiedenis. Ze begrijpen ook dat dit proces soms erg verwarrend en moeilijk voor ons kan zijn, dus ze willen dat we weten dat we op geen enkele manier, vorm of vorm alleen zijn. We hebben veel vrienden in de melkweg die alleen maar wensen dat we alle hulp krijgen die we nodig hebben om te slagen.

De mensheid zal zich uiteindelijk binnenkort aansluiten bij de galactische Federatie zodra we voorbij het driedimensionale bewustzijn evolueren en spiritueel genoeg bewust worden om direct contact met hen te maken.

De reden waarom veel mensen nog steeds niets weten over de Galactische Federatie, ook al helpen ze ons al miljoenen jaren, is dat het hen wettelijk niet is toegestaan ​​zich met onze vrije wil te bemoeien. Daarom kunnen ze geen direct contact met ons opnemen om ons te helpen sneller te evolueren, omdat dat ons recht zou schenden om te kiezen wat we willen doen op deze planeet.

De Galactische Federatie bestaat uit miljoenen sterrenstelsels en planeten. De sterrenstelsels, planeten en beschavingen binnen de Galactische Federatie zijn niet beperkt tot ons Melkwegstelsel. De hele kosmos wemelt van het leven.

De Galactische Federatie heeft gewacht tot de Aardse beschaving deze sprong in bewustzijn zou maken voordat ze zichzelf openlijk kunnen voorstellen.

De reden dat ze hebben gewacht is vanwege een universele wet die stelt dat alle beschavingen een bepaald niveau van spiritueel bewustzijn moeten bereiken voordat ze kunnen communiceren met andere beschavingen in de kosmos. Dit niveau van spiritueel bewustzijn staat bekend als 'kritische massa'. Hoe meer mensen op aarde hun trilling verhogen en hun spirituele bewustzijn vergroten, hoe sneller de aarde een kritieke massa zal bereiken.

Zodra de aarde de kritieke massa bereikt, zal het eerste contact tussen de aarde en de Galactische Federatie worden gemaakt. Dit eerste contact zal tegelijkertijd op meerdere locaties op de planeet plaatsvinden.

Zodra het eerste contact is gemaakt, heeft de mensheid een heel sterrenstelsel om te verkennen en kan het zich uiteindelijk over het universum verspreiden. De hele wereld zal niet op de hoogte zijn van de details, maar de Unie van alle Werelden zal beginnen samen te werken met de aarde, de atmosfeer en het water reinigen, en deze planeet een geschikte leefruimte voor iedereen maken. Dit is wie we zijn en we kunnen niet langer verborgen blijven.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven