De Galactische Federatie: een missie van Vrede – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De Galactische Federatie: een missie van Vrede

DE GALACTISCHE FEDERATIE IS EEN SAMENWERKENDE GROEP VAN UITERST EVOLUTIONELE GEESTELIJKE WEZENS DIE WERKEN EN SAMEN WERKEN ALS DE FAMILIE VAN HET LICHT. ZE HEBBEN SLECHTS ÉÉN MISSIE: VREDE VERZEKEREN VOOR ELKE GALACTISCHE SAMENLEVING IN ONS HEELAL.
Het verhaal van ascentie is zo oud als het universum zelf. Gevoelige wezens ervaren, evolueren en stijgen sinds het begin der tijden. Dit is wat de Schepper voor zichzelf en voor ons wilde. Dit is de reden waarom dit prachtige universum is bedacht.

Je moet weten dat bepaalde wezens een vitale rol spelen in dit ascentieproces dat al eeuwen aan de gang is. Deze wezens en soorten gingen door hetzelfde proces waarin we nu leven en zijn nu hier om onze hand te pakken en ons naar het licht te leiden.

Ze hebben ook hun geschiedenis. Ze moesten door zoveel ervaringen, uitdagingen en veranderingen gaan om te evolueren en het punt van hoog bewustzijn en verlichting te bereiken om hier naar deze planeet te komen en onze gidsen op deze reis te zijn.

Ze leiden de mensheid door het voorbeeld naar de Gouden Eeuw; ze willen dat we oude fouten vermijden en voorkomen dat we het pad verliezen dat naar God Zelf leidt.

Het is niet de eerste keer in de geschiedenis van ons heelal, en anderen, dat een groep verschillende wezens heeft samengewerkt om een ​​planeet te helpen haar 'Gouden Eeuw' te bereiken.

Maar wie zijn deze wezens en waarom willen ze ons helpen?

Om te begrijpen wie ze zijn en hun missie hier, hoef je alleen maar aan je eigen ervaring en je mooie menselijke leven te denken.

Zeer waarschijnlijk heb je zoveel veranderingen en uitdagingen in je leven meegemaakt; je zag angst onder ogen en stapte in het licht toen duisternis het enige leek dat nog over was; misschien moest je een sprong in het diepe maken toen de hoop verloren was; of je hebt veel dingen geriskeerd om je dromen te vervullen. Dus deze wezens deden dat!

En als je eenmaal je obstakels en uitdagingen hebt overwonnen en aan de andere kant van het onbekende bent, met wie heb je een relatie en wil je je hulp het meest aanbieden?

Voor degenen die door dezelfde dingen gaan als jij! Je hebt geleerd van je fouten en wilt een voorbeeld zijn voor anderen en hen begeleiden wanneer je maar kunt.

Dit is waarom deze wezens deze missie hebben om de mensheid te helpen op te stijgen naar de rijken van licht en liefde. Ze willen ons helpen zoals je iemand zou helpen die geconfronteerd wordt met wat je al hebt ontmoet.

Dus, na hun eigen ervaring te hebben gehad en om ons op de beste manier te helpen, besloten deze verschillende wezens om zich te verenigen als een samenwerkende alliantie en op te richten wat wij de Galactische Federatie noemen.

Deze Galactische Federatie is een samenwerkende groep van geavanceerde spirituele wezens die waakt over de evolutie in bewustzijn en ascentie van Gaia en haar bewuste leven.

Ze vertegenwoordigen andere sterrenstelsels, dichtheden en andere aspecten van tijd. Ze bestaan ​​voornamelijk uit vijf verschillende soorten hoge wezens die de planeet Aarde en de mensheid in deze tijd en ruimte bijstaan.

Ze kunnen worden onderscheiden in vijf primaire Sterrennaties: PLEIADIANS, ANDROMEDANS, LYRANS, SIRIANS EN ARCTURIANS. Veel meer allianties hebben met andere sterrengroepen en sterrennaties, net als elke diplomatieke relatie tussen landen, maar dit is intergalactisch.

Dit zijn hoogontwikkelde spirituele wezens van het Universum die opereren en samenwerken als de Familie van Licht. En ze hebben maar één missie: VREDE verzekeren in de Universele en Galactische samenlevingen.

Ook hebben al deze groepen diepe verbindingen met planeet Aarde; dit is waarom ze de oproep hoorden en besloten naar voren te stappen om in het fysieke rijk te incarneren, komend als wijzen, genezers, ambassadeurs en strijders van het licht.

De Galactische Federatie is de enige Intergalactische alliantie die is opgericht om de mensheid te helpen, hoeveel namen er ook aan worden gegeven. En degenen die iets anders zeggen, willen gewoon verdeeldheid. Ze bouwen verhalen op over afleiding, zodat jij niet het eigenlijke werk doet, namelijk in de spiegel kijken en daar je ware zelf vinden; om aan jezelf te werken zodat je vrij kunt zijn en een voorbeeld kunt zijn voor de rest van de wereld.

Daarom zijn we nu als leden van de Familie van Licht hier als systeembrekers: we zijn hier om de mensheid te helpen en voor te bereiden op wereldwijde ascentie, om een ​​voorbeeld van pure liefde te zijn en om deze wereld het paradijs in te leiden. Wij zijn de brengers van de nieuwe dageraad!

Vergeet niet dat de hoogste lering hetzelfde is in alle Universums. En het is zo eenvoudig en oneindig krachtig als dit:

“God ben jij. Heb God-U lief met heel uw Hart”.

Houd eerst onvoorwaardelijk van jezelf en houd dan onvoorwaardelijk van de hele schepping. Dit is de enige weg naar een vijfdimensionale ervaring. De deur naar de hemel op aarde is LIEFDE.

En onthoud,

Je bent niet alleen.

We houden zielsveel van je.

Wij zijn hier bij u.

Wij zijn uw familie van Licht.

Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO

Goddelijke zegen voor iedereen,

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie


Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie

		
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven