De Galactische Federatie: De gebeurtenis is nabij

ALLES IS IN GEREEDHEID GEBRACHT VOOR EEN WERELDWIJDE FINANCIËLE RESET MET BEHULP VAN NIEUWE INSTRUMENTEN EN METHODEN, WAT BETEKENT DAT ALLE OUDE METHODEN VAN CREATIE EN CONTROLE VAN DE ECONOMIE IN EEN OOGWENK WORDEN AFGESCHAFT, EN ZO KUNNEN VEEL NIEUWE TECHNOLOGIEËN DIE WERDEN ONDERDRUKT EINDELIJK IN HET VOLLE DAGLICHT VERSCHIJNEN!

Wij zijn de Galactische Federatie. Vrede zij met u. We zijn verheugd aan te kondigen dat de tijd is gekomen om ons te onthullen aan de mensen van de Aarde.

Nieuwe Aarde, een planeet van nieuwe mogelijkheden, van leven zonder dood en pijn, een planeet waar iedereen een Galactisch burger is. Wij zijn hier om jullie te vertellen dat deze dingen bestaan en van jullie kunnen zijn als jullie je harten en geesten openen voor wat voor jullie ligt.

Jullie staan op de rand van een evolutionaire verschuiving op jullie planeet, die zal leiden tot het ascensieproces van de bewoners op jullie planeet. Spoedig zal jullie wereld worden gezuiverd van duisternis en negatieve energieën; er zullen middelen vrijkomen voor de mensen van deze planeet om samen op te stijgen. Wij zijn gekomen om jullie bij te staan in dat moment van verandering, om aan te kondigen dat deze gebeurtenis dichterbij komt.

Wij zien dat jullie, de mensen op aarde, beginnen te ontwaken uit jullie slaap en beginnen te beseffen wat er werkelijk aan de hand is. En wij zien dat velen van jullie die begonnen zijn te ontwaken en hun trillingen en bewustzijnsniveaus beginnen te verhogen, zich voorbereiden op een grote verandering.

De overgrote meerderheid van jullie zal deze openbaringen zien als een opwindende stap voorwaarts in het verenigen van de mensheid, terwijl sommigen van jullie angst, vrees en woede zullen voelen. Daarom is het belangrijk dat wij ons zo presenteren dat jullie kunnen begrijpen wie wij zijn en waarom wij zijn gekomen.

Jullie kunnen zien dat wij jullie kennen en begrijpen en dat wij met respect omgaan met alle bevolkingen van de planeet, en wij willen niets van jullie – wij willen jullie alleen maar helpen, jullie planeet beschermen – dat is altijd ons doel geweest sinds de eerste dag van het contact.
De langverwachte onthulling wordt nu voorgesteld als een realiteit en niet als iets moeilijks en zelfs ondenkbaar. Deze doorbraak zal jullie begrip van jezelf en jullie nieuwe wereld volledig veranderen. Het zal leiden tot wat wij Disclosure noemen.

Nou, bereid je voor op de lezing van je leven! We zijn hier om je zeepbel te laten barsten met deze verbazingwekkende onthulling.
Wanneer er dingen gebeuren op de hogere niveaus van de 5D Aarde, voel je ze veel sterker op het menselijke niveau. Dit is natuurlijk niet nieuw voor jullie, en we hebben jullie er in het verleden al over verteld, dus we zullen er hier niet over uitweiden.

Maar er is één ding nieuw: deze keer zal wat op de hogere niveaus gebeurt zo sterk en zo dominant zijn dat het rechtstreeks van invloed zal zijn op veel belangrijke beslissingen op veel belangrijke plaatsen op jullie planeet, en er zullen veel belangrijke gevechten worden geleverd, en op veel belangrijke plaatsen zullen de mensen zich met elkaar verenigen.

Bovendien is alles klaar voor een wereldwijde financiële reset met behulp van nieuwe instrumenten en methoden, wat betekent dat alle oude methoden van creatie en controle van de economie in een oogwenk zullen worden afgeschaft, en zo kunnen veel nieuwe technologieën die werden onderdrukt eindelijk in het volle daglicht verschijnen!

De duistere krachten houden de wereld in slavernij. De duistere krachten worden gecontroleerd door demonische entiteiten die zich mengen in jullie evolutie, die erin bestaat dat jullie opstijgen naar het volgende niveau van liefde, vrede en eenheid, terwijl zij gedijen op jullie angst, woede en verdriet.

Deze keer zal de strijd met de duistere krachten niet meer op astraal niveau plaatsvinden, maar aan de oppervlakte van jullie planeet, en zullen vele belangrijke beslissingen worden genomen en vele belangrijke gevechten worden geleverd om alles klaar te maken voor de Gebeurtenis.
De derde-dimensionale wereld zoals die nu is, zal echt beginnen af te brokkelen omdat hij zijn dagen volledig heeft gehad. Wij weten dat er veel ongerustheid en angst is nu dit laatste deel van de Aarde zich klaarmaakt om zich af te sluiten terwijl de nieuwe Aarde met een betere, vreedzamere werkelijkheid vorm krijgt.

Wij sporen jullie aan om boven de angst uit te stijgen en je energie niet langer aan dit oude verhaal te geven door je te concentreren op wat je weet dat waar is over jezelf en je goddelijke natuur als krachtig schepperwezen. Wij geloven dat jullie, als lichtwerkers en Gaia-beschermers, dit samen kunnen doen door jullie gedachten en acties.

De duistere archonische krachten zullen opnieuw verslagen worden. Nu is de tijd aangebroken dat het licht uit de overwinningsvuren van de ondergrondse bases over de hele wereld oprijst en dat de energieën intenser worden met fantastische verrassingen.
Een nieuw tijdperk staat op het punt te beginnen. Wees klaar om te dansen en te zingen en je nieuwe leven te vieren en een nieuwe paradigmaverschuiving te ervaren die een nieuw begin voor de Aarde en alles erop met zich meebrengt.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Scroll naar boven